Na hali, megjöttem.
Szóval én nem tévedtem el ;D, bár egy párszor csak érzésre mentem.
Picit idegesített(na jó, nem leszek nagyképû DE, mégis) hogy erõsebb voltam, mint hittem magamról, és sokat kellett tolni mások miatt. Végig tudtam volna menni a pályán tolás nélkül, csak ha elõttem nem mentek.....
Na majd legközelebb.
Erõs középmezõnyben végeztem, de legközelebb bevállalom a hatvanat.
Ja, és oda többet nem megyek merevvillával ;D
A férfi elit befutó is jó volt:
Zerge mellett úgy ment el Buruczki, mintha szegény állt volna, biztos ezért gondolták úgy hogy Buruczkit elküldik briósért (ld. neki belefér még egy kör). Nem csodálom, hogy ideges volt.
Ezen a versenyen az idõ volt a legjobb, hogy egy mbah-t idézzek:
Miután Aigner Szilárd azt mondta, hogy esõ lesz, már tudtuk, hogy szikrázó napsütés vár minket.
Era, gratula a 2. helyért :-*
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Buda Maraton
Indította
eric
, 2004. február 26. 01:52
Írta 2004. május 03. - 08:12

Írta 2004. május 02. - 22:48

szokás szerint a link elõbb készült el, mint ahogy a képeket feltöltötték...
jövõhéten biztos lesznek képek ;D
jövõhéten biztos lesznek képek ;D
Írta 2004. május 02. - 22:33

Nekem elég felemás élményekkel teli egy nap volt.
Keveset pihentem elõtte héten, ugyhogy nagyon fáradtan vágtam bele, de megcsináltam a 60at
.
A második kör elõtt igaz gondolkodtam, hogy elinduljak-e, de belevágtam, a közepén majdnem gémóver lett, mert eléheztem, de a frissítõig nagynehezen elvánszorogtam, ott már épp pakoltak, de még volt cuccos bõven, ugyhogy jól telekajáltam magam. Majd indulás tovább.
Még a Rekinél is volt kaja, de nem álltunk meg.
16:20 körül értem be a célba, majd megkerestem cimbit, aki a 30on ment.
Én nem tévedtem el egyser sem, bár a "házak közti balrakanyart a murváslefelére" az elsõ körben majdnem énis megszívtam, de szólt egy helyi srác még idõben.
Teccett a pálya, fõleg hogy most volt az elsõ éles bevetése az új paripámnak,
Jó volt a rámpa a reptér szélén, mindkétszer ugrottam rajta, ahogy illik ;D
Az eredménylistában furcsálom, hogy olyanok is bennvannak, a 60asban, akik csak egy kört mentek.
A maraton ár érték/arányát én sem tartom jónak, dehát ez van.
Hazafelé még a kaller is lehúzott, igaz az én hüjeségem volt, mert reggel a pénztárosnénitõl mikor kértem a jegyet elfelejtettem mondani a bûvös szót hogy "Retúr" (reggel a chematoxoslégy szindróma volt még) és hazafeléig fel se tûnt, akkor jutott eszembe mikor megláttam a kallert.
És mondja, hogy drága lesz, mert a pótdíj nemrég drágult, mert 2000pénz nekem meg plusz 2000a paripára, meg a jegy ára.
De hál Istennek a korrupció még él kishazánkban, és egy pótdíj ár a zsebébe, és megegyeztünk.
A jegyem amúgy, ha vettem volna bringával együtt, 1600, tehát buktam két sör árát is. Tehát drága egy maraton volt.
Amúgy teljesen meglepõdtem, hazafelé volt bringaszállító kocsi.
Pestfelé meg a kaller aztmondta, hogy nem lehet gyorsvonaton bringát vinni, mert veszélyes, mert:"A multkor egy hölgy nadrágja beleakadt a pedálba, és elszakadt és most perli a Mávot"
De most az egyszer elnézte nekünk.
Arra a kérdésre, hogy akkor személyvonaton nem veszélyes bringát vinni, csak hümmentett és elment.
De nem is értem, akkor hazafelé miért volt bringaszállító a gyorsvonaton?
Hanyagolom a Máv témát, mert ez már nagyon OFF lesz.
Ezt:
http://www.sportakti...budam/kepek.htm
az eredménylistás oldalon láttam, de nekem nem megy, nektek?
Keveset pihentem elõtte héten, ugyhogy nagyon fáradtan vágtam bele, de megcsináltam a 60at

A második kör elõtt igaz gondolkodtam, hogy elinduljak-e, de belevágtam, a közepén majdnem gémóver lett, mert eléheztem, de a frissítõig nagynehezen elvánszorogtam, ott már épp pakoltak, de még volt cuccos bõven, ugyhogy jól telekajáltam magam. Majd indulás tovább.
Még a Rekinél is volt kaja, de nem álltunk meg.
16:20 körül értem be a célba, majd megkerestem cimbit, aki a 30on ment.
Én nem tévedtem el egyser sem, bár a "házak közti balrakanyart a murváslefelére" az elsõ körben majdnem énis megszívtam, de szólt egy helyi srác még idõben.
Teccett a pálya, fõleg hogy most volt az elsõ éles bevetése az új paripámnak,
Jó volt a rámpa a reptér szélén, mindkétszer ugrottam rajta, ahogy illik ;D
Az eredménylistában furcsálom, hogy olyanok is bennvannak, a 60asban, akik csak egy kört mentek.
A maraton ár érték/arányát én sem tartom jónak, dehát ez van.
Hazafelé még a kaller is lehúzott, igaz az én hüjeségem volt, mert reggel a pénztárosnénitõl mikor kértem a jegyet elfelejtettem mondani a bûvös szót hogy "Retúr" (reggel a chematoxoslégy szindróma volt még) és hazafeléig fel se tûnt, akkor jutott eszembe mikor megláttam a kallert.
És mondja, hogy drága lesz, mert a pótdíj nemrég drágult, mert 2000pénz nekem meg plusz 2000a paripára, meg a jegy ára.
De hál Istennek a korrupció még él kishazánkban, és egy pótdíj ár a zsebébe, és megegyeztünk.
A jegyem amúgy, ha vettem volna bringával együtt, 1600, tehát buktam két sör árát is. Tehát drága egy maraton volt.
Amúgy teljesen meglepõdtem, hazafelé volt bringaszállító kocsi.
Pestfelé meg a kaller aztmondta, hogy nem lehet gyorsvonaton bringát vinni, mert veszélyes, mert:"A multkor egy hölgy nadrágja beleakadt a pedálba, és elszakadt és most perli a Mávot"
De most az egyszer elnézte nekünk.
Arra a kérdésre, hogy akkor személyvonaton nem veszélyes bringát vinni, csak hümmentett és elment.
De nem is értem, akkor hazafelé miért volt bringaszállító a gyorsvonaton?
Hanyagolom a Máv témát, mert ez már nagyon OFF lesz.
Ezt:
http://www.sportakti...budam/kepek.htm
az eredménylistás oldalon láttam, de nekem nem megy, nektek?
Írta 2004. május 02. - 20:30

jaa.. és ilyet szól a harang pajtás: "Nem volt pénz szalagra" ... na ez milyen. a célban meg ott figyelt a 10 tekercs szalag... NO COMMENT
rohadjak meg, de ez teccik! ;D
Írta 2004. május 02. - 20:01

nyissz koma;
a bukósisakot figyelték sztem,ahogy tudták
a gyerekversenyeket láttam,ott nem engedték indulni a bukó nélkülieket
de hamar megoldódott a probléma,mert kapott kölcsön,akinek nem volt
MINDEN versenyen kötelezõ a védõ
ki volt az a DH gépes fószer USD-s telóval?
a bukósisakot figyelték sztem,ahogy tudták
a gyerekversenyeket láttam,ott nem engedték indulni a bukó nélkülieket
de hamar megoldódott a probléma,mert kapott kölcsön,akinek nem volt
MINDEN versenyen kötelezõ a védõ
ki volt az a DH gépes fószer USD-s telóval?

Írta 2004. május 02. - 19:53

Szevasztok
Hat megvolt... En is az eltevedtek koze tartozom (ugy 20 km kornyeken ahol a szeles aszfaltrol kellett volna balra leboritani a soderosra) de en nem sokat mentem pluszba.
A palya szamomra durvabb volt mint gondoltam, ket korre neveztem, de egy kor utan ugy ereztem ,hogy nem tudnek meg egy kor megtenni. Igy a parkolonal meg is alltam
Az eronletem valahol a beka hatsoja alatt van sokkal. Meg is vagzok ilyedve, hogy a jovo heti soproni 55 km-t hogy fogom birni.
Hat megvolt... En is az eltevedtek koze tartozom (ugy 20 km kornyeken ahol a szeles aszfaltrol kellett volna balra leboritani a soderosra) de en nem sokat mentem pluszba.
A palya szamomra durvabb volt mint gondoltam, ket korre neveztem, de egy kor utan ugy ereztem ,hogy nem tudnek meg egy kor megtenni. Igy a parkolonal meg is alltam

Az eronletem valahol a beka hatsoja alatt van sokkal. Meg is vagzok ilyedve, hogy a jovo heti soproni 55 km-t hogy fogom birni.
Írta 2004. május 02. - 19:04

Én azok táborát gyarapítom, akik ELTÉVEDTEK!
Mentünk mentünk mendegéltünk egyszer csak jöttek szembe egy elágazásnál, hogy arra nincs jelzés. Erre találomra választottunk (kb. 10-en) egy széles ösvényt, ami késõbb beszûkült (innen tolás, kidölt fák) és feltûnés nélkül eltûnt. Volt út nincs út. Átvágtunk a bokrokon, és akkor láttuk, hogy alattunk száguldanak le a többiek. Megtaláltuk a Jó utat +1km után.
Jövõre szerintem se érdemes nevezni. Ár érték arány nagyon-nagyon gyenge, szinte nem kaptunk semmit.
Mentünk mentünk mendegéltünk egyszer csak jöttek szembe egy elágazásnál, hogy arra nincs jelzés. Erre találomra választottunk (kb. 10-en) egy széles ösvényt, ami késõbb beszûkült (innen tolás, kidölt fák) és feltûnés nélkül eltûnt. Volt út nincs út. Átvágtunk a bokrokon, és akkor láttuk, hogy alattunk száguldanak le a többiek. Megtaláltuk a Jó utat +1km után.
Jövõre szerintem se érdemes nevezni. Ár érték arány nagyon-nagyon gyenge, szinte nem kaptunk semmit.
Írta 2004. május 02. - 19:01

Én meg még annak a ficóknak gratulálnék,aki a gyerekét is vitte magával egy babaülõkén:D
Õket láttam én is még a rajtnál. A hideg futkosott a hátamon, ugyanis egyikükön se volt bukósisak

Egyébként régen nem volt valamilyen szabály, hogy a sisak kötelezõ?
Írta 2004. május 02. - 17:19

Na hali!
Én növelem azon kevesek táborát, akik nem tévedtek el! (Lehet, h. jókor voltam jó helyen...) ;D
A frissitések tényleg gyérek voltak, e legalább ami volt, abból tényleg volt bõven!
A pálya nagyon durva volt! Sokkal többet kivett belõlem az 1. kör mint vártam volna!
de azért nem volt annyira rossz összességében (mégha nem is érte meg az árát) szvsz...
;D
Én növelem azon kevesek táborát, akik nem tévedtek el! (Lehet, h. jókor voltam jó helyen...) ;D
A frissitések tényleg gyérek voltak, e legalább ami volt, abból tényleg volt bõven!
A pálya nagyon durva volt! Sokkal többet kivett belõlem az 1. kör mint vártam volna!
de azért nem volt annyira rossz összességében (mégha nem is érte meg az árát) szvsz...

Írta 2004. május 02. - 17:17

szalagozva,emiatt
"ha van valahol kép a versenyrõl akkor írjátok meg"
olvass vissza...
"ha van valahol kép a versenyrõl akkor írjátok meg"
olvass vissza...
Írta 2004. május 02. - 16:40

NA csocsi
Hááát megvolt, egyszerûen isteni volt,a pálya gyögyörûen ki volt szallagozva, még véletlenül se lehetett volna eltévedni(de most komolyan aki ennél szarabb versenyt tud rendezni annak valami djat adok ;D). Na mindegy máskor jobb lesz!!!!!!!!!
Sidi Rider barátom is ez miatt nem nyert ;D
ha van valahol kép a versenyrõl akkor írjátok meg
Köszi én vooltam
Hááát megvolt, egyszerûen isteni volt,a pálya gyögyörûen ki volt szallagozva, még véletlenül se lehetett volna eltévedni(de most komolyan aki ennél szarabb versenyt tud rendezni annak valami djat adok ;D). Na mindegy máskor jobb lesz!!!!!!!!!
Sidi Rider barátom is ez miatt nem nyert ;D
ha van valahol kép a versenyrõl akkor írjátok meg
Köszi én vooltam
Írta 2004. május 02. - 12:48

Valaki kérdezze meg a harangot, hogy a Duna Maraton is ilyen lesz-e, mert ha igen, akkor nem nevezek! De komolyan! ;D ;D
Írok neki emilt....
4. lettem juhééé... gratula mindenkinek.. igazán reális.. hihetõ..
Írok neki emilt....
4. lettem juhééé... gratula mindenkinek.. igazán reális.. hihetõ..
Írta 2004. május 02. - 12:09

Írta 2004. május 02. - 11:31

Naya,a Buruczki-Zerge meccs hatalmas volt,kb a 45.kilcsinél olyan 7 perc elõnyük volt a többiekhez képest!
Én meg még annak a ficóknak gratulálnék,aki a gyerekét is vitte magával egy babaülõkén:D
Írta 2004. május 02. - 11:25

Igen, gratula Erának a 2.ért!
Férfi elitben is kavarodás volt, ami a következõképpen nézett ki (ezt nem én láttam, hanem Scele elvtárs mesélte nekem, de szavahihetõségében nem kételkedem).
Buruczki és Zerge egymással komolyan meccselve egyre jobban lehagyták a többi nyomukban lihegõ versenyzõt, igy azok elég hamar már nem is a nyomukban lihegtek. Nagyon tekert a két srác, és a 2.kör végére Buruczki leszakitotta Zergét, csakhogy ekkor a rendezõk véletlenül továbbirányitották õt a 3.körére, és Zerge pedig a jó pályán ment tovább és elõbb is ért célba, bár a Buruczki közben már rájött a tévedésre és visszafordult. Ilyenkor azoban a másodpercek is számitanak.
A rendezõség végülis elég fair megoldást talált ki: mivel az õ hibájuk volt ez a kavarodás, mindketten ugyanabban a dijazásban részesültek, és mindketten elsõk lettek, de a kupát a Buruczki kapta.
Igy a negyedik is jól járt, mert õ meg harmadik lett.
;D
Jó móka azért ez a maraton. Elég vicces egy esemény.
Férfi elitben is kavarodás volt, ami a következõképpen nézett ki (ezt nem én láttam, hanem Scele elvtárs mesélte nekem, de szavahihetõségében nem kételkedem).
Buruczki és Zerge egymással komolyan meccselve egyre jobban lehagyták a többi nyomukban lihegõ versenyzõt, igy azok elég hamar már nem is a nyomukban lihegtek. Nagyon tekert a két srác, és a 2.kör végére Buruczki leszakitotta Zergét, csakhogy ekkor a rendezõk véletlenül továbbirányitották õt a 3.körére, és Zerge pedig a jó pályán ment tovább és elõbb is ért célba, bár a Buruczki közben már rájött a tévedésre és visszafordult. Ilyenkor azoban a másodpercek is számitanak.
A rendezõség végülis elég fair megoldást talált ki: mivel az õ hibájuk volt ez a kavarodás, mindketten ugyanabban a dijazásban részesültek, és mindketten elsõk lettek, de a kupát a Buruczki kapta.
Igy a negyedik is jól járt, mert õ meg harmadik lett.
;D
Jó móka azért ez a maraton. Elég vicces egy esemény.
Írta 2004. május 02. - 09:12

Halihó!

Hát,igen...A Csere Csaba emlékfutamot igazán rakhatták volna a végére ,mert valóban roppant kevesen indultunk... Eléggé poén volt csak úgy menni a vakvilágba. Érdekes, miközben a gyerekverseny zajlott, mi pont akkor értünk volna be a célba,de a célterület megközelíthetetlen volt.

Utána felmentünk Kalával, segíteni szüleimnek a frissítésben. A hazafele utat nem sikerült esõ nélkül megúszni... Gratulálok Erának :-* a csapattársaimnak ,a fórumosoknak, a trialos srácnak meg mindannak aki végigment! :-*
Írta 2004. május 02. - 08:01

Hát igen! Az évszázad legszarabb versenye...
Nevezés: a pénzünkért nem kaptunk semmit, mondjuk már megszoktuk!
Rajt még a motorosok sem tudták hogy merre kell menni. Kis szerencsétlen emberek meg ott túrtak le engem az útról az elsõ métereken, azt hitték hogy olyan erõsek.. Az nem lenne baj, ha elmegy mellettem, de ne csapja neki a kezemnek a kormányt és ne bassza szét a váltómat! Sok kis buziból kicsit elegem volt...
A pálya: 6. km-nél már el is tévedtünk egy pár sráccal, az élboly után mentünk pár mp-el, az élbolyt a pályabíró elirányította, mire odaértünk a pályabíró nem volt ott. Kb 6-szor tévedtem el, sokszor ott álltunk a keresztezõdésben egy csomóan, hogy most merre? Grósz Béla barátommal már majdnem a moszkva térig elmentünk, olyan szinten tévedtünk el.
Jövõre ha megyek erre a "maraton"-ra akkor tuti hogy rajtszám nélkül! 30km-es távon sikerült mennem 40km-t! ;D >
>
>
ennyit errõl... harangnak gratula, hogy eddig még senki sem verte halálra, .. ami késik az nem múlik
jaa.. és ilyet szól a harang pajtás: "Nem volt pénz szalagra" ... na ez milyen. ;D ;D a célban meg ott figyelt a 10 tekercs szalag... NO COMMENT
Nevezés: a pénzünkért nem kaptunk semmit, mondjuk már megszoktuk!
Rajt még a motorosok sem tudták hogy merre kell menni. Kis szerencsétlen emberek meg ott túrtak le engem az útról az elsõ métereken, azt hitték hogy olyan erõsek.. Az nem lenne baj, ha elmegy mellettem, de ne csapja neki a kezemnek a kormányt és ne bassza szét a váltómat! Sok kis buziból kicsit elegem volt...
A pálya: 6. km-nél már el is tévedtünk egy pár sráccal, az élboly után mentünk pár mp-el, az élbolyt a pályabíró elirányította, mire odaértünk a pályabíró nem volt ott. Kb 6-szor tévedtem el, sokszor ott álltunk a keresztezõdésben egy csomóan, hogy most merre? Grósz Béla barátommal már majdnem a moszkva térig elmentünk, olyan szinten tévedtünk el.
Jövõre ha megyek erre a "maraton"-ra akkor tuti hogy rajtszám nélkül! 30km-es távon sikerült mennem 40km-t! ;D >

ennyit errõl... harangnak gratula, hogy eddig még senki sem verte halálra, .. ami késik az nem múlik
jaa.. és ilyet szól a harang pajtás: "Nem volt pénz szalagra" ... na ez milyen. ;D ;D a célban meg ott figyelt a 10 tekercs szalag... NO COMMENT
Írta 2004. május 01. - 23:01

Ahoy!
A kijelölés elég zegzugos volt, de nem baj. A baj az, hogy nem sikerült olyan, hogy az elején a keskeny ösvények elõtt megszaggatni a mezõnyt, hogy sok tapló bringástárs (?) ne tekintsen ellenségének mindenkit, akinék Pillanatnyilag!!!! gyorsabb. Utána visszaelõzik úgyis, ugye-ugye?... És ha leszáll, félre, mert akit most hagyott el, még teker, apafej!!! (emlékszel még, ugye?)
Amúgy a pálya valóban húzós volt, de az a jó! És klassz technikás! Imádtam!
Lehetett volna a frissítõknél valami más, mondjuk csodaital (Gatorade, vagy mit szoktak adni, mittudomén), de a többi OK volt. Több frissítés? Minek, csak lötyög benned!
A baj csak az volt, hog pocsék, gyenge vemhes-csiga-tempót nyomtan, szóval erõnlátileg ich bin zero. De majd Szilváson!
Banzai!!
A kijelölés elég zegzugos volt, de nem baj. A baj az, hogy nem sikerült olyan, hogy az elején a keskeny ösvények elõtt megszaggatni a mezõnyt, hogy sok tapló bringástárs (?) ne tekintsen ellenségének mindenkit, akinék Pillanatnyilag!!!! gyorsabb. Utána visszaelõzik úgyis, ugye-ugye?... És ha leszáll, félre, mert akit most hagyott el, még teker, apafej!!! (emlékszel még, ugye?)
Amúgy a pálya valóban húzós volt, de az a jó! És klassz technikás! Imádtam!
Lehetett volna a frissítõknél valami más, mondjuk csodaital (Gatorade, vagy mit szoktak adni, mittudomén), de a többi OK volt. Több frissítés? Minek, csak lötyög benned!
A baj csak az volt, hog pocsék, gyenge vemhes-csiga-tempót nyomtan, szóval erõnlátileg ich bin zero. De majd Szilváson!
Banzai!!
Írta 2004. május 01. - 22:03

Írta 2004. május 01. - 21:51

Örülök hogy Erával mentem majdnem végig így legalább megismertem és nem arra koncentráltam hogy "ááá milyen meleggggg vaaaaan"
Télleg... ezer meleg volt. Nem értem, én tavaly se és idén se tévedtem el, szerintem franko volt a kijelölés, egyetlen egyszer volt csak "random" érzésem
Egyébként a rajt/cél terület sokat fejlõdött a tavalyi állapothoz képest, szerintem jo volt minden, kaja is volt bõven. minden elismerésem a trialos arcnak meg a singe speed eseknek
Trialos arc nyereg nélkül ááá. engem csak az a néhány ingerült bringás zavart akik néha ugy szoltak be (tanuja vagyok) "menjé má innen bameg.. " Seti nagy arc viszont , segített több bajba jutott bringásnak is
Most akkor a helikopterrõl felvették az egészet vagy õ mi a helyzet ezzel? Én nem usztam meg az esõt
viszont cserébe láttam szivárványt 8)