Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Írta 2010. január 17. - 22:59
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2010. január 17. - 22:28
Jövõ héten rendelek a bike-components.de-rõl, Egerben élek. Ha valakinek jó, csatlakozhat.
Budapestre feljuttatás megoldható valamilyen módon(ami ingyér van? )
Írta 2010. január 17. - 22:20
Írta 2010. január 16. - 22:50
Persze beszállhatsz csak szerda estig érkezzen meg az utalás, ha postán vagy erste bankban adod fel akkor rögtön megérkezik a számlámraHalihó!
Szeretnék beszállni a CRC rendelésbe, ha lehetséges. Durván 25e értékben. Megoldható, vagy esetleg leadtad már a rendelést? Budapesti vagyok.
Köszi, matej
Piknik János rendben várom õket:)
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. január 16. - 22:42
Meg jött a crc.-re amit vártam így egy kicsit elõrébb hozom a rendelést 20 án este adom le ezért addig kérnem megejteni a rendeléseket Lehetõleg keczkozoltan@gmail.com -on utalásokat is kérném addig megejteni a 11600006-00000000-24677020 erstés számlaszámra
Halihó!
Szeretnék beszállni a CRC rendelésbe, ha lehetséges. Durván 25e értékben. Megoldható, vagy esetleg leadtad már a rendelést? Budapesti vagyok.
Köszi, matej
Írta 2010. január 16. - 13:00
végülis így történtCsapja el jövõ nyáron a tengeparton, az euroját, ezt meg fizesse forintban. Most elég kedvezõ az árfolyam is.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. január 16. - 10:47
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2010. január 13. - 22:45
Írta 2010. január 13. - 22:02
elvileg úgy van, hogy pénz fogadáskor von le jutalákot a paypal, legalábbis ezt olvastam a leírásban regisztrációkor.
ha nem lesz más megoldás, akkor keresünk egy euro számlát és utalunk vagy ft-ban fizetjük be a számlámra.
csak el akarta csapni haverom az euroját...
Írta 2010. január 13. - 21:55
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2010. január 13. - 21:51
paypallal szeretnék fizetni egy ebay-es terméket. forint számlám van, viszont euroban van havernak pénze, amit el kéne juttatni a címzettnek.
megoldható valahogy, anélkül, hogy eur-huf-eur váltást kelljen csinálni?
Írta 2010. január 13. - 08:53
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2010. január 13. - 06:37
Nekem meg kifizették amikor Angliában nyoma veszett egy itthon feladott ajánlott levélnek.
A postánál tudják, hogy merre ment egy ajánlott levél, csak nem teszik ki a honlapra naponta.
Írta 2010. január 12. - 22:32
Nekem meg kifizették amikor Angliában nyoma veszett egy itthon feladott ajánlott levélnek.
A postánál tudják, hogy merre ment egy ajánlott levél, csak nem teszik ki a honlapra naponta.
http://picasaweb.google.com/Bigtibike
Írta 2010. január 12. - 22:21
Nekem meg kifizették amikor Angliában nyoma veszett egy itthon feladott ajánlott levélnek.Ismerõsömnek tünt el ajánlott levélben feladott összes irata, a postán csak a vállukat vonogatták.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2010. január 12. - 19:13
Uhh azt meg hogy csináltad? Várj kitalálom: országúti külsõ volt.
Ilyeneket és is tudok mondani, én is többször küldtem már sima levélként alkatrészeket, sõtt kaptam angliából karbon kormányt is így. Az ajánlott csak a feladót védi a posta nem követi nyomon.. Ismerõsömnek tünt el ajánlott levélben feladott összes irata, a postán csak a vállukat vonogatták. Ekkor mondták, hogy az értéklevél az biztos megoldás. Meg kell nézni a postai tarifákat (két perc online), és döntse el mindenki magának milyen szintû kockázatot ér meg neki a dolog.
Annál már az utánvétel is olcsóbb lehet, azt nem szokták eltenni. Jött már nekem több 50e Ft feletti cucc sima levélként, egyiket sem lopta el a postás.
Írta 2010. január 12. - 11:57
Annál már az utánvétel is olcsóbb lehet, azt nem szokták eltenni. Jött már nekem több 50e Ft feletti cucc sima levélként, egyiket sem lopta el a postás.Az ajánlott levél nem sokat ér. Érték levél a megoldás. Én küldtem már két db. hajtogatós külsõt is levélként egy A4-es boritékban.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2010. január 12. - 09:02
Írta 2010. január 12. - 08:32
Elutalod az agyak árát én elküldöm nektek csomagban max érték biztositással azt meg még késõbb elkülditek.( Mert ha nem Zsizsivel paskolgattattom meg a hátad:)) ha meg ajánlott levélként is elmegy akkor grátisz.
Írta 2010. január 12. - 06:58
Elutalod az agyak árát én elküldöm nektek csomagban max érték biztositással azt meg még késõbb elkülditek.( Mert ha nem Zsizsivel paskolgattattom meg a hátad:)) ha meg ajánlott levélként is elmegy akkor grátisz.Zoli, 3-an vennénk ugyanolyan NS agyat, és 12ezer felé egy fillérrel nem megy az ára, minden nap nézem, csak lejjebb. 36-ot ha utalunk, az úgy rendben van?
Postát értelemszerûen utánvétellel, és majd ott a postaköltséget írod rá, ugye?