alkalmi akciók? néha. de leginkább nem alkatrészekre, hanem komplett gépekre. Ha elvinnéd a kiállított alkatrészt, akkor a legtöbb standon sajna nem lenne mivel pótolni... :-X
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Sport 2004.
Indította
lajos
, 2004. február 05. 21:17
Írta 2004. február 12. - 19:57

Írta 2004. február 12. - 18:37

Én most fogok elõször kimenni ilyesmire. Szoktak lenni ilyenkor alkalmi akciók? Mert ha igen, akkor addig még tudok várni néhány alkatrész beszerzéssel!
Írta 2004. február 11. - 19:05

forrest: pont ma hallottam errol a dologrol.
az 5let jo, de szvsz az egeszet piblikussa kene tenni legalabb a kerekparozni tudoak kozott.ezt ha joltudom nem akarjak megtenni :'(
elvileg 3 cseh ficko jon, de nem hinnem hogy 3an birni fogjak az egesz napi hajtast...
sztem nem lesz olyan jo mitn a tavalyi. a verseny elegge nepszerure sikeredett. raadasul a hely sem lesz akkora mint tavaly mert a pavilon egy resze mar le van foglalva masnak :
az 5let jo, de szvsz az egeszet piblikussa kene tenni legalabb a kerekparozni tudoak kozott.ezt ha joltudom nem akarjak megtenni :'(
elvileg 3 cseh ficko jon, de nem hinnem hogy 3an birni fogjak az egesz napi hajtast...
sztem nem lesz olyan jo mitn a tavalyi. a verseny elegge nepszerure sikeredett. raadasul a hely sem lesz akkora mint tavaly mert a pavilon egy resze mar le van foglalva masnak :

Írta 2004. február 11. - 14:07

Tudom már kb 7-8 alkalommal voltam Eleinte az Interwheel-re is jártam, csak onnan kiszorultak a bringák.
Írta 2004. február 11. - 08:32

Para, tényleg szép álom lenne... Valószínûleg meg is lehetne valósítani töredékáráért, csakhát ugye ennek elég sok feltételnek passzolnia kéne...
csucsu, majd a kiállítás után több is eszedbe fog jutni, ebben biztos lehetsz....
csucsu, majd a kiállítás után több is eszedbe fog jutni, ebben biztos lehetsz....
Írta 2004. február 10. - 13:08

Kint szokott lenni a Mali (Cannondale, Mongoose), ha jól emléxem a Biker a Cateye lámpákkal + órákkal.
A Veloco is kint szokott lenni (Peugeot, Mavic), viszont a Trek már rég nem volt, Yasec-re sem igen emléxem.
A Biondo pedig nagyon szép festésû versenygépekkel szokott kint lenni (azt hiszem Fondriest-el). A Schwinn-Csepel is képviselni szokta magát. Na + a Heavy Tools.
Most így hirtelen ennyi jutott eszembe.
A Veloco is kint szokott lenni (Peugeot, Mavic), viszont a Trek már rég nem volt, Yasec-re sem igen emléxem.
A Biondo pedig nagyon szép festésû versenygépekkel szokott kint lenni (azt hiszem Fondriest-el). A Schwinn-Csepel is képviselni szokta magát. Na + a Heavy Tools.
Most így hirtelen ennyi jutott eszembe.
Írta 2004. február 10. - 12:46

hát egen... sajna az árak idén sem lesznek jobbak... (mind a standoké, mind a belépõké)
ezáltal idén ismét nem lesz ott az egyik nagy hazai forgalmazó, pedig gondolom sokan csorgatnák a nyáluk miközben a boldogságtól könnyes szemük törölgetik...
mindenesetre, ha vmennyire átfogóan, egy helyen látni akarod a saját szemeddel az új cuccokat, akkor ez az egy lehwetõség erre...
Rendeznikéneegyigazikiállítást,ésarraelcsábítaniazösszeskiállítót... :
:-X
áá! ki rakta ide ezt a bilit? bazzz... totál bele étrt a kezem...
ezáltal idén ismét nem lesz ott az egyik nagy hazai forgalmazó, pedig gondolom sokan csorgatnák a nyáluk miközben a boldogságtól könnyes szemük törölgetik...

mindenesetre, ha vmennyire átfogóan, egy helyen látni akarod a saját szemeddel az új cuccokat, akkor ez az egy lehwetõség erre...

Rendeznikéneegyigazikiállítást,ésarraelcsábítaniazösszeskiállítót... :

áá! ki rakta ide ezt a bilit? bazzz... totál bele étrt a kezem...

Írta 2004. február 07. - 18:26

maratonmenõ!
Teljes mértékben igazad van! A szinvonala az egésznek évrõl évre romlik. Ezzel egyenes arányosan azonban nõ a standok ára. De mégis rengeteg ember megnézi! SZVSZ ez az egész nem az azonnali nyereségszerzés nemes céljának érdekében folyik. Hanem azért hogy megmutassa a forgalmazó hogy nekem ilyenem van és én ilyen szinvonalasan is tudom árulni azt amim van ha akarom! :-\
lajos
Teljes mértékben igazad van! A szinvonala az egésznek évrõl évre romlik. Ezzel egyenes arányosan azonban nõ a standok ára. De mégis rengeteg ember megnézi! SZVSZ ez az egész nem az azonnali nyereségszerzés nemes céljának érdekében folyik. Hanem azért hogy megmutassa a forgalmazó hogy nekem ilyenem van és én ilyen szinvonalasan is tudom árulni azt amim van ha akarom! :-\
lajos
Írta 2004. február 07. - 00:50

Látogatóként pedig a fórumosok 90%-a, hogy utánna megállapíthassuk, hogy évrõl évre szarabb ez az Xpo. Pedig tényleg.
Sziasztok!
Évrõl-évre szarabb? Nem tudom, annyira nem vagyok rutions sport-látogató. De Author-fun lévén tudom, hogy készülnek valami újjal: AUTHOR Free Bike Contest. Ez állítólag olyan, mint a RedBullBikeBattle freestyle verseny Amerikában. Persze kicsit szerényebb kivitelben, de igazi nemzetközi sztárokkal. Ti errõl tudtok valamit? Mit szóltok hozzá?
Írta 2004. február 06. - 20:52

Szerintem inkább úgy kellett volna kérdezni, hogy kik nem.
Ha jól számolom, akkor tavaly a hazai kerékpár- és alkatrész forgalmazók 40%-a! volt kint.
Bár Lajos lehet, hogy igazad van, a kik lesznek lista kicsit egyszerûbb.
Miért menne ki egy kereskedõ??? Tavaly egy normális méretû stand ára 800.000 Forint volt. K*rva sok bringát kéne ahoz eladni, hogy egyáltalán 0-n legyen a forgalmazó.
Csak példaképpen: az Eurobikeon 10%-kal olcsóbbak a területek!!!!!! kb. 20-szoros látogatottság mellett. A vásárlóerõrõl nem is beszélve!
Ha jól számolom, akkor tavaly a hazai kerékpár- és alkatrész forgalmazók 40%-a! volt kint.
Bár Lajos lehet, hogy igazad van, a kik lesznek lista kicsit egyszerûbb.
Miért menne ki egy kereskedõ??? Tavaly egy normális méretû stand ára 800.000 Forint volt. K*rva sok bringát kéne ahoz eladni, hogy egyáltalán 0-n legyen a forgalmazó.
Csak példaképpen: az Eurobikeon 10%-kal olcsóbbak a területek!!!!!! kb. 20-szoros látogatottság mellett. A vásárlóerõrõl nem is beszélve!
Írta 2004. február 06. - 20:52

;D
a jó öreg sport..
még mindig együtt rendezik a turizmus sport hobbi vadászat utazás show-al?? legalább az asszony is elfoglalja magát... 8)
a jó öreg sport..
még mindig együtt rendezik a turizmus sport hobbi vadászat utazás show-al?? legalább az asszony is elfoglalja magát... 8)
Írta 2004. február 06. - 20:42

Látogatóként pedig a fórumosok 90%-a, hogy utánna megállapíthassuk, hogy évrõl évre szarabb ez az Xpo. Pedig tényleg.
Írta 2004. február 06. - 20:40

Cseke, Neuzer (Giant), Velotrade (Merida, Shimano), Author, X-Factor, meg még sokan mások akikrõl nem tudok biztosan.
Írta 2004. február 05. - 21:17

Március: 4-5-6-7 napján megrendezésre kerül a Sport 2004. kiállítás!
Kik lesznek kint?
Kik lesznek kint?