Valószínûleg vasárnap megyünk 10-körül Ívékkel.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szöged a hírös város?!?
Indította
Tyito
, 2003. március 22. 19:32
Írta 2004. április 01. - 21:31
Írta 2004. április 01. - 19:58
JStone, Sonáj, Tyito: szombaton Ruszki látogatás, ha érdekel vkit, akkor írjon!
Írta 2004. március 28. - 20:12
SOS!!!!
Nándi! Most akkor lesz versen,ha feljön a tisza,vagy eltolod néhány héttel?
Fontos!!! Szerintem már elöntötte a katlant.....
???????????
SONÁJ
Nándi! Most akkor lesz versen,ha feljön a tisza,vagy eltolod néhány héttel?
Fontos!!! Szerintem már elöntötte a katlant.....
???????????
SONÁJ
Írta 2004. március 23. - 18:54
Írta 2004. március 23. - 18:53
Írta 2004. március 22. - 23:11
Bazsee:)
Asse tom` már hogy egy camping hogy nez ki, nem hogy egy Clone, vagy mi... Szal, ha kerékpárost látok Szegeden, akkor tudni fogom hogy te voltál kb:)
Asse tom` már hogy egy camping hogy nez ki, nem hogy egy Clone, vagy mi... Szal, ha kerékpárost látok Szegeden, akkor tudni fogom hogy te voltál kb:)
Írta 2004. március 22. - 19:13
Srácok!
Hétvégére össze lesz rakva az új gépem: Cinder Cone + Pilot SL ;D ;D ;D
Szal, ha vki ilyet lát Szegeden, akkor az én leszek.
Hétvégére össze lesz rakva az új gépem: Cinder Cone + Pilot SL ;D ;D ;D
Szal, ha vki ilyet lát Szegeden, akkor az én leszek.
Írta 2004. március 17. - 22:53
Igen én voltam,vártam a Maniacos bandát,csak defkót szereltek a boltban...
A vizzel teli szurdokba le kell menni...majd ha kiszárad..de bõvebbet a pályabejáráson,így hétvégenként...meg ki is lesz jelölve az egész...
Nehéz leírni a pálya hátsó részét nagyon kacifántos...
Szerintem mi kinn leszünk vasárnap délután és lehet ,hogy szombaton is....
A vizzel teli szurdokba le kell menni...majd ha kiszárad..de bõvebbet a pályabejáráson,így hétvégenként...meg ki is lesz jelölve az egész...
Nehéz leírni a pálya hátsó részét nagyon kacifántos...
Szerintem mi kinn leszünk vasárnap délután és lehet ,hogy szombaton is....
Írta 2004. március 17. - 21:56
Hi!
Asszem akkor Sonaj veled találkoztunk az emlékmûnél. Haverral ma is voltunk kint tekerni. Töltés teteje zsír száraz. Símán vittük a 30at rajta, 1 hete meg a 15km/h ért is meg kellett szenvedni. Ilyen ez az agyag... kap egy kis vizet, egybõl nagyon ragaszkodó fajtává válik.
Amúgy azt mondtad vizes a hátsó rész? Én ott egyetlen 1 helyen láttam vizet, vagy sarat, de ugye nem gondoljátok komolyan hogy oda le kell menni bicóval? Csakhogy pontosítsunk: amikor leérünk a töltésrõl balra, akkor hosszú egyenes szakasz után elágazás, egyik út balra a nagyobbik út jobbra tart. Ha minden igaz a versenyen balra kell tartani, és itt van egy csatornaszerû akármi jobbra, ahova ejtõernyõvel is félnék lemenni.... majd tovább letörés, egy balos, jobbos, jobbos, balos sikám, és indulás vissza a tisza mellett? Úgy nagyjából legalaábbis?
Asszem akkor Sonaj veled találkoztunk az emlékmûnél. Haverral ma is voltunk kint tekerni. Töltés teteje zsír száraz. Símán vittük a 30at rajta, 1 hete meg a 15km/h ért is meg kellett szenvedni. Ilyen ez az agyag... kap egy kis vizet, egybõl nagyon ragaszkodó fajtává válik.
Amúgy azt mondtad vizes a hátsó rész? Én ott egyetlen 1 helyen láttam vizet, vagy sarat, de ugye nem gondoljátok komolyan hogy oda le kell menni bicóval? Csakhogy pontosítsunk: amikor leérünk a töltésrõl balra, akkor hosszú egyenes szakasz után elágazás, egyik út balra a nagyobbik út jobbra tart. Ha minden igaz a versenyen balra kell tartani, és itt van egy csatornaszerû akármi jobbra, ahova ejtõernyõvel is félnék lemenni.... majd tovább letörés, egy balos, jobbos, jobbos, balos sikám, és indulás vissza a tisza mellett? Úgy nagyjából legalaábbis?
Írta 2004. március 15. - 23:21
Tatáim!
Bajok vannak a Boszival!
A szurdok teli van vízzel,remélem le fog vonulni onnan a tisza mire jön a nagy nap!
Mert így csak a rövidített pálya marad...
Láttam ma szép számmal voltunk kinn a pályán!
Helyes!Tessék edzeni! ;D
Bajok vannak a Boszival!
A szurdok teli van vízzel,remélem le fog vonulni onnan a tisza mire jön a nagy nap!
Mert így csak a rövidített pálya marad...
Láttam ma szép számmal voltunk kinn a pályán!
Helyes!Tessék edzeni! ;D
Írta 2004. március 14. - 20:57
Asszem akkor holnap oda nézek ki... vagy csinálni kéne egy Ópuszta oda-vissza távot... majd még meglátom. Gyilkolni is kéne a gépet mert még egyben van, de egy kis kondi sem ártana mert nagyon leálltam a télen. Egy biztos... koszorúzni nem megyek
Írta 2004. március 14. - 19:18
Everybody!!
Száraz a Ruszki!! Ma voltam, be is gyûjtöttem egy defektet, de rég tekertem ilyen jót. 8) 8)
Száraz a Ruszki!! Ma voltam, be is gyûjtöttem egy defektet, de rég tekertem ilyen jót. 8) 8)
Írta 2004. március 13. - 20:36
Hali.
Haverral voltunk kint szombaton töltés + katlanok részen... Tekerheto a pálya, de olyan mitha egy takonylabdán tekernél:)) Ragad, megfog, kín minden mozdulat... az erdõ már viselhetõbb, de a töltés teteje kicsit gyúrós még:) Vagy csak mi puhultunk el nagyon a télen.. Nah mind1.. szóltam havernak... Vasárnap du 3kor az Árvizi emlékmûnél leszünk... hátha találunk ott valakit:)
Haverral voltunk kint szombaton töltés + katlanok részen... Tekerheto a pálya, de olyan mitha egy takonylabdán tekernél:)) Ragad, megfog, kín minden mozdulat... az erdõ már viselhetõbb, de a töltés teteje kicsit gyúrós még:) Vagy csak mi puhultunk el nagyon a télen.. Nah mind1.. szóltam havernak... Vasárnap du 3kor az Árvizi emlékmûnél leszünk... hátha találunk ott valakit:)
Írta 2004. március 12. - 23:52
Papikáim!
Nézétek meg szobaton a katlant,ha nem vizes OK!
3 óra felé vasárnap...
Nézétek meg szobaton a katlant,ha nem vizes OK!
3 óra felé vasárnap...
Írta 2004. március 12. - 21:03
Emberek! Ma voltam Ruszkin, sirály volt. ;D ;D
1-2 helyen még csúszik, de tekerhetõ. Hétfõn megyünk pályát építeni.
Lehet, h én is kinézek holnap a Boszira.
Üdv: bazsee
1-2 helyen még csúszik, de tekerhetõ. Hétfõn megyünk pályát építeni.
Lehet, h én is kinézek holnap a Boszira.
Üdv: bazsee
Írta 2004. március 12. - 18:49
Üdv Kamperkák!
Ha a térdem is úgy akarja, holnap kilibbenek én is!
Asszem petyhüdttestemnek nem árt egy kis átmozgatás...
Ha a térdem is úgy akarja, holnap kilibbenek én is!
Asszem petyhüdttestemnek nem árt egy kis átmozgatás...
Írta 2004. március 12. - 16:43
hali,
ha az idõ ilyen remek marad, akkor kint a helyem. bevágom a kocsiba a kecskét, és meló után baltábal a kezemben serénykedek az erdõben. hallani fogjátok, vagy akik tudják a nyomvonalat megtaláltok.
szerintem én 11tõl leszek kint holnap.
hali,
2bak
ha az idõ ilyen remek marad, akkor kint a helyem. bevágom a kocsiba a kecskét, és meló után baltábal a kezemben serénykedek az erdõben. hallani fogjátok, vagy akik tudják a nyomvonalat megtaláltok.
szerintem én 11tõl leszek kint holnap.
hali,
2bak
Írta 2004. március 11. - 19:06
Írta 2004. március 11. - 18:50
Sonáj: légyszi majd írd meg, h pontosan mikor mennénk! Gyertek minél többen!
Írta 2004. március 11. - 16:15
A rakpart után van az árvízi emlékmû a Tisza jobb oldalán. Itt mész dél felé, vagyis a Tisza folyásirányába. Egyszercsak az árvízvédelmi töltésen találod magad(ami mostanában elég saras). Itt a balra lévõ rész már a Boszorkány sziget. A legfinomabb részt viszont akkor találod meg, ha mész tovább dél felé a töltésen egészen egy betonutas szakaszig(baloldalon van egy homokrakodó és egy sorompó ebben a sorrendben), majd vissza a földútra és az elsõ helyen, ahol le lehet hajtani a töltésrõl balra, ott lemész. Ez egy viszonylag vastagabb út. Errõl ágazik le bal felé az igazi pálya, amit helyenként sárga szalag jelöl(sajnos sokat már letéptek).