Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Buda Maraton

- - - - -

• Please log in to reply
942 replies to this topic

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Bakker! Erdingert osztottak? Csak ki kellett volna nézni! :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Pedig azt kívántam a szerencsekeréknél, hogy ne lökjenek többet fel versenyen, erre eltört a kerék. Ó jajj. :D

Túl nagy kérés volt, nem érdemelted meg!:D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Ezt Richie kolléga kapcsán írtam, azt evidensnek tartom, hogy A versenyzõ ne tarolja le B versenyzõt.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Ha meg lesprintel, hát lesprintel, vagy ettõl lesz rossz napotok?

Azzal nincs bajom, csak ha fellök. Pedig azt kívántam a szerencsekeréknél, hogy ne lökjenek többet fel versenyen, erre eltört a kerék. Ó jajj. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

frankjana22

frankjana22

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Fotókat a Fillari Team Budaörs oldalán a galériában találtok!
Ha valakinek nagyobb méretben kell kép írjon: frankjana22@hotmail.com

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Nem lehet, hogy ezt ti 'erõsek' sokszor be is képzelitek? Mármint, ha megbámul valaki, lehet, hogy csak tetszik neki a bringád, vagy rácsodálkozik, hogy miért nézel ki úgy, mint egy varacskosdisznó. Ha meg lesprintel, hát lesprintel, vagy ettõl lesz rossz napotok?

Gardner03

Gardner03

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 posts
Dante:" Ma elrontottam a..... " :))))))!!

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Ma elrontottam a szerencsekereket. :D

Tulajdonképpen ez volt a csúcsteljesítményem, egyéb érdemleges nem történt, tekertem egy relaxálót, ám nem esett jól. Nem értem, miért 3 bringamosó van, 5-en voltak elõttem, s 30 percet fagyoskodtam. A rajt továbbra sem szelektál eléggé, engem a rajt utáni elsõ másodpercekben egy hátulról rámrohamozó sporttárs fel is lökött, így elég rossz hangulatban vágtam neki a távnak. Ha ezt olvasod, s magadra ismersz, mint 190 centis 90+ kilós tank, akkor ejnye! Mondanom sem kell, az állórajtból kilövõk 95 %-a (te is) bevérzett az elsõ mászáson, minek ez a hevesség akkor?

biztos azért sprintelnek mert itt még látják õket (haverok,barátnõk,család) és hát fontos a jó fénykép-"pozició" :)
de ez kb olyan mint amikor jössz haza egy 100/3000 edzésrõl és véletlenül a városon keresztül... természetesen minden lámpánál valaki le akar sprintelni és utána méreget, hogy TEEEE miért vagy ilyen csííííra :) ilyen profi géppel :D
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ma elrontottam a szerencsekereket. :D

Tulajdonképpen ez volt a csúcsteljesítményem, egyéb érdemleges nem történt, tekertem egy relaxálót, ám nem esett jól. Nem értem, miért 3 bringamosó van, 5-en voltak elõttem, s 30 percet fagyoskodtam. A rajt továbbra sem szelektál eléggé, engem a rajt utáni elsõ másodpercekben egy hátulról rámrohamozó sporttárs fel is lökött, így elég rossz hangulatban vágtam neki a távnak. Ha ezt olvasod, s magadra ismersz, mint 190 centis 90+ kilós tank, akkor ejnye! Mondanom sem kell, az állórajtból kilövõk 95 %-a (te is) bevérzett az elsõ mászáson, minek ez a hevesség akkor?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 posts
Elég jó saras volt bringamosáson még nem teljesen vagyok túl csak leõblitettem,hogy behozhasam a szobába:)

Eredmény lista leggyorsabban elérhetõ általábban itt Tempo Sport -

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Pár kép a maratonról:
https://picasaweb.go...MHApPS3s_2u0AE#

worldismine

worldismine

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
Nos nem bántam meg, hogy itthon maradtam :) Hajrá mindenkinek aki 1,5 perc múlva rajtol!!
.:.::.:...:.::..:::..
r!de forever for live

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts

Majd gondolj ránk :)

Folyamatosan azt csinálom!:)

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

Mi a helyzet a hegyen? Tud valaki valamit?

Lassan minden zölbe borul, itt a nyár...
" A Cube el van vetve! "

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Tökéletes, versenyzésre alkalmas idõ van, úgyhogy mindenki vigye bátran az edzõbringáját:)

matej84

matej84

vendég

• fórumtag
  • 58 posts
Úgy fest, h itthon kell maradnom, mert esik az esõ:(

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 posts

Esõ az lesz, itt Budán elnézve, de legalább könnyebb lesz elõzni mert kissebb lesz a mezõny :D
Weather forecast for Budapest (Hungary)

8:45ös radarkép szerint már Soroksáron és dél Pesten esik. A 13.ker-ben a Dózsa Györgynél épp szitál, de nem jelentõs.

Átmentem idõjárásjelentõsbe :D
A keró legyen veletek!

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 posts

Már eldölt,2óra alatt nem érek fel.
Jó versenyzést!

Majd gondolj ránk :)
A keró legyen veletek!

Uluwatu

Uluwatu

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
  • LocationBudapest
Esõ az lesz, itt Budán elnézve, de legalább könnyebb lesz elõzni mert kissebb lesz a mezõny :D
Weather forecast for Budapest (Hungary)

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts

Na akkor ki megy és ki marad?

Már eldölt,2óra alatt nem érek fel.
Jó versenyzést!