Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Írta 2008. július 22. - 07:12
A JensonUSA-val kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Nem fogjátok elhinni mit akar tõlem! Azt mondja, hogy másoljam be neki a személyim és a bankkártyám elõ és hátlapját a rendelésem megerõsítése gyanánt. NOOOOORMÁÁLIS?????
Ha vki nem hiszi el, akkor itt van:
"Thank you for your order. Since you are a new International customer with us, or your credit card is an International card, we will need you to provide some additional information. We require a copy of your photo ID (drivers ID, passport) along with a copy of your credit card (Front and Back of the card). This is to protect both us and you from credit card fraud. You may either use fax or email to provide this information.
Via Email: ****
Via Fax: ****
Please be sure to include order #**** on your paperwork.
You will only need to send this information to us once. However, if on future orders you create a new online account with us or use a different credit card number, we will ask for this information again. Make sure you use the username/password you created for this order so we can link you and never have to ask for this information again.
If you ever forget your username or password, you can go to https://www.****.com...rPassLookup.asp and have your username/password emailed to the email address we have on file.
Na és itt a zsaroló szöveg:
Your order will be on hold until we have received this information. Thank you for your order with ****."
Olyat hallottam, hogy online casinók vagy sportbet oldalak kérik a kártya számát, de nem az elõ és hátlapját cakk um pakk!
Írta 2008. július 21. - 17:52
Hát, javasolnám, hogy az legyen az, akinek a tétele a legnagyobb
Rendelésre jelentkezõk ;
-Grande
-Xenium
-Lord_Leslie
-Mathias
-xenonadio
-konásandrás
-kalaius
Nevek visszaolvasási sorrendben. Ha a legnagyobb tétellel bíró rendelõ nem vállalja, akkor csinálhatom én is, de akkor szépen akkurátusan a zsozsót elõre el kell küldeni, mivel a szabad forrásaim nem elegendõek hitelezésre
Xenium és jómagam kihúzva a listáról.. (megoldjuk pécsen a rendelést.)
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. július 21. - 16:48
Folytatódik a történet... nagy nehezen válaszoltak a levelemre, hogy az általam rendelt egyik tételt (amit júni végére ígértek) már nem áll módjukban beszerezni. Az, hogy a másik három tétellel mi van, már nem írtak semmit. Részemrõl lezártnak tekintettem az egészet, ha már ilyen hanyag módon bántak a rendeléssel... azóta nem is érkezett e-mail, csak a hírlevelük.
Ezelõtt 10 perce jön az SMS, hogy 96 Eurot szépen leemeltek a számlámról a bike24 révén... pontosan azt az összeget, amiben mind a 4 tétel szerepel postaköltséggel együtt. Ilyenkor kinél kell reklamálni? A banknál, vagy a bike24-nél?
menjenek a fütyibe!:snajper:
Írta 2008. július 21. - 16:34
Mathias, PM ment a számlaszámmal!
Mindenki másnak is küldök NNo, fejlemény annyi, h haladok a korral, rendeltem egy "virtuális" dombornyomott kártyát, így 0 utalási költség. :beer:
Írta 2008. július 21. - 16:13
Május végén rendeltem a bike24-tõl. Összeget zárolták, visszaigazolás megérkezett, majd júni 3-án jött egy mail, hogy az egyik tétel csak június végén lesz elérhetõ, igényt tartok-e rá. Írtam, hogy igen... azóta semmi. A zárolást is feloldotta a bank, így végülis pénzmozgás sem volt. Azóta egy másik rendelt tételem már nem is szerepel a kínálatukban. Remélem csak azért mert félre lett téve... :chin: Utánanézni ugye nem tudok, mivel ott nem kell regisztrálni. Járt már valaki így, vagy csak én szívok ennyit a rendelésekkel?
Folytatódik a történet... nagy nehezen válaszoltak a levelemre, hogy az általam rendelt egyik tételt (amit júni végére ígértek) már nem áll módjukban beszerezni. Az, hogy a másik három tétellel mi van, már nem írtak semmit. Részemrõl lezártnak tekintettem az egészet, ha már ilyen hanyag módon bántak a rendeléssel... azóta nem is érkezett e-mail, csak a hírlevelük.
Ezelõtt 10 perce jön az SMS, hogy 96 Eurot szépen leemeltek a számlámról a bike24 révén... pontosan azt az összeget, amiben mind a 4 tétel szerepel postaköltséggel együtt. Ilyenkor kinél kell reklamálni? A banknál, vagy a bike24-nél?
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
Írta 2008. július 21. - 08:53
Írta 2008. július 20. - 21:43
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. július 20. - 20:01
és ha rendelnék is ,akkor másnak nem csinálnám,mert utána csak engem szidnának,ha valami malõr van.
Már miért szidnának?
Írta 2008. július 20. - 18:36
Nem tudom mi van a rendeléssel. Én még rendelnék. De ha amúgy is rendelnél magadnak, akkor nem rendelnél nekünk is?
szerinted miért akartam betársulni?ha már rendeltem volna valaha , akkor csinálnám egyedül is,de mivel nincs tapasztalat,és ha rendelnék is ,akkor másnak nem csinálnám,mert utána csak engem szidnának,ha valami malõr van.
Írta 2008. július 20. - 16:43
srácok , mi lesz a rendeléssel kapcsolatban? ha nem nincs gáz,mert rendelek magamnak,csak kéne tudni,hogy ne kétszer vegyem meg ugyanazt!
Grande ugyis lemondta...
Nem tudom mi van a rendeléssel. Én még rendelnék. De ha amúgy is rendelnél magadnak, akkor nem rendelnél nekünk is?
Írta 2008. július 20. - 11:47
NNo.
+2 fõ; Gabe84 carbon-dani
Sajna kártyám nincs, csak számla, ráadásul forintszámla, így aki benne van, annak a következõket kell küldenie; a választott cikkek ára FORINTban a CIB napi árfolyamának megfelelõen (segítség; http://www.valutaweb.extra.hu/cib.html pl. ) MEGSZOROZVA a teljes összeget 1.005 -tel. Ezt küldöm aztán tovább fontra konvertálva a nemzetközi bankközi utalás költségével, ami ugye a saját bankom költsége + a fogadó bank költsége.
Sajnos ez tényleg drágább mint amit enté ír, de nálam csak ez adott, más meg nem jelentkezett idáig.
Az urak döntenek, hogy ez megfelel-e, ha igen, akkor kirakom a számlaszámot.
srácok , mi lesz a rendeléssel kapcsolatban? ha nem nincs gáz,mert rendelek magamnak,csak kéne tudni,hogy ne kétszer vegyem meg ugyanazt!
Grande ugyis lemondta...
Írta 2008. július 20. - 08:36
Írta 2008. július 19. - 23:01
Írta 2008. július 19. - 13:35
konkrétan (de úgy igazából ) Bob Yak utánfutóról, utánfutókról lenne szó. Szinte a legtöbb helyen, kivétel nélkül 329$ zászlóval, táskával együtt. EU-n belül Ebayen 295 €, bár fene tudja mi érné meg jobban...amennyi vám és postaköltség pluszba rájönne USA-ból, lehet ugyanott lennék mintha EU-n belül megvenném. Szerintetek? Vagy ha valaki tud segíteni ezügyben, örömmel fogadom a tanácsokat /csakis, kizárólag Bob Yak érdekel/
Írta 2008. július 19. - 12:05
Úgy nézki, de nem vagyok biztos az árakban, amit ott kiírnak.Ha minden ár igazi, akkor postaköltséggel együtt is megéri pár cucc.
Manitou Black Platinum 9000ért?!Bár igaz lenne, de sztem igaz is....
Jó hétvégét mindenkinek!
ááááááááááá szerintem az lehetetlen!
Írta 2008. július 19. - 11:59
12ezer huf a postaköltség?:scratchhe
Úgy nézki, de nem vagyok biztos az árakban, amit ott kiírnak.Ha minden ár igazi, akkor postaköltséggel együtt is megéri pár cucc.
Manitou Black Platinum 9000ért?!Bár igaz lenne, de sztem igaz is....
Jó hétvégét mindenkinek!
Írta 2008. július 19. - 11:53
Hello!
Valaki fel tudna világosítani, hogy az ebay-en hogy megy a rendelés.
Aki tud, légyszi segítsen.
Elõre is köszi.
Láttam ott Marzocchi teleszkópokat 70-80 dollárért, a postaköltség Magyarországra 40-50 dollár(elvileg).
12ezer huf a postaköltség?:scratchhe
Írta 2008. július 19. - 11:39
Valaki fel tudna világosítani, hogy az ebay-en hogy megy a rendelés.
Aki tud, légyszi segítsen.
Elõre is köszi.
Láttam ott Marzocchi teleszkópokat 70-80 dollárért, a postaköltség Magyarországra 40-50 dollár(elvileg).
Írta 2008. július 19. - 07:19
Írta 2008. július 18. - 23:16
középárfolyamon váltják!Azt elfelejtetted megemlíteni, hogy a valutánál az "eladási" összeggel számoljanak.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu