Üdv a Szögedieknek!
Én ugyan nem vagyok oda valósi, de barátnõm ott tanul. Hol van ez a Boszorkány sziget, hamár így rákérdezhessek?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szöged a hírös város?!?
Indította
Tyito
, 2003. március 22. 19:32
Írta 2004. március 11. - 14:49
Írta 2004. március 10. - 12:00
Emberek lassan tekerés...
Ha kezd száradni a töltés akár vasárnap 2-3 fele lehetne egy boszikupa-szimulációt végezni..csak lightosan..vagy edzés szerû dolgot elkövetni.
2bak?esetleg?
: )
ÜDV : SON
Ha kezd száradni a töltés akár vasárnap 2-3 fele lehetne egy boszikupa-szimulációt végezni..csak lightosan..vagy edzés szerû dolgot elkövetni.
2bak?esetleg?
ÜDV : SON
Írta 2004. március 09. - 00:53
Hát akkor Nándorom gondolom lassan pályabejárás amolyan tavalyi "váztörõs".. ;D ;D ;D
Csak a víz ne jöjjön fel..
Csak a víz ne jöjjön fel..
Írta 2004. március 08. - 19:08
hali,
a kiírás az április 18.i boszorkánnyal kapcs a porologban megtekinthetõ.
osztom az elõttem szóló finom, és diszkrét véleményét.
(de én megsúgom szombaton kimerészkedtem, és tekertem egy jóízût. de ma, ma meg esik a hó, beszarás..)
kitartás elvtársak két hét, és itt a frankó jó idõ.
üdv,
2bak voltam
a kiírás az április 18.i boszorkánnyal kapcs a porologban megtekinthetõ.
osztom az elõttem szóló finom, és diszkrét véleményét.
(de én megsúgom szombaton kimerészkedtem, és tekertem egy jóízût. de ma, ma meg esik a hó, beszarás..)
kitartás elvtársak két hét, és itt a frankó jó idõ.
üdv,
2bak voltam
Írta 2004. március 08. - 16:35
Hát a faszom ki van,ezzel a hideggel meg esõvel-hóval...Maj ha lesz vagy 10 fok kimegyek addig görgõ!
Írta 2004. március 06. - 19:12
Senki nem ír ide?? Sonáj: nagyon eltûntél, pedig lassan mehetünk tekeregni. 8)
Írta 2004. február 23. - 20:30
Az SZHKSE-t törölték???? ???
Ha igen, akkor holnap le is b...om õket, h mi a rákért nem szóltak. Szívesen elmennék egy megbeszélésre a montisok érdekében.
Ha igen, akkor holnap le is b...om õket, h mi a rákért nem szóltak. Szívesen elmennék egy megbeszélésre a montisok érdekében.
Írta 2004. február 23. - 19:38
Össze kellene hozni egy megbeszélést a montisokkal!
És úgy lehetne elkerülni a félreértéseket...
Én ennek ellenére veled vagyok pályaépítés,TV-stáb szerzés gyanánt(mint tavaly õsszel...)
Üdv : SON
És úgy lehetne elkerülni a félreértéseket...
Én ennek ellenére veled vagyok pályaépítés,TV-stáb szerzés gyanánt(mint tavaly õsszel...)
Üdv : SON
Írta 2004. február 23. - 15:40
hali,itt 2bak
olvasgatom a fenti hozzászólásokat.
Aki ismer az tudja, hogy a szivem az a montisoké, és most ezek az emberkék tépik ki....
Valóban senki nem képviselte magát az elmúlt gyülésen, de miért????
Megcsalatottnak érzem magam!!!
Szerintetek milyen versenyeket rendezgetek??? Montist??? Országuncsist????
Nem igaz, hogy az orszárutisokra építek!!!
Van jó pár tehetséges emberke, akiknek lehetõséget szeretnék adni, hogy kitörjenek, de mint csinálnak??? Pukkadnak!!! Hogy miért, nem tudom!! Igazán nem magamnak rendezem ezeket az örületes versenyeket, hanek az itt élõ, és az idelátogató kerékpárosoknak, nektek!!!
Egy kicsikét keserû ez a szõlõ, de remélem jön a tavasz, és mindenki átértékeli döntéseit, és tudjuk folytatni amit együtt elkezdtünk!!!
Hali,
2bak voltam.
olvasgatom a fenti hozzászólásokat.
Aki ismer az tudja, hogy a szivem az a montisoké, és most ezek az emberkék tépik ki....
Valóban senki nem képviselte magát az elmúlt gyülésen, de miért????
Megcsalatottnak érzem magam!!!
Szerintetek milyen versenyeket rendezgetek??? Montist??? Országuncsist????
Nem igaz, hogy az orszárutisokra építek!!!
Van jó pár tehetséges emberke, akiknek lehetõséget szeretnék adni, hogy kitörjenek, de mint csinálnak??? Pukkadnak!!! Hogy miért, nem tudom!! Igazán nem magamnak rendezem ezeket az örületes versenyeket, hanek az itt élõ, és az idelátogató kerékpárosoknak, nektek!!!
Egy kicsikét keserû ez a szõlõ, de remélem jön a tavasz, és mindenki átértékeli döntéseit, és tudjuk folytatni amit együtt elkezdtünk!!!
Hali,
2bak voltam.
Írta 2004. február 23. - 11:44
sziasztok. én is voltam szigeten pályabejáráson. haverral építettünk is egy kicsit. csakhogy az ároknak, aminek megártuk a szélét, be volt fagyva az alja és hát kipróbáláskor akkorát estem, hogy eltörtem a kezemet :-\ remélem, hogy azért majd a verseny elõtti pályaépítésre renbejövök. kb. mikor lesz?
Írta 2004. február 23. - 09:57
Arra gondolván, hogy az országban a TiszaMaratont nem ismerik el mountis versenynek, mivel "nincsenek hegyek"...
nem csodálkozom, hogy az outikra építenek! :-\
nem csodálkozom, hogy az outikra építenek! :-\
Írta 2004. február 22. - 23:41
Írta 2004. február 22. - 13:03
Az az igazság, h én most még SZHKSE-s vagyok és fontolgatom a klub váltást. Végül is miért nem vállaltátok a tagságot???
Írta 2004. február 22. - 00:36
Hát majdnem az lettem 10-ed magammal...
Csak kétségek merültek fel és nem vállaltuk, én úgy tudom egy montis nincsen most ott....
10 fõs lett volna a montys csapat,de 2-3-an fizették be a tagdíjat,de már õk sem tagok szerintem...
De én ugyanúgy segítek a Nándiéknak pályaépítésben stb.. a Szabival...
Thats all folks!
Csak kétségek merültek fel és nem vállaltuk, én úgy tudom egy montis nincsen most ott....
10 fõs lett volna a montys csapat,de 2-3-an fizették be a tagdíjat,de már õk sem tagok szerintem...
De én ugyanúgy segítek a Nándiéknak pályaépítésben stb.. a Szabival...
Thats all folks!
Írta 2004. február 21. - 14:23
Ma is megnézem a Szigetet, hátha megfagyott a föld és lehet már tekerni.
Sonáj: Tagja vagy a SZKSC-nek??
Sonáj: Tagja vagy a SZKSC-nek??
Írta 2004. február 20. - 22:35
Nem,a Károly András az elnök úr õ a Szabi unakatestvére...A Szabolcs a Gyilkos.
Írta 2004. február 20. - 19:31
Nem ismerem õket. Károlyi elnök úr = Károlyi Szabi??
Ha igen, õt ismerem. Ma voltam tekerni egy 1/2 órát, de teljesen lefagyott a lábfejem. Nem mentem sokat, csak a városban, mert a lábaimnak már nagggyon hiányzott a tekerés.
Ha igen, õt ismerem. Ma voltam tekerni egy 1/2 órát, de teljesen lefagyott a lábfejem. Nem mentem sokat, csak a városban, mert a lábaimnak már nagggyon hiányzott a tekerés.
Írta 2004. február 20. - 19:20
HI!
Hát ha 0 fok körül lesz akkor ki sem megyek..az már izületzabáló!
Én ilyen emberekkel szoktam tekerni
-Gumis török
-Gyilkos
-Lenyó
-Károlyi elnök úr
-Tyitó(néha) Ha nem virágot olt ;D
-Kárász Trébo,Tücsök
-Ívkovács
-Hanzel
-Atyuk
-Pelõcze
-És sokan mások(bocs ha valakit kihagytam)
Ez a mag!
Hát ha 0 fok körül lesz akkor ki sem megyek..az már izületzabáló!
Én ilyen emberekkel szoktam tekerni
-Gumis török
-Gyilkos
-Lenyó
-Károlyi elnök úr
-Tyitó(néha) Ha nem virágot olt ;D
-Kárász Trébo,Tücsök
-Ívkovács
-Hanzel
-Atyuk
-Pelõcze
-És sokan mások(bocs ha valakit kihagytam)
Ez a mag!
Írta 2004. február 20. - 17:41
Tyto báttyó!!!!! Megoldjuk, szerintem Tisza Maratonon már ott leszek és hatalmas tészta party lesz! ó jeeeeeee
Írta 2004. február 20. - 14:54
Sonáj: Hogy érted, h kik vagyunk???
Mateqrov-ot nem ismerem, még csak egyszer v 2x tekertem vele.
Nekem szürke Schwinnem van. Ami pedig a gumit illeti: még a nyáron raktam fel egy pár 2.1 Durot. Szombaton hánykor lenne jó??
Mateqrov-ot nem ismerem, még csak egyszer v 2x tekertem vele.
Nekem szürke Schwinnem van. Ami pedig a gumit illeti: még a nyáron raktam fel egy pár 2.1 Durot. Szombaton hánykor lenne jó??