Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

ma hozta a futár a márciusban leadott CRC rendelésünket!
kb 20-25 email kellett mire összeszedték magukat,közeben a cuccok hol voltak raktáron hol nem!
igy is 2 tételt ki kellett cserélni,sajna!

Mi Hétfõn rendeltünk.. Péntekre elvileg megjön (már németországban tart a cucc)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
ma hozta a futár a márciusban leadott CRC rendelésünket!
kb 20-25 email kellett mire összeszedték magukat,közeben a cuccok hol voltak raktáron hol nem!
igy is 2 tételt ki kellett cserélni,sajna!

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás

Azon gondolkodom, hogy mégis a JensonUSA-ból rendelnék, csak kb + 28% hozzáadódna az árhoz a vám és áfa miatt :( Ez kb +~15K jelent ami kissé visszariasztó. Szal lehet hogy betársulással ez lefaragható lenne. Vagy csak a postaköltségnél?

Ezen még gondolkozz egy kicsit! :) Te rendelsz 10-ért, én rendelek 1-ért, egyben jön a csomag. Az egyszerûség kedvéért a szállítási költség legyen 0. A te vámáfád 2.8, az enyém 0.28. Szerinted szeretnék a te tételed után is fizetni?

Lehet hogy tévedek, de a CRC angol, nem? Mivel GB is EU-s tag itt már tényleg csak postaköltség lenne.

Igen, angol.
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
10700244-62562096-51100005

megjegyzésbe a nicked

emilbe (kalaius kukac fríméjl pont hu) h mi kell, pontos linkkel az oldalra, és h mennyi, milyen, stb. ÉS hogy fórumon hogy hívnak

az árat forintra váltva kell küldeni, a CIB bank aznapi font==> forint eladási árán

pár napig nem leszek, mikor visszajövök, aki bújt, aki nem :)

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

Lehet hogy tévedek, de a CRC angol, nem? Mivel GB is EU-s tag itt már tényleg csak postaköltség lenne.

gondolom. És másrészt ami nekem kell azt csak ott találtam

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás

ugyértem ha ugyan arról az oldalról rendelünk. Nemtom hogy a CRC hol van, de ha onnan rendelsz akkor szerintem nincs vám, vagycsak nemtudok róla?

Azon gondolkodom, hogy mégis a JensonUSA-ból rendelnék, csak kb + 28% hozzáadódna az árhoz a vám és áfa miatt :( Ez kb +~15K jelent ami kissé visszariasztó. Szal lehet hogy betársulással ez lefaragható lenne. Vagy csak a postaköltségnél?

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

És ha amerikából rendelek, akkor a vám és az áfa is megoszlana így?

ugyértem ha ugyan arról az oldalról rendelünk. Nemtom hogy a CRC hol van, de ha onnan rendelsz akkor szerintem nincs vám, vagycsak nemtudok róla?

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
És ha amerikából rendelek, akkor a vám és az áfa is megoszlana így?

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

Ööö miért is jó társulni?

töbfelé ugrik a postaköltség. Vagy lehet h a 2 rendelés együtt már annyi h ingyenes lesz a kiszállitás

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás

Akkor már csak egy kérdés, h ki rendel crc-rõl? Társulnék valakihez

Ööö miért is jó társulni?

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

PL.:http://www.chainreac...spx?ModelID=743 ;)
évjáratfüggõ, a '06-'07 eshez bõ 1hét múlva lesz készlet, a '05 höz most is van.

néztem énis CRC-t de ezekszerint kiszúrta a szemem azér nemláttam:D
Akkor már csak egy kérdés, h ki rendel crc-rõl? Társulnék valakihez

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 hozzászólás

Köszi! Tudja valaki hogy esetleg honnan tudok rendelni perselykészletet 66hoz?

PL.:http://www.chainreac...spx?ModelID=743 ;)
évjáratfüggõ, a '06-'07 eshez bõ 1hét múlva lesz készlet, a '05 höz most is van.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

Név alapján -tömitéskészlet-

Köszi! Tudja valaki hogy esetleg honnan tudok rendelni perselykészletet 66hoz?

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 hozzászólás

Ez
nemvok jó németbõl.Ez persely 66hoz?

Név alapján -tömitéskészlet-

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
Ez
nemvok jó németbõl.Ez persely 66hoz?

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
Igen, a jensouse aléggé régóta ott van a szakmában.
Hát kinek mi a tapasztalata, aki vásárolt, az írhatna, hogy mik a tényleges tapasztalatok.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

Ezzel szerintem az a baj, hogyha megkapják a bank kártyád elsõ és hátlapról a copy-t, akkor onnantól kezdve használhatják a kártyádat, mert minden adatot megadtál, ami egy internetes vásárláshoz kell.
Erre azt mondanám, hogy úgy kell nekik, ne add meg. Szerintem ez mindenhol így mûködik, hogy amíg nem fizeted ki, addig nem küldik el az árut.
Érdekes, legalábbis szerintem.

mert ha begépeled a honlapon ezeket az adatokat, akkor nincs meg minden infojuk ahhoz, hogy visszaéljenek vele?

Ez egy "bevett" szokás nagyobb online boltokban, a Jensonusa tudomásom szerint a legnagyobb online biciklis bolt az USAban, megtehetik, biztos sok volt a kártyás visszaélés. A legnagyobb online fotós bolt is ugyanezt csinálja...
Ha nem bízol bennük akkor vásárolj máshol, ezek a boltok elég nagyok ahhoz hogy feltételeket szabjanak, és ált. nem véletlenül teszik ezt, ez nyilván nekik is pluszmunkát jelent.
Azért kell nekik photocopy, mert így tudják megnézni, hogy tényleg a saját kártyádat használod.
A zsarolás szöveget nem tudom mire vélni, ez a felhasználási feltételük... :)

Arpi_

Arpi_

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás
Helló!

Szerintetek mennyi az átfutási ideje egy nemzetközi átutalásnak? 24h?

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Pixmania-ról rendeltem egyszer és ott is kértek fotós igazolványt meg egy közüzemi számla másolatot (cím megerõsítése miatt).

Ez a credit card lefénymásolás már érdekesebb...
Sei, soku Si.

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
Ezzel szerintem az a baj, hogyha megkapják a bank kártyád elsõ és hátlapról a copy-t, akkor onnantól kezdve használhatják a kártyádat, mert minden adatot megadtál, ami egy internetes vásárláshoz kell.
Erre azt mondanám, hogy úgy kell nekik, ne add meg. Szerintem ez mindenhol így mûködik, hogy amíg nem fizeted ki, addig nem küldik el az árut.
Érdekes, legalábbis szerintem.