Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

Miért nem kártyával fizettek?

Ööö, úgy látom egyikünk se ért hozzá hogy kell:)
Az ingyenes?

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

Természetesen :)

Akkor legyen az, hogy a határidõ a csatlakozásra, termékek kiválasztására, ha senkinek sem sürgõs a cucca, akkor péntek este, addigra kéne mindenkinek kitalálnia h miket rendes, és az PONTOSAN mennyibe kerül, majd hétvégén elindítani a pénzt, hogy hétfõn én is el tudjam majd a CRC felé, kivétel, ha addig nem jelentkezik valaki, hogy õ vállalja.
Ha senki, akkor írok számlaszámot, meg megpróbálom kiolvasni vhonnan, hogy mennyibe is fog fájni az utalási költség, és hogy azt egyenlõ arányában, vagy az összegek arányában osszuk el.
És így legalább van idõ találni futárt aki elviszi a cókmókot.

Ahogy néztem az as. de részérõl ez az árgarancia nem nagy szám, mert vázak alatt pl. csak "noname" dirt váz van 1-2, amit így sehol máshol nem fogsz megtalálni :)

Ha pénteken elindítjuk a pénzt az nem fog hétfõig megérkezni szerintem.
Egyébként pesti vagy?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Miért nem kártyával fizettek?

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
én.
az utalási költséget javasolnám értékarányosan osztani.
én 500 Ft-ért utalok a K&H-tól neten keresztül

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Bocsi, de eddig nem olvastam, am egyszer már szerettem volna rendelni as.de rõl és akkor valami 8 ezer forint volt az utalási költség. De Andirs õ ki?:D erre még mindig nem jöttem rá:D

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

MIlyen andris? Pénteken megyek nyaralni 11 napra, az elõtt szeretném még elintézni, vagy privibe, vagy itt beszéljük már meg, mert csak akkor csak hó végén tudnék betársulni.

Csak három postot kellene visszaolvasnod a rendeléssel kapcsolatos válaszért.;)

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

A 150 font már megvan ezzel; a kérdés akkor a pakkok szortírozása.
Mondjuk NYíregyházáról vannak ismerõsök, akik sztem segítenének az elvitelben.
Andris?

MIlyen andris? Pénteken megyek nyaralni 11 napra, az elõtt szeretném még elintézni, vagy privibe, vagy itt beszéljük már meg, mert csak akkor csak hó végén tudnék betársulni.

carbon-dani

carbon-dani

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
köszönöm!:)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A 150£-s dolog nem akció, hanem ezen összeg feletti rendelési érték esetén nincs szállítási költség, kivéve a komplett kerékpárt vagy hasonló csomagolási mérettel rendelkezõ terméket.

carbon-dani

carbon-dani

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
most mi is pontosan ez a 150fontos akció a crc-n kérlek segítstek , mert nem vagyok angolos:confused:
köszönöm

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Csatlakoznék a CRC-s rendeléshez, ha még van rá lehetõség, egy 45 fontos Nokon (fehér) váltószettel. Balaton régión, Budapesten vagy Bükk maratonon is át tudom venni a csomagot.

Az actionsports.de elvileg vállalja, hogy annyiért küld, amennyi a legolcsóbb fellelhetõ ár, tehát ha linkelsz egy olcsóbb árat nekik a netrõl, akkor annyiért kapod.

Természetesen :)

Akkor legyen az, hogy a határidõ a csatlakozásra, termékek kiválasztására, ha senkinek sem sürgõs a cucca, akkor péntek este, addigra kéne mindenkinek kitalálnia h miket rendes, és az PONTOSAN mennyibe kerül, majd hétvégén elindítani a pénzt, hogy hétfõn én is el tudjam majd a CRC felé, kivétel, ha addig nem jelentkezik valaki, hogy õ vállalja.
Ha senki, akkor írok számlaszámot, meg megpróbálom kiolvasni vhonnan, hogy mennyibe is fog fájni az utalási költség, és hogy azt egyenlõ arányában, vagy az összegek arányában osszuk el.
És így legalább van idõ találni futárt aki elviszi a cókmókot.

Ahogy néztem az as. de részérõl ez az árgarancia nem nagy szám, mert vázak alatt pl. csak "noname" dirt váz van 1-2, amit így sehol máshol nem fogsz megtalálni :)

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

Hát, javasolnám, hogy az legyen az, akinek a tétele a legnagyobb :)

..... de akkor szépen akkurátusan a zsozsót elõre el kell küldeni....

Nekem eddig 30 font, de mivel soha nem rendeltem és angol tudásom is a nulla felé konvergál, inkább nem vállalnám. A zsozso nem gond.

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
huhhh...megjöttek tegnap a cuccok a crc-tõl:D
5 munkanap volt.de mindegy a fõ, hogy itt van:)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Csatlakoznék a CRC-s rendeléshez, ha még van rá lehetõség, egy 45 fontos Nokon (fehér) váltószettel. Balaton régión, Budapesten vagy Bükk maratonon is át tudom venni a csomagot.

Az actionsports.de elvileg vállalja, hogy annyiért küld, amennyi a legolcsóbb fellelhetõ ár, tehát ha linkelsz egy olcsóbb árat nekik a netrõl, akkor annyiért kapod.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

Rendelésre jelentkezõk :) ;

-Grande
-Xenium
-Lord_Leslie
-Mathias
-xenonadio
-konásandrás
-kalaius

Nevek visszaolvasási sorrendben. Ha a legnagyobb tétellel bíró rendelõ nem vállalja, akkor csinálhatom én is, de akkor szépen akkurátusan a zsozsót elõre el kell küldeni, mivel a szabad forrásaim nem elegendõek hitelezésre :)

Nekem olyan 70GBP értékben lenne rendelésem, de nem vállalnám a rendelést, mert soha nem csináltam ilyet, és pont most költözünk, szóval idõm sincs sok.:(

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Rendelésre jelentkezõk :) ;

-Grande
-Xenium
-Lord_Leslie
-Mathias
-xenonadio
-konásandrás
-kalaius

Nevek visszaolvasási sorrendben. Ha a legnagyobb tétellel bíró rendelõ nem vállalja, akkor csinálhatom én is, de akkor szépen akkurátusan a zsozsót elõre el kell küldeni, mivel a szabad forrásaim nem elegendõek hitelezésre :)

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

Ha vki rendel mostanában CRCrõl, betársulnék.

Nem tiszta számomra, ki a "fõrendelõ" CRC-rõl. Kihez kell a kívánságomat továbbítanom? :)

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás

Ha vki rendel mostanában CRCrõl, betársulnék.

én társulnék egy pár pedállal
Sei, soku Si.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

foxot euban nem nagyon fox olcsóbban találni az itthoninál..

fél óra keresgélés után sajnos rájöttem...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

shimano + fox.

foxot euban nem nagyon fox olcsóbban találni az itthoninál..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való