Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Buda Maraton

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
942 hozzászólás a témában

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Térkép a velo.hu-n.
http://velo.irq.hu/i...ul=hir&kod=3337
Érdekes. A két kört külön útvonalra tervezik.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Keine Panik, majd a verseny után jönnek a beszámolók. Fõleg, ha volt sáááár. Bár ahogy elnézem, inkább csak pár záporra lehet addig számítani, nagy gond nem lesz a pályával.
Ausztria, Kenguruk földje!

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Valahogy nem népszerû ez a topik, pedig három nap múlva már lehet is izzadni...
...innentõl nyélen!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
A frissebb totyikot nem találtam, eljutáshoz segítség:
http://maps.google.c...z=16&iwloc=addr

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Sidi Rider

Sidi Rider

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
Azért, mert a haverod 6. lett, nem jelenti azt hogy valami furcsa volt a versenyen!! Azt sem értem miért olyan furcsa hogy 2 testvér állt a dobogóra? ??? Mi ebben a fura?
Az egész versenyen teljesen értelmetlen az eredményeket nézni, mert van aki eltévedt van aki nem! Engem is olyan elõzõtt meg a 30km-es juniorban, akire fél órát vertem sopronban.. szóval nem adja vissza a valóságot az "eredmény lista" ;D

Offspring

Offspring

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
;DHali! Én is végigmentem, egyszer sem tévedtem el, a pálya tényleg technikás és nehéz volt! Életem legjobb helyezése (60. összesítettben, ifiben 18.) ;D (I'm 15 years old!) ;D Ja, 30 km-t mentem. Ennyit a pozitívumokról. ;) A pályakijelölés annak ellenére h. nem tévedtem el, elég szar volt (verseny közben az egyik mellékösvényrõl kb: 20 bringás nagy felkiáltással: megtaláltuk a pályát!) A haverom, aki mellesleg tavaly megnyerte a 30 km ifit most 6.-nak lett kiírva pedig sokkal jobbat ment mint tavaly, mesélte hogy beért, leheveredett, megevett 2 almát, visszajött az áram, s ekkor mondták be a 30. helyezettet. ÖSSZETETTBEN! Elég furi h. a rendezõk nem tudnak beszerezni 1 notebookot vagy 1 szünetmentes tápot az áramszünet elkerülésére. Az is fura h. nincsenek idõeredmények, ja és hogy a dobogóra 1más mellé 2 testvér került ??? Na mind1 a pálya király volt, EZ A LÉNYEG soval jövõre veletek ugyanitt ;D ;D ;D
Ja, tudom h. ez nem ide tartozik, de ki osztogatja a nevünk alá a kis csillagokat? ;)

konamano

konamano

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Bár tudom nem épp idõben, de némi fejtörést okozott a galéria használatának megfejtése...
Erának ezúton is köszönet a segítségért!!! Raktam fel pár képet a budáról.
Itt nézhetitek meg:
http://www.bikemag.h...ame=Tomy-albuma

Ez még nem az összes, lesz még pár ;D

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Errõl a "magasabb nevezési díjért több rendezõ biztosíthatná a pályát"ról annyit, hogy volt, ahol 4en 5en álltak egy kanyarban.

BrickTop

BrickTop

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
idézet a sportaktiv.hu-ról:

Buda Maraton versenyértékelés a rendezõtõl

Idén szeretnénk egy újfajta kommunikációt bevezetni az általunk rendezett versenyekkel kapcsolatban.

Úgy érezzük, erre azért van szükség, mert nagyon sok háttér információ nem jut el hozzátok a versenyrendezéssel kapcsolatban, és ez félreértésre ad okot. Ezért szeretnénk Veletek megosztani azokat a problémákat, amelyek megoldása még jobbá tehetik a versenyeket, és ehhez várjuk konstruktív javaslataitokat.

1. Általános információ a Buda Maraton rendezésével kapcsolatban: A Hármashatár hegyi rajt-cél területet és a pályát rendkívüli módon le kellett biztosítani a május elsejei nagy turista forgalom miatt. Sajnos a Fenyõgyöngye környékén valaki leszedte a nyilat, és az aszfalt úton egy ismeretlen ember beterelte a tavalyi erdei útra a mezõny egy részét. Ez késõbb bennünket is megdöbbentett, amikor hallottuk a versenyzõktõl Tanulságos számunkra, hogy a versenykiírásba ezentúl feltüntessük, hogy csak a piros pólóban lévõ rendezõk, vagy egyenruhás polgárõrök, rendõrök utasításait vegyék figyelembe a versenyzõk! Ezzel együtt jogosnak érezzük a kritikát, hogy az útvonal-biztosítást egyértelmûbbé kell tenni a rendkívül sok budai turista és egy-két rosszindulatú arc miatt.

2. Több versenyzõ emlegette, hogy bezzeg külföldön... Igen ám, csak ott az a helyzet, hogy egyrészt a turisták kulturáltan segítik a bringaversenyt. A pályák nagy része hosszú, unalmas dózerúton halad, ahol alig kell jelölni. Egy verseny költségvetése kb. tízszerese a Magyarországiaknál, viszont négyszer annyiba kerül a nevezési díj. A nevezési díjak emelésével lehetne biztosítani, hogy kétszer annyi ember legyen kinn a pályán, mint eddig, de kérdés az, hogy ez milyen visszhangra találna a versenyzõk körében.

3. A verseny alatt háromszor ment el az áram, és ez az oka annak, hogy az eredménylistákon az idõeredményeket nem tudjuk feltüntetni.

4. Elsõ alkalommal rendeztünk úgy maraton versenyt, hogy miközben a versenyzõk a pályán voltak a gyerekek egy másik kisebb pályán versenyeztek. Ezért fordulhatott elõ, hogy miközben folyt a gyerekverseny eredményhirdetés, befutott a 60 km-es táv eleje, és szegény Bíró Ádám megpróbált egyszerre két dolgot közvetíteni. Ez persze nem sikerült tökéletesen, úgyhogy azoktól a maraton befutóktól elnézést kérünk, akik a befutás pillanatában nem lettek bekonferálva.

5. Reméljük összességében, azért jól érezte magát mindenki, és legközelebb július 3-án találkozunk a Duna Maraton rajtjánál.

Továbbra is számítunk építõ jellegû kritikáitokra, addig is jó tekerést mindenkinek!

Harang
fõrendezõ

trakis

trakis

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
én mentem a trekkinggel... (bonyi) ami az övé, de soha többet!!! ja és mindenkit óva intek az ilyesmitõl!!! nem sokára saját lova lesz a nõvéremnek és akkor tûz.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

A nõvéredet szerintem hozhatod a Flash-re, azt hiszem az könnyebb lesz.
Nehogy elvedd a kedvét, én is így kezdtem. ;D

Ezt most igy a Flash után olvasom, és jókat kuncogok. Hát Bence, remélem, hogy nem vitted el a nõvéredet, mert ha õ elindult egy trekkinggel a soproni mocsárban, tuti, hogy örökre megutálta a montizást!

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Ez pedig Én vagyok :
http://www.web-set.h...20040501_94.jpg

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Itt éppen henger ér célba élete elsõ maratonján, a 30. helyen ;D
http://www.freeweb.h...004/image39.htm

Cél: Sopronban megõrizni a helyezést.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Én is rajta vagyok !!! :)

http://www.web-set.h...20040501_46.jpg

http://www.web-set.h...20040501_47.jpg

gondolom rájöttük magatoktól is hogy melyik ... de azért halkan megsúgom hogy a pirosban!! ;D

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Jipíííí
Látjátok a 4. oldal elsõ képén azt a 152-es szenvedõ arcot?
Az vagyok én, ott mindenki kistányéron nyomta (legalábbis körülöttem), csak az enyém nem váltott vissza. ;D

steelwheel

steelwheel

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Fotók itt is: 8)
http://www.web-set.h...O&L=78&Q=290680

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Azért én örülök a szép eredményemnek...!!! ;) ;D ;D ;D

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
Mondom én hogy gebaszos az a lista, mert én mentem 2kört és a végén vagyok elég rendesen. :'(
Igaz hogy mikor beértem a számítógépen már a listát csinálták az eredményhirdetéshez. No mind1. Megcsináltam az a lényeg. ;D

mike99

mike99

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Szevasztok

ma csak ugy az erdeklodes kedveert megneztem az eredmenylistat es legnagyobb meglepetesemre annak ellenere hogy a masodik korre mar nem indultam el a sport kategoria kozepmezonyeben vegeztem... ;D

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente

a helikopáter videóit meg se kérdezzem???

Majd valami kampányfilmben viszontláthatjuk magunkat ;D