Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Please log in to reply
6016 replies to this topic

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Kb. megmondhatnád azt is, milyen színben, melyik változat (bolt-n vagy Saint), másrészt nem a CRC az egyetlen angol online bolt (a Hope nagyjából mindegyiknél azonos árszinten mozog), így nyugodtan meg lehet nézni a többit is (Google a barátod).
Amennyiben nem megy a helyesírás és az értelmes fogalmazás, akkor a mondanivalódat írd meg Word-ben, annak van helyesírás ellenõrzõ modulja, majd a kijavított szöveget rakd be ide; úgy legalább nem kell kétszer-háromszor nekifutni az irományodnak, hogy pontosan megértse az ember, mit is akarsz.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,636 posts
kösz az infót valaki tud még valamit?ne tartsa vissza:D meg nekem 10mm es átütõtengelyes agy kellene 36 lyukkal hátulra elöl meg 20mm est átütötengely kelle 36 lyukkal tudtok valamit ami nem novatec mert az nekem 1szer már eltört.és tácsrás iparis

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

ezeket a rissz híreket ejnye crc nem ezt vártam tölled. elfogyott az összes hope agyukbol a 36lyukat kivitel most mivan én furjam bele?:D csalodtam na de akkor hol tudok olcson hozzájutni a uk-ból?mountain rider ben volt egy csomo bolt de azt sikeresen londonban elhagytam tudtok valami f§szát, hope-osat?

nem angol de itt is van hope!
http://www.actionspo...6202a2eac23c133
http://www.bikestore...ts_id/7024.html

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,636 posts
ezeket a rissz híreket ejnye crc nem ezt vártam tölled. elfogyott az összes hope agyukbol a 36lyukat kivitel most mivan én furjam bele?:D csalodtam na de akkor hol tudok olcson hozzájutni a uk-ból?mountain rider ben volt egy csomo bolt de azt sikeresen londonban elhagytam tudtok valami f§szát, hope-osat?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Not In Stock

na és ez mit jelent nálluk? be tudják szerezni vagy b%szhatom?

random; általában az elsõ, max. várni kell napokat, max. heteket v. hónapokat :) - de néha b@szhatod :)
én nyáron rendeltem not in stock cuccot, - amikor zûr volt a raktárukkal, mint utólag kiderült- és vártam rá egy hónapot, néha zaklatva õket, h na mi a rák van, aztán végül írtak, h az egyik nem is lesz, akkor azt kihúztuk rendelésrõl, majd egy hét múlva írtak az érdeklõdésre, h a másik not in stock item az mindig is volt raktáron, nem értik a kérdést, viszont ami odáig volt raktáron, az nincs stb. stb. szal akkor gondoltam, h fulladjatok bele az árvízbe, fiúk, vissza az egész.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Be tudják szerezni, csak nem tudni, mikor lesz belõle kézzel fogható valóság.:). Ha sürgõs a dolog, csak olyat rendelj, ami "in stock." Amennyiben tudsz várni is egy kicsit, akkor bele lehet rakni olyat is, aminél meg van jelölve a várható beérkezés idõpontja. Ellenkezõ esetben várhatsz, akár egy-két hónapot is.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,636 posts
aszem én is a CRC rol fogok rendelni mi az a minimum ár ami után nem kell postaköltséget fizetnem

Not In Stock
Request Stock Alert

na és ez mit jelent nálluk? be tudják szerezni vagy b%szhatom?
utcsó kérdés milyen gyorsan jön a cucc agyakról lenne szó vezetékrõl pedálról

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

Köszi a választ!
Remélem, hogy nem veszik el a zseton! Kíváncsi leszek, hogy mikor és mit írnak vissza!
Jellemzõen mennyi idõ alatt ér ide egy nem túl nagy csomag a UK-bõl?

Nekem felnivel, hajtómûvel és még pár apróbb dologgal volt 6-8 nap a CRC rendelés (UK).

Arpi_

Arpi_

vendég

• fórumtag
  • 97 posts

Az én biciklimet (mind a kétszer :() a feladástól számított 6. napon hozta a UPS. Szerintem ha futárszolgálat hozza, akkor nem befolyásolja a szállítás idejét a csomag mérete. De lehet hogy tévedek.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Negyven alatt nem nagyon fogsz találni újonnan.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,636 posts
hy én hope dh agyakat kerestem neten de horror áruk van 50ropit nem akarok egy hátsóagyra fizetni deragaszkodom a hope hoz neked eddog nagyonbejött a fékjei terén tudnátok olcsó netes rendelõs oldalt ahol hope ot is forgalmaznak?és ha nem nagy kérés ezt e mailben elküldeni(cserébe tudok hope dh fékeket hozatni 80 euróért midnenestül) :hadidy1092@hotmail.com de aszem ide is felmegyek még jópárszor elöre is kösz nektek csumpi

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts
Köszi a választ!
Remélem, hogy nem veszik el a zseton! Kíváncsi leszek, hogy mikor és mit írnak vissza!

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 posts
Sziasztok,
ugyan nem illik szorosan az online bolt kereses temakorebe, de jobb helyet nem talaltam neki. Kerekpar vazat utanvettel orszagon belul melyek ceggel, milyen csomagolasban etc. erdemes kuldeni? Ha valakinek van tapasztalata, es megosztana velem, vegtelenul halas lennek. Akar priviben is. Koszonom!

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Ne izgulj, lehúzni biztos nem fognak. Ha valami gond lenne a rendeléssel, a bankban utána tudnak nézni, hol milyen csatornákon és hova ment a pénzed. Ha valami gond lenne vele, vissza is tudják szedni a pénzt igaz egy kis kezelésiköltség felszámolása árán.

A bolt is biztos fog reagálni, nekem volt már olyan esetem, hogy írták, hogy megjött a rendelés, kifizettem aztán egy hétig semmi. Hogy összekészítették-e a csomagot vagy feladták-e esetleg várni kell valamire. Írtam nekik egy érdeklõdõ email-t mire jött a válasz, hogy tegnapelõtt adtuk oda a futárnak. Másnapra meg is jött a csomag. Elfelejtették a "papírmunkás" online részét felém kitölteni.

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts
Életemben elõször rendeltem online-bringaboltból, innen:
http://www.sjscycles.co.uk/

Megadtam az adatokat, levonták a számlámról a pénzt, utána "Sign out".
Otthon ismét beléptem, és nem érzékeli hogy rendeltem valamit, pedig kinyomtattam a rendelési lapot, az azonosítóra elvileg keresni is tudok...
Szar van a palacsintában, vagy ne aggódjak, majd jön a csomag?

Természetesen írtam nekik, még nem kaptam választ.

Ha valaki járt már így, akár máshol, az ne tartsa magában, ossza meg velem a tapasztalatait! (Nem vagyok nagy webes vevõ, az angolom se perfect, szóval jól jön a segítség... pedig olyan szép akatrészeket rendeltem...)

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
Hatalmas KÖSZI a segítségedért !!

A postakoltseg 9.95EURO, nagy meretu termekek (felnik, kerekek, vazak, szereloallvanyok stb.) eseten hazankba +20EURO. Kulfoldi megrendelok eseten a 50EURO a minimum rendelesi ertek. Arrol nem latok infot, hogy bizonyos osszeg felett ingyenesse valna. Jarulekos koltseg meg az utalasi koltseg, ami a bankodtol fugg.

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 posts
A postakoltseg 9.95EURO, nagy meretu termekek (felnik, kerekek, vazak, szereloallvanyok stb.) eseten hazankba +20EURO. Kulfoldi megrendelok eseten a 50EURO a minimum rendelesi ertek. Arrol nem latok infot, hogy bizonyos osszeg felett ingyenesse valna. Jarulekos koltseg meg az utalasi koltseg, ami a bankodtol fugg.

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
Köszike, de eddíg nekem is megvolt. Sajna a hiányos angol tudásom miatt viszont nem teljesen értem. Gondolom a 10 euro az alap. Viszont , hogy van-e esetleg bizonyos összeg felett ingyenes szállítás vagy egyéb járulékos költség, no erre lennék kíváncsi.
Persze azért köszi !

www.bike-components.de fooldalon->
View our complete list of shipping and handling here: Shipping 2percbe se telt :)

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 posts
www.bike-components.de fooldalon->
View our complete list of shipping and handling here: Shipping 2percbe se telt :)

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
Hello!

A "bike-components.de"-rõl hogyan alakul a postaköltség és az egyéb járulékos költségek ?

Köszi elõre is!