Én nem az "R" betûs banknál vagyok. Mivel sokat járok külföldön, olyan banknál vezetem a számlám, ami világ szinte mindegyik pontján képviselteti magát.

Akkor már rég késõ.
Nem hiszem, hogy ha elküldöd a megrendelést a külföldi boltnak, akkor az egybõl vasárnap leveszi a pénzt a számládról, amit a bank mai árfolyamon számít át.
1-2 hétig, esetleg kicsivel tovább, az új jelölt megismeréséig gyengülni fog a forint, utána meg visszaerõsödik.
A jegybank még belenyúlhat az elején, akkor nem lesz akkora az esés.
A sebesség mindent megold.
Az oké, de nem volt ilyen bejelentés csak itt a fórumon. Én erre utaló cikket vagy hírt nem hallottam és nem lebecsülve ennek a fórumnak az 'erejét' kétlem, hogy egy itt megjelnõ 'bejelentés' megingatná a piacot.
De továbbra is várom ha esetleg van konkrét infó errõl vagy hivatalos bejelentés.
RAUH-Welt
B E G R I F F
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Az oké, de nem volt ilyen bejelentés csak itt a fórumon. Én erre utaló cikket vagy hírt nem hallottam és nem lebecsülve ennek a fórumnak az 'erejét' kétlem, hogy egy itt megjelnõ 'bejelentés' megingatná a piacot.
De továbbra is várom ha esetleg van konkrét infó errõl vagy hivatalos bejelentés.
Értem. Akkor meg minek riogatni?! Szívrohamot kapok (most, hogy pár hete váltottuk be az összes euronkat nem esne jól egy forint csõd). :_D
(azért ha ennek ellenére van logikus magyarázata a 'bejelentésnek' az még mindig jöhet)
Hogy kinek építõ jellegû a hozzászólása, azt eldönti az az egyszerû tény, hogy külföldi online boltban, hitelkártyával/Paypal-el történõ vásárlás esetén a terhelés néhány percen belül meg fog jelenni a vásárló számláján.Köszönjük az ismét építõ jellegû hozzászólásodat.
Szvsz aki kintrõl akar vásárolni az gyorsan tegye meg mert hétfõn tutira bedõl a forintunk.
Szvsz aki kintrõl akar vásárolni az gyorsan tegye meg mert hétfõn tutira bedõl a forintunk.
ez nem igy megy, hogy "most visszabukja" mert irreális különbségek vannak.
a mostani yen-eur-usd árfolyam, ami alaphangon 50-120%-kal (!!) szállt el elég erõsen befolyásolja a kiskerárakat. itt nem pár százalékról van szó, amit meg lehetett nyerni tavaly.
ez ezen az oldalon volt leirva? akkor vak vagyok, sry.van bolt, ahová kb. tíz éve járok. amit írtam, elsõsorban a nagyobb értékû, a "boltom" által esetleg nem is forgalmazott cumókra vonatkozik, ahol már nem mindegy, hogy 30-40-50eFt-tal többet, vagy kevesebbet fizet az ember. reméltem, hogy ez elsõre is világos lesz. nem lett.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
kisherceg: lehet igy nézni a dolgokat nyilván, ahogy te. de ne csodálkozz, hogy egyik boltban sem leszel törzsvevõ ha mindig oda mész, ahol olcsóbb. a rövid távú szemlélet szerintem nem vezet eredményre.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"