Lásd a Galériában Thommey képeit a Mecseki BMFT taliról.
Ez a kép kifejezetten enyhe lejtõ, igaz Tyito?
http://www.bikemag.h...100&id=P3145174
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ápr. 9-12 Zengõ (Mecsek) túra!
Started by
Tyito
, 2004. February 17. 06:53
Posted 2004. February 18. - 09:51

Posted 2004. February 18. - 09:37

Én is az inkább elötte variációra szavazok, utánna ugyanis a Zemplénben lennék :
nade a Mecsekben egyfolytában enyhe lejtõkön mentünk ;D

nade a Mecsekben egyfolytában enyhe lejtõkön mentünk ;D
Posted 2004. February 18. - 09:32

Kergeegér: akkor dumáljuk meg a rózsával, mikor nyiljon! ;D (Ez csak vicc volt, boszi kupát nem hagyjuk ki.)
Mário: A múltkor a Mecsekben egy teljes nap alatt tettünk meg 40 km-t.
(Na jó, akkor sokan voltunk. :
) De lefelé dh-zhatsz. ;D
Mário: A múltkor a Mecsekben egy teljes nap alatt tettünk meg 40 km-t.

Posted 2004. February 17. - 20:05

helló!!részemrõl öké!!mikor??meg mien terep?mászós?mer én inkább olyan dhsabb bicózást szeretem,de a túrázást is!mennyire vagytok telsesítmény orientáltak?sprint a csúcsig,vagy békésebb túra!
(szégyenszemre még nem voltam fönn pedig pécsi vagyok)csak gyalog kb 8 éve!
(szégyenszemre még nem voltam fönn pedig pécsi vagyok)csak gyalog kb 8 éve!
Posted 2004. February 17. - 19:06

Posted 2004. February 17. - 18:06

így elõreláthatólag úgy néz ki ,hogy mi is szeretnénk menni megnézni azt a rózsát! 
április 18 boszikupa ezt ne feledjük!
elõtte v utána? inkább elõtte!

április 18 boszikupa ezt ne feledjük!
elõtte v utána? inkább elõtte!
Posted 2004. February 17. - 15:24

Mikor nyílik az a rózsa?
Március- április és mint minden, ez is idõjárásfüggõ, de Berki Laci barátunk résen lesz! ;D
Egyébként, ha jól tudom, Európában egyedülálló, hogy szabadon leledzik és ezért is volt ez a hajcihõ!
Áprilisra turHa rendel!

Posted 2004. February 17. - 14:10

Posted 2004. February 17. - 14:07

Ez komoly? És most betoljátok az orrom alá ezt a programot?
Legfeljebb elmegyünk akkor is?
Legfeljebb elmegyünk akkor is?
Posted 2004. February 17. - 14:04

Posted 2004. February 17. - 13:30

Márciusban találkozunk, ezt rakhatnánk áprilisra.
Májusban minden hétvége foglalt.
Mikor nyílik az a rózsa?
Májusban minden hétvége foglalt.
Mikor nyílik az a rózsa?
Posted 2004. February 17. - 12:27

Igény és kedv minden mennyiségben 
Pénz már kevésbé :-\..bár attól függ mikorra tervezitek

Pénz már kevésbé :-\..bár attól függ mikorra tervezitek

Posted 2004. February 17. - 11:38

Ami egy nagy kérdés még, hogy a Zengõ díszének(BÁNÁTI BAZSARÓZSA) nyílására idõzítsünk-e? De akkor még ráérünk. :
Szal, ami vár fent: fárasztó mászás kipihenése, csodálatos kilátás és nézelõdés után olyan száguldozás lefelé,.... huhhhh! ;D
Szászvári barátaimmal összeszervezkednénk, olyan idegenvezetésben lenne részünk, hogy még!
Esetleg kibérelhetnénk egy magánházat... tarthatnánk egy talit!
Igény rá?

Szal, ami vár fent: fárasztó mászás kipihenése, csodálatos kilátás és nézelõdés után olyan száguldozás lefelé,.... huhhhh! ;D
Szászvári barátaimmal összeszervezkednénk, olyan idegenvezetésben lenne részünk, hogy még!
Esetleg kibérelhetnénk egy magánházat... tarthatnánk egy talit!
Igény rá?
Posted 2004. February 17. - 10:29

Ahoy...
részemrõl csak az idõpont és a leutazásmilyensége ami kérdésessé teszi a túrhát...
kedvem nagyon is lenne...
péef
részemrõl csak az idõpont és a leutazásmilyensége ami kérdésessé teszi a túrhát...
kedvem nagyon is lenne...
péef
Posted 2004. February 17. - 10:17

Én gyalog jártam fent már nagyon régen, de akkor többször is. A lényeg, hogy már akkor is azon gondolkoztam, hogy milyen jó lenne ott bicajjal. Tehát részemrõl mehetünk. A hétvégék és egyenlõre a péntekek megfelelnek.
Posted 2004. February 17. - 06:53

Gondolkodásom tárgya a fentebb említett dombocska a maga 683 méterével. Mostanában annyi szörnyûséget hallani felõle (Radarállomás), hogy ez már rettentõ.... de NEM szeretnék senkit elrettenteni egy igazán kihívós feltekeréstõl! Igen...
amíg még lehet
Jómagam már egy éve, hogy nem jártam arra és ez kicsit szégyenletesnek hat. :-[ Ha esetleg lenne érdeklõdés, úgy megejthetnénk egy túrát addig, amíg felmehetünk! A felfáradozás -higyjétek el- meghozza gyümölcsét! 8)

Jómagam már egy éve, hogy nem jártam arra és ez kicsit szégyenletesnek hat. :-[ Ha esetleg lenne érdeklõdés, úgy megejthetnénk egy túrát addig, amíg felmehetünk! A felfáradozás -higyjétek el- meghozza gyümölcsét! 8)