Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Buda Maraton

- - - - -

• Please log in to reply
942 replies to this topic

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 posts
Esetleg a két távról tudtok szintrajzot linkelni? Nem találok sehol... :/ Elõre is köszi, ha valaki tesz ki! :)

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 posts
Szombaton végigmentem az elsõ körön és jó száraz volt a pálya. Azóta esett szóval ma-holnap tökéletes lenne a talaj egy jó versenyhez. A 8. km környékén van egy jó kis lefelé, ahol egy szép nagy fa keresztezi a utat. Ha tudsz 1m-t nyulazni akkor nem kell leszállni a bicóról ;) Ezt leszámítva teljesen jó a pálya, bár a tavalyi esõk mély vályúkat vágtak az útba helyenként.
A keró legyen veletek!

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
énsem pesten vagyok, de erõs a gyanum, hogy brutál szárazság van arrafele is... de a héten sok záport zivatart mondanak...na most találjuk ki:)

hali!!
Gumi-témát én is feszegetném. Egy ideje nem vagyok
BP-n. Mijen a talaj??? 2.2mountaimking vs 2.4tigerclaw?? Esetleg 2.25RR?? (Utóbbi talán lesz akkorra.)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
A sport aktív linkjén nem vagyok elfogadott nevezõ ha bejelentkezek az odinra és megnézem akkor ott el vagyok fogadva, no comment.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts

Sziasztok,február 9.-én elõneveztem,de a név még nem jelent meg az elõnevezési listán,kinél ,hol lehet reklamálni,van valami elérhetõség?

nyomtasd ki az átutalásról a kivonatot (vagy vidd magaddal a csekket, ha postán fizetted) ott bemutatod, elfogadják ;) én is jártam már így
Budán a szervezés rendszeresen hagy kívánnivalót maga után... :(
Az ökörszem egy kismadár. Azért ökörszem, mert akkora, mint a szemünk és belefér az ökrünkbe. :)

ivan01

ivan01

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Sziasztok,február 9.-én elõneveztem,de a név még nem jelent meg az elõnevezési listán,kinél ,hol lehet reklamálni,van valami elérhetõség?

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 posts
hali!!
Gumi-témát én is feszegetném. Egy ideje nem vagyok
BP-n. Mijen a talaj??? 2.2mountaimking vs 2.4tigerclaw?? Esetleg 2.25RR?? (Utóbbi talán lesz akkorra.)

tula

tula

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
sziasztok,
ujonc vagyok a budan. jol ertem, hogy a zold az elso kor es a piros a masodik kor?
kosz

amd22

amd22

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Szia!!

Külön akarták, hát legyen!! Amúgy lett mindenkinek helye!!

Üdv.:MG

kotovics

kotovics

vendég

• fórumtag
  • 178 posts
Nagy a csend, a Buda maraton körül, gondoltam törjük meg!!!
Szokásos gumiválasztás..., idõjárás...szinttérkép feltöltés stb.. :-)

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts
Van mar ilyen nevu topic, kar volt nyitni meg egyet: http://forum.bikemag...a-maraton-1488/
Esetleg probald meg a debreceni topicban, hatha akad akihez befertek.

amd22

amd22

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Ha lenne valakinek Debrecenbõl 2 hely a Buda Maratonra írjon vagy csörgessen meg!!

06-30-539-78-54

Üdv.:MG

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
tudom, hogy ez ilyen OFF dolog lesz, csak annyi kérésem lenne, ha valaki talál 569-es rajtszámmal képet, legyen szíves küldje el, de tökéletesen megfelel ha belinkeli (e-mail:bacsesz90@freemail.hu) 1 et sem találtam magamról, de szeretném ha legalább 1 lenne a versenyrõl. Elnézést, hogy ide írtam, és elõre is köszi mindenkinek.

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 posts

Ma végig akartam menni a Buda közepet, de virágos nyeregnél ahol mentünk lefele, farönköt voltak keresztbe. valaki nagyon unatkozhatott....Úgyhogy ott nem mentem le... Szerencsénk volt az idõjárással a versenyen, mert most néhol le volt mosva a hegy...

Jani haverommal szombaton a Buda maraton 75%at bejártuk újra ugyanazon az útvonalon. a Virágosnyeregtõl lefele az erdõben a kis 1nyomsávposon voltak farönkök keresztben.. na az meglepetés volt lefelé haladva. A HHH ping-pong aztaltól lefelé a pálya merõben más képet mutatott a múlt heti versenyhez képest. Az esõ ugye. Olyan hordalékos, köves avaros vízmosásos lett minden.. lassabban lehetett lefelé zúgatni, illetve volt olyan kavicsos emelkedõ, amin elkapart a kerék, mert annyira fellazult a talaj 1 héttel ezelõtthöz képest.

Alapjaiban most is élveztem a tekerést :)

weqa

weqa

vendég

• fórumtag
  • 183 posts
Az lehet az autóforgalom miatt van. Egy ideje kint van egy tábla hogy a III. ker önk. megszünteti az autós forgalmat. Már ha arra a földútra gondolsz ami az Erdõalja út, Harsány leejtõre visz a nyeregtõl.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
Ma végig akartam menni a Buda közepet, de virágos nyeregnél ahol mentünk lefele, farönköt voltak keresztbe. valaki nagyon unatkozhatott....Úgyhogy ott nem mentem le... Szerencsénk volt az idõjárással a versenyen, mert most néhol le volt mosva a hegy...

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

ha bekapcsolod a hangszórót, csodát fogsz tapasztalni :P Feltöltött kép

be volt kapcsolva, de már orvosoltam a hibát:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Az imént küldött videónak nálam nincs hangja

ha bekapcsolod a hangszórót, csodát fogsz tapasztalni :P Feltöltött kép

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
Az imént küldött videónak nálam nincs hangja

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
van itt egy kis összefoglaló, az egész napról
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.