Skaccok!
A patronos (kertridzs) pofákhoz lehet kapni csak betétet? Mert akárhol néztem, mindenhol kompletten árulják (a kerettel együtt), de akkor mitõl cserélhetõ?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Fékpofa, betét
Started by
country
, 2002. February 21. 21:15
Posted 2002. February 27. - 14:56
Posted 2002. February 26. - 22:13
Rob!
Elvileg az ACOR gyárt Hayes, Formula, Shimano, Magura fékekhez betéteket. Én többnyire a MOAb-ban vettem mert az a legközelebbi bolt nekem. Szóltam hogy ilyen kell, és pár nap múlva megvolt. Ráadásul fele annyi mint a Magura eredeti fékpofa. Ráadásul jól is fog. JODA
Elvileg az ACOR gyárt Hayes, Formula, Shimano, Magura fékekhez betéteket. Én többnyire a MOAb-ban vettem mert az a legközelebbi bolt nekem. Szóltam hogy ilyen kell, és pár nap múlva megvolt. Ráadásul fele annyi mint a Magura eredeti fékpofa. Ráadásul jól is fog. JODA
Posted 2002. February 26. - 18:44
Posted 2002. February 26. - 16:56
Posted 2002. February 26. - 09:22
Elöl fekete ricsi pofák, a kövér, zsíros mammutkához, hátul szintén fekete ricsi az erlájn 1-hez. Az elsõ kombó ver mindent, még esõben is. A hátsónak csak annyi a gondja, hogy nagyon zajos vizes idõben. (Igaz az XT V-fékek bármikor blokkolják a papucsokat.
Posted 2002. February 25. - 14:32
nekem volt bike+ fékbetét és sunn cr17-es kombináció, ami nagyon trágyán fogott, az lx fékpofa is ette a felnit...
Posted 2002. February 25. - 06:12
Hallottam már én is az Acor betétrõl,és gondolkodtam is rajta. A Magura betétet úgy kaptam ;D és azért nyúzom azt...
Posted 2002. February 24. - 21:51
A GustavM-hez vettem 4 hónapja Acor fékbetétet, és királyul fog vele. Kicsit büdös ha durva helyen jössz le és fékezel de király. Sárba, hóba mindenhol jól fog és csak 3900 ft. A Magurával szemben ami 7200ft. Kicsit puhább az anyaga de talán ezért is fog ilyen jól.Hali JODA
Posted 2002. February 24. - 20:50
Én hátul az Avid vöfékben Avid fékpofát használok : jé és jó ;D
Elöl a tárcsámban meg magura betétet.. jaaa jé az is jó ;D
Elöl a tárcsámban meg magura betétet.. jaaa jé az is jó ;D
Posted 2002. February 24. - 19:09
vendég__*
Posted 2002. February 24. - 13:40
Ja igen a Bike+ tényleg mindenhol dicsárik, haveromnak is az van. és azt modja, hogy király. Én is most vettem az unokatesomnak. És a catrige-s változata tényleg csak 650,-
Ha nincs Ritchey-re pénzed vedd meg ezt.
Ha nincs Ritchey-re pénzed vedd meg ezt.
vendég__*
Posted 2002. February 24. - 13:38
Csá!!!
Ha Ritchey felnid van, akkor feltétlenül ritchey pofát vegyél. Egyszer olvastam egy fékpofatesztet, és a Ritchey felnik és fékpofák együtt nagyon királyak voltak (kb 93% körül). 3 fajta van belõle, a kék kell a legdurvább idõre, piros a nedves idõre.
A catrige-s változata (amit fent említettél) kb. 1800 HUF
Csá!!!
Ha Ritchey felnid van, akkor feltétlenül ritchey pofát vegyél. Egyszer olvastam egy fékpofatesztet, és a Ritchey felnik és fékpofák együtt nagyon királyak voltak (kb 93% körül). 3 fajta van belõle, a kék kell a legdurvább idõre, piros a nedves idõre.
A catrige-s változata (amit fent említettél) kb. 1800 HUF
Csá!!!
Posted 2002. February 24. - 01:47
Posted 2002. February 24. - 00:43
gyerekek fogalmam sincs mi az a patronos pofa arra gondoltok hogy a fém házba kis sasszeg rögzíti a gumibetétet.
amúgy idén télen gyári SRAM 5.0 fék volt fennt rock pro felnivel és nem voltam lájulva pedig amúgy normál körülmények között tetszik a dolog. A következõ telet már olcsó bowdenes tárcsával várom.
amúgy idén télen gyári SRAM 5.0 fék volt fennt rock pro felnivel és nem voltam lájulva pedig amúgy normál körülmények között tetszik a dolog. A következõ telet már olcsó bowdenes tárcsával várom.
Posted 2002. February 21. - 22:46
Nekem szürke, puha,Acor patronos fékpofáim vannak Remerx dragon felnin.Iszonyatos fékhatással bírnak.Szerintem inkább a felni, és a fékpofa anyaga közti összefüggés számít.Nekem szerencsém volt.
Szerintem téli körülményekre a kemény fékpofa a jó, mert az jól fog a nedvbe.
Szerintem téli körülményekre a kemény fékpofa a jó, mert az jól fog a nedvbe.
Posted 2002. February 21. - 21:48
Mamouth-hoz használok, Acor patronos pofát (olyan mint a bike+) Lx v-fék! Nagyon jól fog többek szerint is!
Beg
Beg
Posted 2002. February 21. - 21:18
Ez jó! fékpofis topic!
Tamash spec Patronos B+ fékpofát használ az LX véfékben, pipecül mûxik, és 650 HUF volt/pár.
Hamár ez így felvetõdött, akkor reá is kérdeznék, hogy lehet-e ebbe kerámiás gumit kapni? Lehet, hogy hátra Kerámiás 521esem lesz, és akkor oda nem gyúrok tárcsát. Szal van ilyesmi kishazánkban?
Tamash spec Patronos B+ fékpofát használ az LX véfékben, pipecül mûxik, és 650 HUF volt/pár.
Hamár ez így felvetõdött, akkor reá is kérdeznék, hogy lehet-e ebbe kerámiás gumit kapni? Lehet, hogy hátra Kerámiás 521esem lesz, és akkor oda nem gyúrok tárcsát. Szal van ilyesmi kishazánkban?
Posted 2002. February 21. - 21:15
Ezúttal arra lennék kiváncsi ki milyen fékbetétet használ a tárcsához és a V-fékhez ki milyen pofát ajánl a téli körülményekhez.