Én csak szombat de. érek rá,de csak aszfalton megyek,mert 1.5 slickem van most felrakva,az új Ritchey Z-maxomat jegelem még...
Bazsee,ti kik vagytok?
Sianis! Én mennék tészta partira!Tavaly Títo Hívott csak nem tudtam menni....
Üdv : SON
Tyto SONÁJ mondam már hogy imádom Szegedet, vagy ezt eddig is tudtátok? Az idén a lehetõ legtöbbet akarok oda menni, és jó kis tészta partykon részt venni! Ugye ez elõl ti sem tértek el?
Dede! Én vagyok az ;D. Az a srác, akivel tekerni szoktam(az a magas) most törte el a teleszkópját és szülei nagyon nem akarnak neki újat venni, úgyhogy most szünetelteti a tekerést sajnos. Úgyhogy márciustól én is szívesen mennék közös bájkolásokra.
Üdv Emberek!
Nekem sajjna csak a péntek délután jó, mivel szombaton esküvõprogramom van >
A Boszival egyenlõre még nem igazán érdemes kisérletezni, mivel nagy a sár, a töltés pedig jó edzõhely, mert dupla erõ kell, hogy tekerj a ragadós, bár nem nagyon süppedõs felületén.
Hi Bazsee! Te az a Bazsee vagy, aki egy Caprine Boomeres sráccal szokott tekerni? Én úgy egy hete megpróbáltam kimenni a szigetre, de akkora sár volt, hogy 5-10 centi mélyen elsüllyedt a kerék. A töltés viszont elég jól járható volt(igaz az is kicst saras volt)
Én márc. 1-ig nem nagyon tudok menni tekerni, mert érettségi tételdogákat írok, OKTV-re készülök meg a felvételire kell a lapjaimat beadni. :'( Viszont utána beindul a gépezet.
Hi Everybody!!!
Túléltem a síelést, bár nem sok hiányzott, h ott hagyjam a fogam. ;D ;D ;D
Mikor megyünk tekeregni? A szombat jó valakinek? Nem tom, a Boszi milyen állapotban van, asszem meg kéne nézni, mert mostanában egész jó idõ van.
hali,
az elmaradásaimat igyekszem potolni. Elolvastam. Nagyon örvendetes, hogy érdekel benneteket a boszi kupa.
Természetesen lesz, tervezett idõpont 2004. április 18. vasárnap 11.00
Boszi szigeten.
A kiírást is nemsokára elkészítem, és megy az infó.
sziasztok.
2bak
Szombaton délelõtt talán már lesz kicsi idõm arra, hogy tekerjek egyet.... TALÁN!
Ha valaki szivesen csatlakozna, nosza!
Igazából semmi komoly elképzelés, csak a valentinnapi hajtást szeretném kipihentetni magamból...
Nekem mondjuk csak felütéses defektem volt, de tényleg megkínozta a bringákat a pálya. Pl egy kissrácnak a tengelye nemes egyszerûséggel kettétört(mármint a kerékpárjának).
Na de inkább nem ijesztgetem a leendõ résztvevõket, mert nagyon jó a pálya.
Mi haverral belevezettük a nagy árokba az utat a lehetõ legmeredekebb részen úgy egy hónapja. Azt is bele lehetne rakni, bár nem tudom, hogy nem túl õrült-e az már(mindenesetre a vázat eléggé megdolgozza, mert egyúttal az árok túloldalán ki is vezettük, így nagyon gyorsan változik ereszkedésbõl emelkedésbe). 2bak csinálta a pályát? Én voltam az elsõ, aki tesztelte(talán még emlékeztek rám, hogy alu Caprine-nal hogy megszenvedtem vele)
Ez tuti,hiszen tavaly direkt az élményfokozás miatt jelöltük ki a technikás részt,de a sár miatt törölni kellett mert veszélyes volt...
Ahogy 2bakot ismerem benne lesz megint,sõt szerintem új rész is lesz,kérdés hogy mennyire gyors a pálya. : )))
Köszi. Csak azért gondoltam, hogy nem lesz, mert a Hunbikeon csak okt. 25-re volt idénre beírva. Bár az a Tiszamaratont is máj. 18-ra írja(keddi nap). Ugye ha az idõjárás megengedi, akkor idén már a technikás pályarész is bennelesz?