Majd márciusban valamikor... ???
Szoktunk menni aszfalton is 100-akat.... 8)
De nem vagyunk profik...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szöged a hírös város?!?
Indította
Tyito
, 2003. március 22. 19:32
Írta 2004. január 27. - 17:39
Írta 2004. január 27. - 15:34
Kösz, de nem gáz, h még csak két éve kûdöm az ipart? Mikor és hol tudnánk megdumálni a dolgot?
Írta 2004. január 27. - 00:04
Írta 2004. január 26. - 18:47
Gondoltam, ha a debrecenieknek meg a szombathelyieknek is bejött, talán nekem is összejön. Már lassan 2 éve egyedül tekerek Szegeden és kéne egy másik CC-s, akivel lehetne döngetni!
bazsee
bazsee
Írta 2003. szeptember 10. - 20:53
az a gyerök aki megtudna esetleg szerezni nekem hega vagysi hevesi gabor elerhetoseget az nem is tudom mit kapna tolem.
de latom van itt meg smasszer is! :-)
de latom van itt meg smasszer is! :-)
Írta 2003. szeptember 09. - 15:16
Írta 2003. augusztus 02. - 17:41
Ave CSókák!
Valakinek kedve egy kolnapi (vasárnap) tekeréshez? Szóljatok Rám, ha van kedv és keró!
Üdv.: Tyito +3630/9439-398
Valakinek kedve egy kolnapi (vasárnap) tekeréshez? Szóljatok Rám, ha van kedv és keró!
Üdv.: Tyito +3630/9439-398
Írta 2003. augusztus 02. - 14:27
Írta 2003. augusztus 02. - 14:15
Üdv!
Kerekezõ társat keresek a jövõ hétre (és akár utána) Szegeden és/vagy környékén. Bizonyos körülmények úgy hozták,h csütörtöktõl egyedül leszek itthon és semmi affinitásom egész nap tökegyedül tekerni. Várom vállalkozó kedvû jelentkezõket hátha összejön egy kisebb team, ja és a lényeg: csak országúton lenne jó. És nem feltétlenül csak Szegeden, de én nem akarok elõre kikötéseket tenni. Akit érdekel és ráér, írjon, majd kialakul valami.
Remélem nem késõ a dolog (szervezés).
Gyuf
Szerintem is !
Tyitoval kell konzultálnod , õ a fõszervezõ!
Írta 2003. augusztus 02. - 11:04
Tyito majd olyan tekerést szervez, hogy beleremeg egész Szeged ;D
Igaz Tyito?
Igaz Tyito?
Írta 2003. július 30. - 20:59
Üdv!
Kerekezõ társat keresek a jövõ hétre (és akár utána) Szegeden és/vagy környékén. Bizonyos körülmények úgy hozták,h csütörtöktõl egyedül leszek itthon és semmi affinitásom egész nap tökegyedül tekerni. Várom vállalkozó kedvû jelentkezõket hátha összejön egy kisebb team, ja és a lényeg: csak országúton lenne jó. És nem feltétlenül csak Szegeden, de én nem akarok elõre kikötéseket tenni. Akit érdekel és ráér, írjon, majd kialakul valami.
Gyuf
Gyuf
Írta 2003. július 10. - 10:28
látom itt is megy a szervezkedés.
ma du bejártok, az jó jelentést kérek, hogy mennyi jel maradt me a 7végén sándorfalváig kitûztema pályát.
mi holnap megyünk veressel, és teljesen befejezzük, ez annyit tesz, hogy a szombati bejárásra elméletileg teljesen jelölt lesz a pálya, kivéve a boszorkány részt.
2bak
ma du bejártok, az jó jelentést kérek, hogy mennyi jel maradt me a 7végén sándorfalváig kitûztema pályát.
mi holnap megyünk veressel, és teljesen befejezzük, ez annyit tesz, hogy a szombati bejárásra elméletileg teljesen jelölt lesz a pálya, kivéve a boszorkány részt.
2bak
Írta 2003. július 09. - 13:16
Az a baj, hogy a Szögediek közül... talán, ha hároman szoktak ide benézni, VELÜNK EGYÜTT!!
Írta 2003. július 09. - 12:49
Írta 2003. július 08. - 17:38
Írta 2003. július 08. - 09:01
A ráérés számomra a csütörtök délelõttre korlátozódik. Sajjnos egy kicsit dolgozgatok.
Nem-é jönnél a B.M.F.T. talira a hétvégén?
Ha itthon maradsz, Gyoni Gabi átjönne pályátbejárni, megadom neki a számodat, ha nem gondd!
Nem-é jönnél a B.M.F.T. talira a hétvégén?
Ha itthon maradsz, Gyoni Gabi átjönne pályátbejárni, megadom neki a számodat, ha nem gondd!
Írta 2003. július 07. - 23:09
Írta 2003. július 07. - 11:19
Sonáj: sajjna lemaradtam... ez a lagzi! :-\ Még jó, hogy nem a saját lagzim volt ;D
Jó kis lájtos csavarást rendeztünk 3an.
Képzeljétek! Tépünk ezerrel a prérin, egyszer csak a szél hozzánkvágott vagy 2mázsa levágott búzaszárat (még nem szedték bálába). Az Ózban a szalmabábú egy kicsi rongybaba volt hozzánk képest ;D
Jó kis lájtos csavarást rendeztünk 3an.
Képzeljétek! Tépünk ezerrel a prérin, egyszer csak a szél hozzánkvágott vagy 2mázsa levágott búzaszárat (még nem szedték bálába). Az Ózban a szalmabábú egy kicsi rongybaba volt hozzánk képest ;D
Írta 2003. július 06. - 13:21
Duanmarci után
GGGGGGGGGGGG
Inkább pihenek ma egyet és nézem a F1-et 8)
Edzõtábor orfûn...... ;D felkészülés a lóversenyre. Dunamaraton után egy kis városi kerékpározás lesz eza tiszamari! de komolyan!itt tudjuk mire számithatunk!
Nem tudod mirõl maradtál le TITYÓ!(savical)
GGGGGGGGGGGG
Inkább pihenek ma egyet és nézem a F1-et 8)
Edzõtábor orfûn...... ;D felkészülés a lóversenyre. Dunamaraton után egy kis városi kerékpározás lesz eza tiszamari! de komolyan!itt tudjuk mire számithatunk!
Nem tudod mirõl maradtál le TITYÓ!(savical)
Írta 2003. július 06. - 12:00
Kicsit elõrehozva :-\
Ha valaki olvasná és lenne kedve délután megmozdulni, a múzeumnál találkozunk 14orakor és tekerünk egyet a Tiszamarcsi útvonalán.
Ha valaki olvasná és lenne kedve délután megmozdulni, a múzeumnál találkozunk 14orakor és tekerünk egyet a Tiszamarcsi útvonalán.