Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Please log in to reply
6016 replies to this topic

dpe8

dpe8

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
Én 220 Euróval benn vagyok, akkor már asszem ingyenes a szállítás. De várnom kell mert még 2 cucc ami kellene nincs a méretembe. A többit ledumálhatjuk.

amargo

amargo

vendég

• fórumtag
  • 46 posts
Mennyien vagyunk, akik rendelnének CRC-rõl? Én nem túl sok ~40font körüli összeg.

dpe8

dpe8

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
Hi!

Én tervezem a rendelést kb 220 euro értékben csak meg kellene várnom az árufrissítést. Valaki itt írta, hogy olyan 18.-án lesz. Ezt hol írják az oldalon???

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 posts

Nálam is ez van kiírva a parcelforce-nál (crc rendelés): EMERGENCY DATA CAPTURE
A GLS meg 1kg-t ír a csomagomra, ami minimum 3,5 kg.

Azért remélem nálam is minden rendben ideér és ez csak a szokásos bénázás (ahogy itt olvastam az elõzõ hozzászólásokat).

ne a parcelforce oldalán kövessétek a csomagot, hanem a gls oldalán (http://www.gls-group.eu) gyorsabban is frissül, pontosabb és részletesebb is

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
nekem eddig kb. mindegyiknél volt ilyen emergency téma, de mindig idõben megérkezett (3 vagy 4 alkalommal rendeltem)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Nálam is ez van kiírva a parcelforce-nál (crc rendelés): EMERGENCY DATA CAPTURE
A GLS meg 1kg-t ír a csomagomra, ami minimum 3,5 kg.

Azért remélem nálam is minden rendben ideér és ez csak a szokásos bénázás (ahogy itt olvastam az elõzõ hozzászólásokat).

A sebesség mindent megold.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
Nyugati fertályból nem tervez senki CRC-s rendelést? Soproni kollégák mégse rendelnek :/
80-90font értékben rendelnék.

amargo

amargo

vendég

• fórumtag
  • 46 posts

Lenne valaki aki sokat rendel ebay-ról...rendelnék egy kissebb itthon nem kapható tételt
(természetesen elõre elutalom a vételárat + a teljes postaköltséget)
fontos lenne...a többit priv.ben

eBay-rõl vásárlás, PayPal-lel fizetés,
Winner_hun segít rajtad.

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 posts
Lenne valaki aki sokat rendel ebay-ról...rendelnék egy kissebb itthon nem kapható tételt
(természetesen elõre elutalom a vételárat + a teljes postaköltséget)
fontos lenne...a többit priv.ben

"just chillin killin"

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
ebike pl. így csinálja: "Az eBIKE internetes üzlet bármikor szabadon megváltoztathatja bármelyik árát, vagy határidejét. A változás az eBIKE internetes üzlet weblapján történt megjelenés idõpontjától lép életbe."
CRC-n meg ez olvasható: "While we do our best to ensure prices are up to date and correct, errors may occur and in this case you will be contacted before your order is shipped."

szvsz. mindegyik webshopnál van valami a szabályzatban, az ilyen tévedések esetére.

zsbacsi

zsbacsi

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 287 posts
csekély 8fontos rendeléssel én is beszállnék egy CRCs rendelésbe.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
Jaj azért ne nézzük a webboltot sem hülyének. Ha mondjuk 200k-s karbonvázat 20k-ért akarnák eladni, csak észrevenné valaki. Meg most szabályok ide vagy oda, ha meg is vetted annyiért észreveszik, akkor nem adják oda tized árért.

Meg egyáltalán, ez nem szép dolog.

Irritum

Irritum

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
"Kosárban" is a karcsúsított ár szerepel.

Amúgy logikus, hogy "bocs, elfogyott" vagy valami hasonló lenne a vége, ezért is nem rendeltem meg mindent. :)

Csak izgató. ;-D

iMaty

iMaty

vendég

• fórumtag
  • 154 posts

Azt szeretném megtudni, hogy mi a helyzet akkor, ha egy webshopban lefelejtenek egy vagy több nullát az árnál (egészen nyilvánvaló - teszem azt karbon váz 20ezerért), és gyorsan rábökök, hogy akkor uccu, megrendelem.

Nyilván kitalálnak valamit, hogy elfogyott, vagy ilyesmi. (Épp most botlottam hasonlóba: 1 vagy 50 darab esetén is ugyanaz az ár van: ) ) Egyébként ha kosárba rakod, lehet, hogy már a helyes árat fogja ráírni.
- egy bolygó, két kerék -

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
CRC rendelés valaki?
nekem 40eur értékben lenne

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Irritum

Irritum

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
Lehet off, de nem igazán találtam ennél megfelelõbb topciot:

Azt szeretném megtudni, hogy mi a helyzet akkor, ha egy webshopban lefelejtenek egy vagy több nullát az árnál (egészen nyilvánvaló - teszem azt karbon váz 20ezerért), és gyorsan rábökök, hogy akkor uccu, megrendelem.

Arról már van elõismeretem, hogy pl. nagyáruházakban hogyan zajlik a félrecímkézett cuccok megvétele, ilyesmi, jogi lehetõségek a vásárló részérõl (pl. bolt nem akarja 50 forintos, polcon jelölt áron adni a teszkósört, mert 60 forint van a rendszerben) stb., de itt azért más a felállás, nem?

amargo

amargo

vendég

• fórumtag
  • 46 posts
Még is CRC-be betudok szállni, mert újra lehet láncot kapni, HG73-as (Shimano HG73 Chain 9 Speed - 3 PACK). Ha valaki még is rendel mostanában.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
az jó, mert közben eszembe jutott, hogy már kiosztották a tavalyi szabim, igen, tavalyi... és ha fizu után rendelünk, és tényleg 5-10 nap mire kihozzák (ami elég gyalázatos)akkor pont az lesz hogy szabin vagyok és itt üldögélek a fél biciklim mellett, és várom hogy jöjjön a cucc, és mire ideér, meg mehetek dolgozni..
szóval nagy valószínûséggel www.bike24.com ról fogok rendelni.
õk 48óra alatt becsöngetnek a motyóval....ami dícséretes
igaz hogy 10ajró a szállítás, és kicsit drágább is, de így is sokkal olcsóbb, mint itthon..

na majd szólj...de inkább a Sz.helyi riderekben
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
hja, csak egyelõre pénzem nincs. :D szóval semmi sem biztos :/

Andris_savaria

Andris_savaria

read only