Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fékpofa, betét

- - - - -

• Please log in to reply
677 replies to this topic

Papszi

Papszi

vendég

• fórumtag
  • 203 posts

ha valakinek ismerõs lenne a képek alapján,ne tartsa magában ezt az infót ;)

A megfejtés: Formula Activa. A Bikemag egyik régi tárcsaféktesztjében szerepel.

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 posts
Bocs... :)

Mc Pite

mostanában nem voltam fórumon.
az Avid fékbetét BB7-hez Debrecenben kapható 2 helyen is. Valami 4600 körül van az ára ha jól emlékszem. A BBB pedig 3000...
Nem tom az Avid biztos jobb de szerintem a BBB sem lehet olyan rossz...
én azt hallottam hogy a BBB-re se nagyon volt panasz de nem tudom még gondolkozom rajta hogy melyiket vegyem

ja és egyébként teccik a bicajod :)
csak egy Scott na..... :)
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett, igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
talán ez a legmegfelelõbb hely,ha mégse,majd átteszik vagy törlik

egyik ismerõsõmnek van egy tárcsaféke,amibe fékbetétet kell venni
a probléma,hogy nemtudom milyen típusú a fék,nincs rajta márkajelzés,semmi ismertetõjel,csak egy olvashatatlan karaktersorozat

ez a fék kb.4-5 éves lehet(a régi fékbetétek sajnos nincsennek meg-a fékbetét különlegessége,hogy a hátlapon egy a hátlapra merõleges kis rúd is van gyárilag)

ha valakinek ismerõs lenne a képek alapján,ne tartsa magában ezt az infót ;)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
BBB-re hallottam hideget-meleget, ill a kiskerem BBB-t nem tud, azt utolsó esetben hozatok így...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts

Vmi utángyártottat a helyi is tud de többrõl hallottam rosszat; ha nem gyárit rakok be mert sehol nincs már akkor olyat ami tényleg tuti hogy jó, nem nyikorog, nem vési a tárcsát, fog, stb.

Én a hayes fékembe,hol gyárit veszek,hol pedig utángyártott BBB-t !
Szinte semmi különbséget nem veszek észre,és kb ugyan annyi idõ alatt fogy el.
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

Lacika

Lacika

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
densie! Az a fék megérdemelne egy kicsit "minõségibb" betétet...

densie

densie

vendég

• fórumtag
  • 55 posts
Magura Marta fékembe kellene fékpofát cserélni. Milyet érdemes beletenni hátul bbb van megvok vele elégedve, de most láttam jobb áron zoggiet van-e iyen fajta betétrõl tapasztalat?
MKSE
:kissmyass

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Vmi utángyártottat a helyi is tud de többrõl hallottam rosszat; ha nem gyárit rakok be mert sehol nincs már akkor olyat ami tényleg tuti hogy jó, nem nyikorog, nem vési a tárcsát, fog, stb.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
BBB van egy helyi boltban.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Rossz helyre írtam elõször, mea culpa...

Mondom meglesem hol tart az elsõ betétem mert mintha fogyna... igen, harmad annyi km alatt sikerült elkoptatnom a BB7-es pofákat és már megint nem kapható!!! 4. héten ígérték a tizedikre, nincs, most a 16. hétre ígérik. Nem kommentálnám...

Vagy gyáriból ha tudtok késztetet (boltokben nem igazán látok :() vagy ha tudtok olyan utánggyártottat ami tuti normális és nyugodtan megvehetem akkor azt megköszönném!
:prosze:

Scotty19, hol látsz gyárit?
repasibalint, féktiztítót nem okozhat ilyet, ott vmi más került rá... de fentebb írták a megoldást, plusz féktisztítóval nekiesni a tárcsának.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

'96 vagy '97-es LX canti fékre az Avid RW 2 installálható (micsoda szó, helyette: felrakható)?

Formára teljesen más, de a felfogatás mintha egyezne.

nem, abba csapos való, az avid meg imbuszos

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
nekem nagyon bevalt:
- mosogatoszeres viz (jar)
- szarazra torles
- csiszolas....

esetleg meg megkinalhato vmi alkoholos cuccal...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Drótkefe helyett inkább nem túl durva csiszoló papír.

Esetleg le lehet mosni, pl a tiszta alkesz egy átitatott ronggyal csodákra képes.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Rapax

Rapax

vendég

• fórumtag
  • 154 posts

nagy hibát csinálok ha a bb5 fékpofáját kicsit megdörzsölöm drótkefével pl?féktisztitó kerülhetett rá nagy valószínûséggel,azóta nem fog rendesen.

Drótkefe helyett inkább nem túl durva csiszoló papír.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
nagy hibát csinálok ha a bb5 fékpofáját kicsit megdörzsölöm drótkefével pl?féktisztitó kerülhetett rá nagy valószínûséggel,azóta nem fog rendesen.

Pity_

Pity_

vendég

• fórumtag
  • 87 posts
  • LocationAjka
Sziasztok !

Tektro auriga comp hidros fékhez szeretnék fékbetétet venni.
1, kérdésem az lenne, hogy, milyet javasoltok /fémes, kerámia/
2, milyen tipusut /a2Z, alligator esetleg egyébb/
3, gyári Tektro márkájut nem találtam a neten, jó lenne, hozzá a Shimano Deore BR-M525 is ?

Elõre is kösz a segítséget, tanácsokat !

Pity

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Szerintem vegyél fékpofát, újonnan...
1000huf meg posta.. annyiért röhögve tudsz venni garnitúrát. Nem pedig egy ki tudja hány éves, esetleg elöregedett példányt. Igaz, akkor nem marad ott a fék porfogónak..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

occsebogyo

occsebogyo

vendég

• fórumtag
  • 96 posts
Egy ilyen Cantit találtam a neten, leginkább a pofákat hasznosítanám belõle. http://www.vatera.hu..._130902978.html
Elméletileg gyári Tektro pofák vannak benne, és nekem úgy tûnik forma, minta alapján hogy olyan mint a Ritchey pofa. Ismeritek ezt a típust, érdemes próbálkozni vele?

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 posts
BB7-hez a gyári fékpofát vegyem vagy a sokkal olcsóbb BBB-t?
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett, igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Sima, típust nem tudok, fekete színû.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960