A nõvéredet szerintem hozhatod a Flash-re, azt hiszem az könnyebb lesz.
Nehogy elvedd a kedvét, én is így kezdtem. ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Buda Maraton
Indította
eric
, 2004. február 26. 01:52
Írta 2004. május 05. - 08:18

Írta 2004. május 04. - 20:34

Írta 2004. május 04. - 20:31

na én is ott voltam.
a nõvéremet meg jól belerángattam... azóta is lelkiismeretfurdalásom van miatta.
õ ment az én lovammal, jobb nem lévén én meg az õ trekkingjével... (nemröhög) csak sajna belegabajodott a technikába (értsd begörcsölt, mert még nem ment ügy vele hogy oda vissza váltogat) szoval az 5.-kilcsi utann totál ideg volt, visszakérte a lovát (én hülye meg odaadtam) és annak rendje módja szerint bazi nagyot perecelt.... ment volna tovább (belelkesült) de féltettem hogy bajalett, mert azt mondta, foltokat lát (beszartam mint állat hogy mit kapok az õsöktõl)
szoval feladtuk, de így sem mi értünk be elsõnek (egy vállficamis srác)
eszem megáll, hogy ezek utánn, hogy a sor végén szenvedett a váltással (középsõ tányéron ment végig) még van kedve hozzzá... mit van kedve... veszünk neki biciklit, kiképzés oszt tûz (õ már a flashra jönne velem... ;D )
hupsz ez mint ha off lett volna....
szoval nem sok volt nekem verseny.... harang mint a mérgezettegér, senki nemtud semmit, metõkocsi oszt kész az orvosisátor (mentös sehol 10 percig)
szoval harang bácsi szokásos káosza... pólót nem kaptunk, mert azt majd ha mindenki beért ?!?!
ennyi
a nõvéremet meg jól belerángattam... azóta is lelkiismeretfurdalásom van miatta.
õ ment az én lovammal, jobb nem lévén én meg az õ trekkingjével... (nemröhög) csak sajna belegabajodott a technikába (értsd begörcsölt, mert még nem ment ügy vele hogy oda vissza váltogat) szoval az 5.-kilcsi utann totál ideg volt, visszakérte a lovát (én hülye meg odaadtam) és annak rendje módja szerint bazi nagyot perecelt.... ment volna tovább (belelkesült) de féltettem hogy bajalett, mert azt mondta, foltokat lát (beszartam mint állat hogy mit kapok az õsöktõl)
szoval feladtuk, de így sem mi értünk be elsõnek (egy vállficamis srác)
eszem megáll, hogy ezek utánn, hogy a sor végén szenvedett a váltással (középsõ tányéron ment végig) még van kedve hozzzá... mit van kedve... veszünk neki biciklit, kiképzés oszt tûz (õ már a flashra jönne velem... ;D )
hupsz ez mint ha off lett volna....
szoval nem sok volt nekem verseny.... harang mint a mérgezettegér, senki nemtud semmit, metõkocsi oszt kész az orvosisátor (mentös sehol 10 percig)
szoval harang bácsi szokásos káosza... pólót nem kaptunk, mert azt majd ha mindenki beért ?!?!
ennyi
Írta 2004. május 04. - 18:44

OK, már küldem is egy mailt 8)
mrdert: "mi volt a befutónál?" -errõl már esett szó, ha visszaolvasol meglátod
a biciklirõl semmit se tudok...
mrdert: "mi volt a befutónál?" -errõl már esett szó, ha visszaolvasol meglátod
a biciklirõl semmit se tudok...
Írta 2004. május 04. - 18:07

Tavaly volt a BudaMAratonhoz is idõeredmény. Remélem idén is lesz. Ha páran e-mailben kérjük tõlük, akkor csak felrakják

Írta 2004. május 04. - 17:49

Üdv!Lécci valaki írja már meg, hogy mi volt a befutónál Szilárddal és Zergével, meg mitörtént utána Szilárd biciklijével.Na, ezek a dolgok érdekelnének, mert sajnos nem voltam ott..
Írta 2004. május 04. - 17:13

kissfish: tényleg nem lesznek. A Sportaktiv általában nem szokta feltüntetni, kivéve a DM-t.
Írta 2004. május 04. - 16:38

Írta 2004. május 04. - 12:48

Nagyon naív lenne a kérdés, ha megkérdezném : Idõeredmények tényleg nem lesznek ?
:-[

Írta 2004. május 04. - 10:15

85. lettem a 2 körösön! ... pedig végig sem mentem!!! 
Mi lett volna, ha végig megyek... :
Reszkess Buruczki!!! ;D ;D

Mi lett volna, ha végig megyek... :

Reszkess Buruczki!!! ;D ;D
Írta 2004. május 04. - 08:06

Ha jól emléxem, akkor olyan 3/4 kettõ körül értek be ... :-\
Ja, kb.; én órahúsz körül értem be és vagy 20 percet "rájuk vertem" ;D
Írta 2004. május 03. - 19:53

Hali!
Örültem, hogy megint találkozhattam már ismerõs és mostmár ismerõs arcokkal!
Hatalmas gratula azoknak, akik 2 kört mentek! Én majd meghaltam az elsõ végére is... :
Erának külön gratula! Látnotok kellett volna az arcát, mikor szpíkerünk felhívta a díjkiosztóhoz!
Rendezés: A rajt kicsit érdekes volt, mert a dög helikopter miatt semmit nem lehetett hallani, hogy rajt, vagy lövés, vagy Fire, vagy semmi...
Egy keresztezõdésben nekem is sikerült elkavarodni egy keskeny, "dzsindzsás" ösvényre, ahonnan végülis egy kollégával jobbnak láttuk visszafordulni, majd egy nagyobb csapathoz verõdve folytattuk utunkat. (Ez a malõr ~20 km-nél jelentkezett...)
Frissítõpontokon általában csak iszom, de a célban valóban elkellt volna egy kis kaja... :/
A Zerge - Szilárd befutó tényleg elég érdekes volt, de az biztos, hogy nem lettem volna Szilárd bicaja, miután célbaért... :-[
A póló, amit kaptunk, szvsz egy "márkátlanított" Oakley, de lehet, hogy csak hasonlított a címke...
A pálya elég ütõs volt...
Szerintem engem korbáccsal sem tudtak volna rávenni még egy körre...
Néhány emelkedõn elgondolkodtam edzettségem hiányán... :
De a lefelék azok kellemesen technikásra sikeredtek.
Célbaérés után isteni volt fetrengeni a napon (józanon)! ;D Aztán hazafelé Khalesszel kellemesen sz*rrá áztunk.. Mondjuk olyan ámokfutást, amit mûveltünk, már régen nem láttam...
Mindent összevetve nagyon jól éreztem magam egész nap és ahogy elnézem, nem voltam vele egyedül... Szerintem ez a lényeg! 8)
Örültem, hogy megint találkozhattam már ismerõs és mostmár ismerõs arcokkal!

Hatalmas gratula azoknak, akik 2 kört mentek! Én majd meghaltam az elsõ végére is... :

Erának külön gratula! Látnotok kellett volna az arcát, mikor szpíkerünk felhívta a díjkiosztóhoz!

Rendezés: A rajt kicsit érdekes volt, mert a dög helikopter miatt semmit nem lehetett hallani, hogy rajt, vagy lövés, vagy Fire, vagy semmi...

Frissítõpontokon általában csak iszom, de a célban valóban elkellt volna egy kis kaja... :/
A Zerge - Szilárd befutó tényleg elég érdekes volt, de az biztos, hogy nem lettem volna Szilárd bicaja, miután célbaért... :-[
A póló, amit kaptunk, szvsz egy "márkátlanított" Oakley, de lehet, hogy csak hasonlított a címke...
A pálya elég ütõs volt...

Célbaérés után isteni volt fetrengeni a napon (józanon)! ;D Aztán hazafelé Khalesszel kellemesen sz*rrá áztunk.. Mondjuk olyan ámokfutást, amit mûveltünk, már régen nem láttam...

Mindent összevetve nagyon jól éreztem magam egész nap és ahogy elnézem, nem voltam vele egyedül... Szerintem ez a lényeg! 8)
Írta 2004. május 03. - 18:48

arra jöttem ma rá,amikor felvetttem a trikót,h egész jó minõségû
ez szvsz nagyon pozitív
pl. Szilváson nem éppen ilyet osztottak
ez szvsz nagyon pozitív
pl. Szilváson nem éppen ilyet osztottak
Írta 2004. május 03. - 18:43

Hello mindenki rég találkoztunk itt a fórumon Köszönöm a maratont mindenkinek szerintem elsönek jó volt majd a köv.. Köszönöm a srácoknak hogy megtalcsizták a telcsimet a pályán és vissza adták nekem. Akik említették hogy rendi vagyok mert megálok szerelni azoknak annyit hogy 184. lettem de nem ez a fontos hanem hogy végig tudtam menni rajta . szerintem ez a normális ha nem az elsõ harminc hely egyikére hajtok de ha így lenne akkor is megálnék. Megjegyzés annak a lánynak aki az utso emelkedön küzdött velem eggyüt a "heggyel" legközelebb ha befutóra jönnek a hosszútávosok ne azon mérgelõdjön hogy le kellet szállnia . mégegyszer pussz mindenkinek csók setike
Írta 2004. május 03. - 17:38

Írta 2004. május 03. - 14:26

Írta 2004. május 03. - 14:08

Írta 2004. május 03. - 11:17

Én tíz perccel megelõztem az esõt,még jó hogy olyan korán elindultam.
Bár izgulós volt, mert az utolsó 8 kilcsire (hazafelé) eléheztem.
Bár izgulós volt, mert az utolsó 8 kilcsire (hazafelé) eléheztem.
Írta 2004. május 03. - 10:00

Sziasztok! Hát én szerencsére nem tévedtem el. Az elején nagy tömegnyomor volt, aztán nagy taposás, elõttem nem mennek, én se tudok, aztán tolás. Az egynyomtávú ösvények nagyon tetszettek. Mongi tényleg jó volt, hogy szórakoztattuk egymást, hamarabb felértünk. Mikor végre felértem a Virágos nyereghez, már úgy eléheztem, hogy nem tudtam megálljt parancsolni magamnak, csak tömtem magamba a rengeteg kaját (nekem nagyon bejött a banán és a citrom, meg nápolyi keverék). Aztán hamar jött a HHH-n a következõ etetés, ott is tömtem magamba kaját. Ezután az aszfaltig ISTENI volt a pálya, nagyon tetszett. Aztán jött egy kis felfelé az aszfalton, ekkor derült ki, hogy a sok volt a kaja.
Én nem tévedtem el az aszfalton, mert mentem a többiek után. Megjegyzem, 20 km-nél jártam, amikor Zerge alsuhant mellettem a nyomában Buruczkival. Csak nehezen esett le, hogy ezek leköröztek engem.
???
A Kecske hegytõl a lefelé vivõ út megint nagyon tetszett. Ezután pedig már ismerõs volt reggelrõl az út, minden erõmet beleadtam. Örültem, hogy beértem, mert teljesen meghaltam a végére.
Nagyon jól esett a napfürdõ, a pihi, hogy ott voltunk. Tetszik, hogy maratonok céljában ismerõsök fogadnak. Tetszett a napsütés, és szerintem nagyon jó részek voltak. És nagyon kemény volt a pálya.
Meglepetés volt, hogy az eredményhirdetésnél szólítottak. ;D
Jó volt ismét látni titeket.
Örülök, hogy megismertelek Mongi. Kár, hogy elvesztél a célban. Máskor gyertek oda mindnyájan a csapathoz!
Hazafelé úgy elkapott a zuhé, szétvfagytunk. Bemenekültünk a Batyi aluljárójába melegedni. Várhatott volna még fél órát az esõ.
Köszönet Konamanó a pátyolgatásért, a szervezésért. Nekem nagyon tetszett a verseny!

A Kecske hegytõl a lefelé vivõ út megint nagyon tetszett. Ezután pedig már ismerõs volt reggelrõl az út, minden erõmet beleadtam. Örültem, hogy beértem, mert teljesen meghaltam a végére.
Nagyon jól esett a napfürdõ, a pihi, hogy ott voltunk. Tetszik, hogy maratonok céljában ismerõsök fogadnak. Tetszett a napsütés, és szerintem nagyon jó részek voltak. És nagyon kemény volt a pálya.
Meglepetés volt, hogy az eredményhirdetésnél szólítottak. ;D
Jó volt ismét látni titeket.
Örülök, hogy megismertelek Mongi. Kár, hogy elvesztél a célban. Máskor gyertek oda mindnyájan a csapathoz!
Hazafelé úgy elkapott a zuhé, szétvfagytunk. Bemenekültünk a Batyi aluljárójába melegedni. Várhatott volna még fél órát az esõ.
Köszönet Konamanó a pátyolgatásért, a szervezésért. Nekem nagyon tetszett a verseny!
Írta 2004. május 03. - 09:40

Sidi Rider:
A DM szerintem jó lesz, mert az évrõl évre jobb szokott lenni!
Már tavaly is semmi gond nem volt vele (kivéve a motorverseny miatti késést és elkavarást). A pályán eltévedni szinte senki sem szokott, a kaja/pia ellátás elég normális,a dijakat most már 100%-ban odaadják a dobogósoknak (nem úgy,mint az elsõ DM-en, amikor mindenki csak a fele lóvét kapta meg, mert Harad azt mondta, hogy sajna nem jött össze elég a szponzoroktól) és a verseny utáni buli is klassz. Úgyhogy én merem ajánlani neked.
Harang tud jó versenyt szervezni, ha nagyon akar! Csakhogy sokszor trehány és azt hiszi, hogy az embereket be lehet hülyiteni.
A DM szerintem jó lesz, mert az évrõl évre jobb szokott lenni!
Már tavaly is semmi gond nem volt vele (kivéve a motorverseny miatti késést és elkavarást). A pályán eltévedni szinte senki sem szokott, a kaja/pia ellátás elég normális,a dijakat most már 100%-ban odaadják a dobogósoknak (nem úgy,mint az elsõ DM-en, amikor mindenki csak a fele lóvét kapta meg, mert Harad azt mondta, hogy sajna nem jött össze elég a szponzoroktól) és a verseny utáni buli is klassz. Úgyhogy én merem ajánlani neked.
Harang tud jó versenyt szervezni, ha nagyon akar! Csakhogy sokszor trehány és azt hiszi, hogy az embereket be lehet hülyiteni.