Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Please log in to reply
6016 replies to this topic

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Computerek között kerestem, nem a Pulse monitorok között.

Én meg csak beírtam a keresõjébe, lehet van más boltnál is, azokat nem néztem meg.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
Lesz mostanában CRC-s rendelés?

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 posts

Ha az evans-tól rendel valaki szóljon, csatlakoznék!
Szeretem amikor valaki lusta utána nézni, de azért jó lenne olcsóbban beszerezni...
http://www.merlincyc...2&categoryId=78

Én meg azt szeretem, ha valaki elhamarkodottan ítél.:)

Esküszöm végignéztem az összes utóbbi linket, de úgy látszik elnéztem, mert a Computerek között kerestem, nem a Pulse monitorok között. Az fel se tûnt, hogy van olyan kategória.:)

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 posts

Nekem egy olyan e-bolt(fõleg angol a font miatt) jönne jól, ahol jó áron van a Sigma ROX kerékpárcomputer:)

link az van elég, keresgélj kicsit. :)
Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Ha az evans-tól rendel valaki szóljon, csatlakoznék!
Szeretem amikor valaki lusta utána nézni, de azért jó lenne olcsóbban beszerezni...
http://www.merlincyc...2&categoryId=78

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 posts
Nekem egy olyan e-bolt(fõleg angol a font miatt) jönne jól, ahol jó áron van a Sigma ROX kerékpárcomputer:)

csabilc4

csabilc4

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 119 posts
....+ szerintem az egyik legjobb angol bolt, tuti akciókkal:

http://www.merlincycles.co.uk/

még nem rendeltem tõlük, de azt írták, küldenek Mo.-ra is, nincs bennt a listában, de hamarosan berakják.

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 posts
Én tegnap adtam le a rendelésemet a Chainreactioncycles-ban.
Gondolom annak a rövidítése a crc/chc.
Paypallal fizettem, és elfogadta a dolgot. Megjegyzem ez volt az elsõ paypal tranzakcióm.
Netes kártyám nekem is van, OTP, de most, hogy használni szerettem volna, sehogy nem jöttem rá hogy kell. Az OTP honlapján frankón leírják, hogy milyen fasza a kis kártyájuk, csak éppen azt nem, miként lehet használni a parasztnak.
Egyébként a crc tényleg nagyon olcsó(én féket meg mezt rendeltem) a német boltok drágák szerintem. Még az usa-ebay, ki lehet fogni jó dolgokat, csak olyat kell keresni aki olcsón postáz(ált. boltok), mert ugyanazt a féket volt aki 11 dollárért elpostázta volna, de volt aki 35dollárt kért érte.
Visszatérve a crc-re, még ha az ingyenes posta összegét nem is éred el, 10 font postaköltség(2740Ft) még mindig egy vicc, tekintve, hogy Angliából küldik.
még jó bolt Angliában:
http://www.wiggle.co.uk/d/Cycle/7/1/1/
http://www.evanscycles.com/
mindegyiknek jó árai vannak, és 5 font körül van a posta.
Remélem tudtam segíteni.
Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

CRC-rõl rendelnék PayPallel. Valamiért nem akarja elutalni a pénzemet! Azt írja, hogy sikertelen kártyás vásárlás/zárolás és nem veszi le a pénzt. Miért lehet ez? A bankártyámon kell valamit engedélyeznem vagy a PayPal-en valamit beállítanom?

Sajnos nekem is sok gondom van (illetve volt) a PayPal-lel. Gyakorlatilag minden második tranzakció után letiltott valamiért, amit vagy sikerült hosszas utánajárással kiderítenem, vagy nem. Mindezt persze licit/leütés után, mikor záros határidõn belül fizetnem kellett volna... Szóval volt néhány kellemetlenségem a hiperbürokráciájuk miatt.

Legutóbb néhány iratom fénymásolatát kérték, hogy ezzel is igazoljam a kilétemet. (Így maradtam le az ebay-en egy gyönyörû óráról.) Akkor besokalltam. Meg akartam szüntetni az egész palis account-ot, mire felugrott egy figyelmeztetõ ablak: Ezzel rontom ám a minõsítésemet! (Na pont ez kellett, hogy még fenyegessenek is...)
Egyszóval annyira túlbiztosított, túlbonyolított rendszer, hogy az már a használhatóság rovására megy.

Jó hír: A CRC mûkszik sima hitelkártyás (tehát nem Pay Palin keresztül bonyolított) tranzakcióval!

Nem reklám, de nálam ez jött be: CIB bakkártyához kaphatsz internetes bevásárlókártyát. Ez jóval olcsóbb (éves díj), mint ha valódi hitelkártyád lenne, de ugyanúgy funkcionál netes vásárláskor. Én biztonsági okokból nem tartok rajta egy kanyit sem. Ha venni szeretnék valamit mondjuk a CRC-rõl, akkor az e-bankos felületrõl átvezetem a megfelelõ összeget a fõkártyámról a hozzá tartozó internetes vásárlókártyámra és kész. Kb. három perc a gép elõtt.

Tehát a számládon tárolt pénz biztonságban van, ahhoz még akkor sem férhetnek hozzá, ha valami visszaélés történik a vásárlás során. Ugyanis nem a fõkártya adatait küldöd el, hanem a netes kártyáét.

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 posts
Jól látom h eléggé lent van most a font?(280)Mert akkor rendelnék RCR-rõl 100 font értékben.Beszállhatok vkihez?(még sose rendeltem külföldrõl...)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Lehet, hogy van felsõ határa az engédelyezett fizetésnek. Régen nekem is 50000 volt, és nekem is ezért nem sikerült rendelni. Menj be a bankba.

Tuki:)

Tuki:)

vendég

• fórumtag
  • 125 posts
CRC-rõl rendelnék PayPallel. Valamiért nem akarja elutalni a pénzemet! Azt írja, hogy sikertelen kártyás vásárlás/zárolás és nem veszi le a pénzt. Miért lehet ez? A bankártyámon kell valamit engedélyeznem vagy a PayPal-en valamit beállítanom?
:P

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Megjött a polar! Fúú... Nagyon-nagyon örülök!!!!!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
akkor jó :)

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
bikemarketes problémám megoldódott

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

CHC az melyik bolt?

CRC
http://www.chainreactioncycles.com/

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
CHC az melyik bolt?

A sebesség mindent megold.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,636 posts
akik chc rõl akarnak rendelni azok irjanak rám egy mailt hadidy1092@hotmail.com persze csak abban az esetben ha budapesti az illetõ.és igen ha idöben rendelünk akkor megjön karácsonyig

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
remélem,mert a nagyker kedden zár.
hátha összejön még a shimano pedálom

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

rendeltem ma bikemarket.hu-ról,nem kaptam visszaigazoló emailt.
lehet hogy csak a hétvége miatt van?

volt már nekem is, hogy több óra volt az átfutási ideje, bár én hétköznap szoktam rendelni. ne aggódj, nem veszett el:)