mint mondtam énis, sok tülekedés......mint minden évben :S:(
Engem ez tart távol. Nincs kedvem lesprintelni az elején a mezõny 90-95%át.
mint mondtam énis, sok tülekedés......mint minden évben :S:(
A sebesség mindent megold.
Én is most mennék elõször a Buda Maratonra, ha elõtte tartanánk egy pályabejárást, nem lenne rossz. mondjuk április 18 vagy 25én..
Az idén is indulsz?
Köszönöm szépen az információt, ez alapján egyértelmû a monti...
Persze csak akkor pörög, ha nem esik.
Ellenkezõ esetben a skarabeus sírva könyörög hozzád, csak áruld el neki, hol lehet ilyen frankó galacsinokat gyûjteni...
Remember 2006!
Persze ez nem teremsport...!![]()
![]()
nekem ez lesz 3. szeretem ezt a versenyt, elég technikás a pálya, az elején ha nem indulsz elõlrõl amikor beszûkül a pálya az erdõbe felvezetõ úton álni fogsz 1 darabig(mint tavaly én, és sokan mások)...nemtudom mennyire ismered az egészet, énsem odavalósi vagyok, a HHH t csak a verseny idejére látom sajnos, de gyorsan emlékeimbõl fölvázolom neked...indulás 1 nagy füves vitorlázó repülõtér, párszáz méter után vissza ford, és szûkül folyamatosan utána, amíg fölérünk az erdõ széléhez, addig füves, onnantól az erdõben gyokeres és elég köves és emelkedik...1 részén utána hullámvasutazunk, aszfalilag nagyon gyengusz nagyon kevés van benne, de nemis arról kell szólnia:)...a végén van 1 elég kemény erdei emelkedõ vagyis nekem komoly volt...am elég pörgõs pálya, de a bringaválasztásodban való segítséget olyanra bízom akik napmint nap azon a pályán tudnak edzeni! jó felkészülést!