Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Please log in to reply
6016 replies to this topic

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Zoli, csak kedden tudunk utalni. 40 font az agy, 12500-at küldünk fejenként, meg még lesz két gumi. Privibe küldök linket, és ID-t holnap.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts

Jövõ héten rendelek a bike-components.de-rõl, Egerben élek. Ha valakinek jó, csatlakozhat.

Budapestre feljuttatás megoldható valamilyen módon(ami ingyér van? :D)

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 posts
Jövõ héten rendelek a bike-components.de-rõl, Egerben élek. Ha valakinek jó, csatlakozhat.
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Halihó!

Szeretnék beszállni a CRC rendelésbe, ha lehetséges. Durván 25e értékben. Megoldható, vagy esetleg leadtad már a rendelést? Budapesti vagyok.

Köszi, matej

Persze beszállhatsz csak szerda estig érkezzen meg az utalás, ha postán vagy erste bankban adod fel akkor rögtön megérkezik a számlámra
Piknik János rendben várom õket:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

matej84

matej84

vendég

• fórumtag
  • 58 posts

Meg jött a crc.-re amit vártam így egy kicsit elõrébb hozom a rendelést 20 án este adom le ezért addig kérnem megejteni a rendeléseket Lehetõleg keczkozoltan@gmail.com -on utalásokat is kérném addig megejteni a 11600006-00000000-24677020 erstés számlaszámra

Halihó!

Szeretnék beszállni a CRC rendelésbe, ha lehetséges. Durván 25e értékben. Megoldható, vagy esetleg leadtad már a rendelést? Budapesti vagyok.

Köszi, matej

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Csapja el jövõ nyáron a tengeparton, az euroját, ezt meg fizesse forintban. Most elég kedvezõ az árfolyam is. :)

végülis így történt :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Zoli, hétfõn utalunk! Meg küldöm privibe a cuccot.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Csapja el jövõ nyáron a tengeparton, az euroját, ezt meg fizesse forintban. Most elég kedvezõ az árfolyam is. :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
készpénzben van az euro az a baj.
elvileg úgy van, hogy pénz fogadáskor von le jutalákot a paypal, legalábbis ezt olvastam a leírásban regisztrációkor.
ha nem lesz más megoldás, akkor keresünk egy euro számlát és utalunk vagy ft-ban fizetjük be a számlámra.
csak el akarta csapni haverom az euroját...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Ha PayPal számlán van az euró akkor egymás közt talán díjmentesen lehet küldeni. Bár lehet a fogadásért jutalékot vesz le a PayPal. Onnan már átváltás nélkül lehet fizetni. Ki kell próbálni egy kisebb összeg átküldésével.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
egy olyan kérdésem lenne, hogy:
paypallal szeretnék fizetni egy ebay-es terméket. forint számlám van, viszont euroban van havernak pénze, amit el kéne juttatni a címzettnek.
megoldható valahogy, anélkül, hogy eur-huf-eur váltást kelljen csinálni?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Nekem a tízszeresét fizették, kétszer is. Nem volt értéknyilvánítás hozzá. Ellenben az angol Parceline képes volt nyom nélkül eltüntetni egy 30 kilós csomagot, azóta sincs meg és nem is fizettek érte semmit.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
A magyar posta tudomásom szerint ha valamit ajánlottként adsz fel és nem biztositod max a befizetett dijat tériti

Nekem meg kifizették amikor Angliában nyoma veszett egy itthon feladott ajánlott levélnek.
A postánál tudják, hogy merre ment egy ajánlott levél, csak nem teszik ki a honlapra naponta.

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
Nem vonom kétségbe, de nagyon meglepõdnék, ha egy ajánlott levélben feladott és elveszett thomson stucni árát kifizetné a magyar posta.

Nekem meg kifizették amikor Angliában nyoma veszett egy itthon feladott ajánlott levélnek.
A postánál tudják, hogy merre ment egy ajánlott levél, csak nem teszik ki a honlapra naponta.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Ismerõsömnek tünt el ajánlott levélben feladott összes irata, a postán csak a vállukat vonogatták.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
Kettõ db. hajtogatós conti speed king 2,3-as volt a nejem csomagolta egy a4-es britékba. Én sem hittem, hogy belefér. Sima levélként ment el.

Uhh azt meg hogy csináltad? Várj kitalálom: országúti külsõ volt. :)

Ilyeneket és is tudok mondani, én is többször küldtem már sima levélként alkatrészeket, sõtt kaptam angliából karbon kormányt is így. Az ajánlott csak a feladót védi a posta nem követi nyomon.. Ismerõsömnek tünt el ajánlott levélben feladott összes irata, a postán csak a vállukat vonogatták. Ekkor mondták, hogy az értéklevél az biztos megoldás. Meg kell nézni a postai tarifákat (két perc online), és döntse el mindenki magának milyen szintû kockázatot ér meg neki a dolog.

Annál már az utánvétel is olcsóbb lehet, azt nem szokták eltenni. Jött már nekem több 50e Ft feletti cucc sima levélként, egyiket sem lopta el a postás.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Az ajánlott levél nem sokat ér. Érték levél a megoldás. Én küldtem már két db. hajtogatós külsõt is levélként egy A4-es boritékban.

Annál már az utánvétel is olcsóbb lehet, azt nem szokták eltenni. Jött már nekem több 50e Ft feletti cucc sima levélként, egyiket sem lopta el a postás.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Uhh azt meg hogy csináltad? Várj kitalálom: országúti külsõ volt. :)

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
Az ajánlott levél nem sokat ér. Érték levél a megoldás. Én küldtem már két db. hajtogatós külsõt is levélként egy A4-es boritékban.

Elutalod az agyak árát én elküldöm nektek csomagban max érték biztositással azt meg még késõbb elkülditek.( Mert ha nem Zsizsivel paskolgattattom meg a hátad:)) ha meg ajánlott levélként is elmegy akkor grátisz.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Zoli, 3-an vennénk ugyanolyan NS agyat, és 12ezer felé egy fillérrel nem megy az ára, minden nap nézem, csak lejjebb. 36-ot ha utalunk, az úgy rendben van?

Postát értelemszerûen utánvétellel, és majd ott a postaköltséget írod rá, ugye?

Elutalod az agyak árát én elküldöm nektek csomagban max érték biztositással azt meg még késõbb elkülditek.( Mert ha nem Zsizsivel paskolgattattom meg a hátad:)) ha meg ajánlott levélként is elmegy akkor grátisz.