Egyebkent meg mukodik ez a kereskedelem jol.
Vegulis mindenki megoldja, hogy megkapja amit akar, nem?
persze, de nem mindegy, hogy hány agysejted megy rá.
Egyebkent meg mukodik ez a kereskedelem jol.
Vegulis mindenki megoldja, hogy megkapja amit akar, nem?
ez nem igy megy, hogy "most visszabukja" mert irreális különbségek vannak.Arfolyamingadozasra vannak azert megoldasok. De az teny, hogy altalaban olcsobb nem foglalkozni vele. Szoval amit megsporolt az elmult 5 evben mondjuk, azt most visszabukja. De aztan megint lesz jobb az arfolyam.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
- egy szemléletes példa, hogy mûködnek a dolgok: a 2009-s Commencal rendelést 2008 szeptemberében kellett leadni, a szállítás viszont 2009 tavasz elejére volt várható. 2008. szeptember 1-én az EURO MNB középárfolyama 237,73,-Ft, 2009.03.02-án 306,23,-Ft. Ennek alapján tessék egy kicsit átgondolni, hogy ez miként és hogyan változtatott a dolgokon. (lesz/van hazai forgalmazója a Commencal-nak)
- és végül, de nem utolsó sorban a személyeskedõ jelzõket mellõzni kéne, mert ha engem minõsítesz (fõleg ahogy a fentiekben tetted) akkor te se különbözöl tõlem, így a jelzõt magadra is ráaggathatod
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
- a hozzászóló szedje össze a gondolatait, mielõtt "papírra veti" mondanivalóját, gondolja át, mirõl és mit szeretne írni, és ha mondanivalója más tevékenységét is érinti, akkor próbáljon egy kicsit annak a másiknak a fejével is gondolkodniazért írtam hogy "mindegy", mert most is azt vettem észre, amit máskor: idõnként olyanokat reagálsz egy-egy kérdésre, hozzászólásra, ami semmi másra nem utal, mint hogy a hozzászóló buta/tudatlan/minek van itt? ezzel a szvsz bunkó tempóval csak a kérdezõ kedvét veszed el. írom mindezt úgy, hogy a fórum azon kevés tagja közt tartalak számon, akinek tényleg adok a véleményre. ezért örülnék, ha azt megosztanád, ahelyett hogy leosztasz.
a külkereskedelem mûködéséhez nem értek, vásárlóként nem feladatom. az érdekel, hogy amit szeretnék, az van-e és mennyiért itthon. ha nincs, vagy drága, akkor jöhet a külföldi vásárlás. az, hogy a hazai nagyker ezzel nem tud mit kezdeni, nem érdekel. /ettõl függetlenül ritkán vásárolok külföldrõl, tehát támogatom a hazai nagykereket. /
Saját magadnak mondasz ellent a két hozzászólás alapján.mindegy. látom, megint ballábas napod van.
A forgalmazók vannak értünk nem pedig fordítva.
jogos. csak mivel nem euro ovezet vagyunk, elofordulhat hogy a forint sokkal rosszabban all a dollarhoz kepest mint az euro.
es mondjuk az osztrak meg a nemet uzletek elkezdenek leakciozni mindent
a magyar kereskedo labdaba nem tudna rugni olyan arak mellett.
aztan meg lehet szidni oket hogy miert nincs kinalat vagy egy-egy modellbol miert csak 1-2t hoznak stb. talan mert meg 2006-rol is van beragadt arukeszlet?
ilyesmibe belegondolni luxus. a vasarlo mindenek elott.
Eloszor is, ha ezt csak ugy altalaban irjak, akkor nem biztos, hogy ragaszkodnak hozza. Meg kell kerdezni elo embertol.
Egyebkent angol cimre sem nehez rendelni. Eleg sok magyar dolgozik manapsag odakint, persze egy postakoltseggel dragabb lesz.
Mekkora önérzetes vásárló itt valaki. Ha nem tetszik, mehetsz az EU bíróságához! Vagy akár valamelyik amerikaihoz is, mert hogy képzelik egyes amerikai online boltok, hogy nem szállítanak Amerikán kívülre bizonyos márkájú termékeket!
:wallbange
jogos. csak mivel nem euro ovezet vagyunk, elofordulhat hogy a forint sokkal rosszabban all a dollarhoz kepest mint az euro.
es mondjuk az osztrak meg a nemet uzletek elkezdenek leakciozni mindent
a magyar kereskedo labdaba nem tudna rugni olyan arak mellett.
aztan meg lehet szidni oket hogy miert nincs kinalat vagy egy-egy modellbol miert csak 1-2t hoznak stb. talan mert meg 2006-rol is van beragadt arukeszlet?
ilyesmibe belegondolni luxus. a vasarlo mindenek elott.
A sebesség mindent megold.
Sziasztok!
Specialized kerékpárt szerettem volna rendelni az evanscycles-rõl,de a leírásban ezt találtam: "Please Note that Specialized Bikes cannot be purchased for international delivery and can only be delivered to an address within the UK." Magyarul hozzánk nem szállítanak ki speciket?
RAUH-Welt
B E G R I F F