Miért nem kártyával fizettek?
Ööö, úgy látom egyikünk se ért hozzá hogy kell:)
Az ingyenes?
Miért nem kártyával fizettek?
Természetesen
Akkor legyen az, hogy a határidõ a csatlakozásra, termékek kiválasztására, ha senkinek sem sürgõs a cucca, akkor péntek este, addigra kéne mindenkinek kitalálnia h miket rendes, és az PONTOSAN mennyibe kerül, majd hétvégén elindítani a pénzt, hogy hétfõn én is el tudjam majd a CRC felé, kivétel, ha addig nem jelentkezik valaki, hogy õ vállalja.
Ha senki, akkor írok számlaszámot, meg megpróbálom kiolvasni vhonnan, hogy mennyibe is fog fájni az utalási költség, és hogy azt egyenlõ arányában, vagy az összegek arányában osszuk el.
És így legalább van idõ találni futárt aki elviszi a cókmókot.
Ahogy néztem az as. de részérõl ez az árgarancia nem nagy szám, mert vázak alatt pl. csak "noname" dirt váz van 1-2, amit így sehol máshol nem fogsz megtalálni
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
MIlyen andris? Pénteken megyek nyaralni 11 napra, az elõtt szeretném még elintézni, vagy privibe, vagy itt beszéljük már meg, mert csak akkor csak hó végén tudnék betársulni.
A 150 font már megvan ezzel; a kérdés akkor a pakkok szortírozása.
Mondjuk NYíregyházáról vannak ismerõsök, akik sztem segítenének az elvitelben.
Andris?
Csatlakoznék a CRC-s rendeléshez, ha még van rá lehetõség, egy 45 fontos Nokon (fehér) váltószettel. Balaton régión, Budapesten vagy Bükk maratonon is át tudom venni a csomagot.
Az actionsports.de elvileg vállalja, hogy annyiért küld, amennyi a legolcsóbb fellelhetõ ár, tehát ha linkelsz egy olcsóbb árat nekik a netrõl, akkor annyiért kapod.
Hát, javasolnám, hogy az legyen az, akinek a tétele a legnagyobb
..... de akkor szépen akkurátusan a zsozsót elõre el kell küldeni....
Hát, javasolnám, hogy az legyen az, akinek a tétele a legnagyobb
Rendelésre jelentkezõk ;
-Grande
-Xenium
-Lord_Leslie
-Mathias
-xenonadio
-konásandrás
-kalaius
Nevek visszaolvasási sorrendben. Ha a legnagyobb tétellel bíró rendelõ nem vállalja, akkor csinálhatom én is, de akkor szépen akkurátusan a zsozsót elõre el kell küldeni, mivel a szabad forrásaim nem elegendõek hitelezésre
Ha vki rendel mostanában CRCrõl, betársulnék.
Ha vki rendel mostanában CRCrõl, betársulnék.
fél óra keresgélés után sajnos rájöttem...foxot euban nem nagyon fox olcsóbban találni az itthoninál..
foxot euban nem nagyon fox olcsóbban találni az itthoninál..shimano + fox.