Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
ha trükközés off, akkor a UsPack által megadott 144dolláros postaköltséggel és a hazai nyúzásokkal együtt nagyjából 260ra jönne ki az ár, ami még mindig nem lenne elviselhetetlen, s tavaszig össze is jönne, de jelenleg kb kétharmada áll rendelkezésre.
úgyhogy idén nem lesz slayer..
(találtam még új, 2008as iron horse 6point-ot Kanadába ismerõshöz postázva 820$-ért. bár ez a váz már lehet, h. sok lenne..)

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
mof:
Ott van fehéren-feketén, hogy:
"Please don't ask for us to falsify Custom's tags" Tehát nem partner a trükközésben.
Ha még nem vetted meg, akkor csapj hozzá a teljes (cucc+szállítás) árhoz 9% vámot + 25% áfát és döntsd el, hogy kell e. Ha meg már megvetted, akkor barátkozz meg a gondolattal, esetleg próbáld gyõzködni kicsit.:)

Mondjuk alap, hogy ilyen nagy értékû cuccoknál ezt mindig elõre le kell zsírozni.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

@enté: http://cgi.ebay.com/...27ad518ccf#shId
számomra nem tûnik olcsónak ha esetleg kinyitnák a csomagot..:)

Ezt nagyon durván össze kéne sározni! ;):D

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 hozzászólás

ebayrõl rendelt dolognál, ahol szintén nem tudták se õk se én bizonyítani hogy mi történt útközben a csomaggal nekem simán visszaküldték a pénzt amikor szóltam, hogy nem érkezett meg. hiányos dolognál nem tudom mi az eljárás. Ha a biztosítójukkal el tudják intézni CRCsek akkor sztem simán visszakapod az árát.

most nézem a ParcelForce csomag nyomkövetõben van egy ilyen bejegyzés:
"26-11-2009 03:04 International Hub EMERGENCY DATA CAPTURE"
elég érdekes...

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

"Please don't ask for us to falsify custom's tags"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

@tam: mindig készségesen álltak ehhez a gift-70usd dologhoz?

nem mindig. van ahol mar az ebay hirdetes szovegeben benne van hogy ne kerd, mert nem fogja rairni hogy gift.

masik opcio hogy azt ikszeli be hogy "pre-production sample". prototipus, mintadarab, hasznalati ertek nelkul, gyakorlantilag azt ir ra amit akar erteknek. a vamosnak eleg profi bringasnak kell lennie hogy ranezesre megmondja hogy az egy prototipus vagy egy elvegzett termek.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
@enté: http://cgi.ebay.com/...27ad518ccf#shId

@tam: mindig készségesen álltak ehhez a gift-70usd dologhoz?

meg aggaszt egy olyan dolog is, hogy mivan ha gyanúsnak találják a küldeményt, belenéznek, és hopp, egy csillivilli váz kacsint a fináncra.. ilyenkor miféle retorziókra számíthat az ügyeskedõ?

edit: most látom, h. egy nap múlva vége az árusításnak, így kb tárgytalan a dolog. pedig ennyiért ez a váz..:(

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ebayrõl rendelt dolognál, ahol szintén nem tudták se õk se én bizonyítani hogy mi történt útközben a csomaggal nekem simán visszaküldték a pénzt amikor szóltam, hogy nem érkezett meg. hiányos dolognál nem tudom mi az eljárás. Ha a biztosítójukkal el tudják intézni CRCsek akkor sztem simán visszakapod az árát.

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 hozzászólás
a számlán "JS" van írva a hajtáshoz, de más cuccokhoz is ami meg megérkezett...
írtam nekik mail-t, bár nem fûzök hozzá sok reményt, mivel nem tudom, hogy bizonyítani, hogy nem volt benne a csomagban, a két szép szememért meg miért küldenének mégegyet. egyszerübb lenne a helyzet, ha mást küldtek volna, mert akkor itt lenne a kezemben a "rossz" tétel és csak vissza kellene küldeni, de hát így...
én is arra a következtetésre jutottam, hogy valaki kinyitotta a dobozt... kár, hogy ParcelForce-nál nincs vmi "zárjegy", asszem múltkor UPS-tõl jövõ csomagon volt vmi, jó mondjuk az már kicsit más kaliberû cég...

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Akkor nem nagyon marad más mint hogy megbontották a csomagot.
A számlán nekem minden tételhez kézzel írtak valamit, látszik hogy valaki leellenõrizte, a végén az össz. darabszámot áthúzta.
A számla alján egyébként azt írják: ha sérülés, hiány, tévedés van, az átvételtõl számítva 3 munkanapon belül reklamálj!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 hozzászólás
az a durva, hogy a dobozon meg a gls/parcelforce rendszerben 4.1 kg van írva súlynak, noha a saint hajtáson kívül még 2 mez, 1 kesztyû és1 36-os lánckerék volt a dobozban, amit kétlek, hogy a hajtás nélkül 4.1 kg lenne

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 hozzászólás

A tételes visszaigazoló e-mailben benne volt?
A végleges számlán ami a csomaggal jött?

(tudtommal nekem nem szokott visszaigazoló mail jönnil hanem) az accountnál lehet látni a status-át a dolgoknak és minden complete volt..
igen rajta van a számlán ami a dobozban volt

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Srácok járt már úgy valaki, hogy CRC-rõl rendelés hiányosan jött meg? Aki tud vmit írjon légyszi! A Saint hajtás nem volt benne a dobozban, amit hozott a GLS... :(:(:(

A tételes visszaigazoló e-mailben benne volt?
A végleges számlán ami a csomaggal jött?

Picasa _Alex_

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 hozzászólás
Srácok járt már úgy valaki, hogy CRC-rõl rendelés hiányosan jött meg? Aki tud vmit írjon légyszi! A Saint hajtás nem volt benne a dobozban, amit hozott a GLS... :(:(:(

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
Most voltam az usa ban kb 900 dollár értékben hoztam haza cuccokat igaz nem kerékpáros.kifele sem kelett listát írnom a kivitt dolgokról.vissza bécsben a vámeljárás annyi volt hogy egy faszi ránézett a böröndömre és kinyitotta nekem a kijárati ajtót.kedves volt

az hogy a postával mivan azt nem tudom de egy repteret ennyire ellenõriznek. sima ügy behozni akármit is kint viszont még kutyával is ellenõriznek

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Meg hat Magyarisztanban nem is az a legnagyobb baj, hogy kifizeted a vamot meg afat, hanem az eljaras. Budapesten be kell szambazni a Jozsefvarosi Pu-hoz a vamhivatalba es mokolni 3 ablaknal masfel orat mire vegre kifizetheted es elviheted a cuccot. Plusz ha vamolnak akkor az garantalt +1 honap kesedelem. rohej...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nekem is 70USD + "gift" felirat volt a nyero az amcsi szurkeimport iron horse es a yeti vaznal is.

no afa, no vam, hazig hozta a posta gond nelkul.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
120 usd még átjön vám és áfa nélkül

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Az keves, hogy ajandek. Mert az erteket akkor is ra kell irni. Ha jol emlekszem olyan 100USD ertek felett pedig az ajandek is ugyan ugy vam es afa koteles. Tehat ra kell iratni, hogy ajandek es 70USD ertek. Ugy mar nem lesz gond. (tapasztalat);)

Ezt én is megerõsítem. Amikor egyszer egy teljes napig vártam BP-en abban bizonyos posta vámhivatalban, az USA-ból rendelt alkatrészemre, láttam egy-két dolgot, többek között egy, a saját anyját szídó nõt, mert nagy értékû ajándékot küldött neki valahonnan.

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Az keves, hogy ajandek. Mert az erteket akkor is ra kell irni. Ha jol emlekszem olyan 100USD ertek felett pedig az ajandek is ugyan ugy vam es afa koteles. Tehat ra kell iratni, hogy ajandek es 70USD ertek. Ugy mar nem lesz gond. (tapasztalat);)