Jellemzõen NEM a leggyorsabb házhozszállítást ígérõ webshopokban vagyok állandó vevõ - a magam részérõl...Ha döntõen a virtuális készletre alapozna akkor minden sárga/piros kosaras lenne. Úgy meg nem rendel senki.
Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Posted 2010. January 20. - 20:02
Posted 2010. January 20. - 19:57
Ha döntõen a virtuális készletre alapozna akkor minden sárga/piros kosaras lenne. Úgy meg nem rendel senki.vagy inkább arról, hogy délig leadod a rendelést, délután elfutnak csepelre, elhozzák a nagykerbõl. nem kell mindent megvennie, nem áll benne a pénze, a neten nagyobb "virtuális" készletet tud tartani, ezért olcsóbban tudja adni.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2010. January 20. - 19:31
Posted 2010. January 20. - 08:32
nem tudom, hogy pontosan melyiknek milyen a háttere, nem is igazán érdekel. inkább általánosságban írtam a webshopokról...Az ebike-nál nem így megy, ott van készlet, azért is néha olyan körülményesek.
Amit vázoltál az inkább a bikemarket.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. January 20. - 02:06
Az ebike-nál nem így megy, ott van készlet, azért is néha olyan körülményesek.vagy inkább arról, hogy délig leadod a rendelést, délután elfutnak csepelre, elhozzák a nagykerbõl és este odaadják az igen szimpatikus gls futár srácnak és másnapra odaállítja az ajtódba.
nem kell mindent megvennie, nem áll benne a pénze, a neten nagyobb "virtuális" készletet tud tartani, ezért olcsóbban tudja adni.
Amit vázoltál az inkább a bikemarket.
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. January 20. - 00:24
vagy inkább arról, hogy délig leadod a rendelést, délután elfutnak csepelre, elhozzák a nagykerbõl és este odaadják az igen szimpatikus gls futár srácnak és másnapra odaállítja az ajtódba.Nem errõl van most szó.
Ugyanaz a bolt,
-a webáruházban (ebike) leveszi a ridebike egyik boltjának polcáról és elküldi
-a normál boltban (ridebike) leveszi boltban a polcról és a kezedbe adja.
nem kell mindent megvennie, nem áll benne a pénze, a neten nagyobb "virtuális" készletet tud tartani, ezért olcsóbban tudja adni.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. January 20. - 00:22
Posted 2010. January 19. - 23:52
Szánj rá öt percet, olvasd el:
http://www.nfh.hu/po...lallasijog.html
És van valaki, aki már sikeresen alkalmazta ezt a szabályt -maradjunk a példánál- az eBike-kal szemben?
http://picasaweb.google.com/Bigtibike
Posted 2010. January 19. - 21:58
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Posted 2010. January 19. - 21:49
Posted 2010. January 19. - 21:43
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Posted 2010. January 19. - 21:22
Ja bocsi, azt nem figyeltem.
...akkor ennyit ér a "live support".
A boltba bemegyek, hogy "kellene valami erre és erre a célra", elmagyarázzák, segítenek, megkapom. A webnél meg válassz, rendelj, megkapod, ha nem értettél hozzá, így jártál.
http://picasaweb.google.com/Bigtibike
Posted 2010. January 19. - 21:08
...akkor ennyit ér a "live support".
A boltba bemegyek, hogy "kellene valami erre és erre a célra", elmagyarázzák, segítenek, megkapom. A webnél meg válassz, rendelj, megkapod, ha nem értettél hozzá, így jártál.
Trance
Posted 2010. January 19. - 21:00
Nem errõl van most szó.A boltban az árban benne van a helyiség, a fûtés, a világítás, a bér, stb. Minden.
Webáruháznál meg sok minden nem kell, lehet olcsóbban is adni.
Ugyanaz a bolt,
-a webáruházban (ebike) leveszi a ridebike egyik boltjának polcáról és elküldi
-a normál boltban (ridebike) leveszi boltban a polcról és a kezedbe adja.
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. January 19. - 20:48
Webáruháznál meg sok minden nem kell, lehet olcsóbban is adni.
Trance
Posted 2010. January 19. - 19:16
"mert beballag a vevõ és a neten kinézett árért követeli a motyót"
Ezért megrendeli neten, és olcsóbban megkapja, szállítási ktg-el együtt is, mint a boltban. Ezt valahogy nem értem.
Race, no Rest!
Posted 2010. January 19. - 19:16
Üdv!
Kinéztem egy kerékszettet, ebike/ridebike oldalon. Nos, ha becsattogok a bótba, esélyes, hogy a Neten hirdetett áron megvehetem a cuccot?
Nekem nincs postaköltség, nekik nem kell postázni...
M-a-TT-é a pont.Nem. Nézd meg ridebike.hu -n mennyiért van fent. Annyiért fogják odaadni.
Ridebike-on drágább, mint ebikeon.
Az online shop és a "rendes" bolt közötti árrés körül van a kutya elásva - ezért is ódzkodnak a bolt nevén webshopot indítani (mert beballag a vevõ és a neten kinézett árért követeli a motyót)...
Posted 2010. January 19. - 18:13
Ridebike-on drágább, mint ebikeon.
Posted 2010. January 19. - 17:51
Kinéztem egy kerékszettet, ebike/ridebike oldalon. Nos, ha becsattogok a bótba, esélyes, hogy a Neten hirdetett áron megvehetem a cuccot?
Nekem nincs postaköltség, nekik nem kell postázni...
Race, no Rest!