Valószínûleg vasárnap megyünk 10-körül Ívékkel.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szöged a hírös város?!?
Started by
Tyito
, 2003. March 22. 19:32
Posted 2004. April 01. - 21:31
Posted 2004. April 01. - 19:58
Posted 2004. March 28. - 20:12
SOS!!!!
Nándi! Most akkor lesz versen,ha feljön a tisza,vagy eltolod néhány héttel?
Fontos!!! Szerintem már elöntötte a katlant.....
???????????
SONÁJ
Nándi! Most akkor lesz versen,ha feljön a tisza,vagy eltolod néhány héttel?
Fontos!!! Szerintem már elöntötte a katlant.....
???????????
SONÁJ
Posted 2004. March 23. - 18:54
Posted 2004. March 23. - 18:53
Posted 2004. March 22. - 23:11
Bazsee:) 
Asse tom` már hogy egy camping hogy nez ki, nem hogy egy Clone, vagy mi... Szal, ha kerékpárost látok Szegeden, akkor tudni fogom hogy te voltál kb:)
Asse tom` már hogy egy camping hogy nez ki, nem hogy egy Clone, vagy mi... Szal, ha kerékpárost látok Szegeden, akkor tudni fogom hogy te voltál kb:)
Posted 2004. March 22. - 19:13
Srácok!
Hétvégére össze lesz rakva az új gépem: Cinder Cone + Pilot SL ;D ;D ;D
Szal, ha vki ilyet lát Szegeden, akkor az én leszek.
Hétvégére össze lesz rakva az új gépem: Cinder Cone + Pilot SL ;D ;D ;D
Szal, ha vki ilyet lát Szegeden, akkor az én leszek.
Posted 2004. March 17. - 22:53
Igen én voltam,vártam a Maniacos bandát,csak defkót szereltek a boltban...
A vizzel teli szurdokba le kell menni...majd ha kiszárad..de bõvebbet a pályabejáráson,így hétvégenként...meg ki is lesz jelölve az egész...
Nehéz leírni a pálya hátsó részét nagyon kacifántos...
Szerintem mi kinn leszünk vasárnap délután és lehet ,hogy szombaton is....
A vizzel teli szurdokba le kell menni...majd ha kiszárad..de bõvebbet a pályabejáráson,így hétvégenként...meg ki is lesz jelölve az egész...
Nehéz leírni a pálya hátsó részét nagyon kacifántos...
Szerintem mi kinn leszünk vasárnap délután és lehet ,hogy szombaton is....
Posted 2004. March 17. - 21:56
Hi!
Asszem akkor Sonaj veled találkoztunk az emlékmûnél. Haverral ma is voltunk kint tekerni. Töltés teteje zsír száraz. Símán vittük a 30at rajta, 1 hete meg a 15km/h ért is meg kellett szenvedni. Ilyen ez az agyag... kap egy kis vizet, egybõl nagyon ragaszkodó fajtává válik.
Amúgy azt mondtad vizes a hátsó rész? Én ott egyetlen 1 helyen láttam vizet, vagy sarat, de ugye nem gondoljátok komolyan hogy oda le kell menni bicóval?
Csakhogy pontosítsunk: amikor leérünk a töltésrõl balra, akkor hosszú egyenes szakasz után elágazás, egyik út balra a nagyobbik út jobbra tart. Ha minden igaz a versenyen balra kell tartani, és itt van egy csatornaszerû akármi jobbra, ahova ejtõernyõvel is félnék lemenni.... majd tovább letörés, egy balos, jobbos, jobbos, balos sikám, és indulás vissza a tisza mellett? Úgy nagyjából legalaábbis?
Asszem akkor Sonaj veled találkoztunk az emlékmûnél. Haverral ma is voltunk kint tekerni. Töltés teteje zsír száraz. Símán vittük a 30at rajta, 1 hete meg a 15km/h ért is meg kellett szenvedni. Ilyen ez az agyag... kap egy kis vizet, egybõl nagyon ragaszkodó fajtává válik.
Amúgy azt mondtad vizes a hátsó rész? Én ott egyetlen 1 helyen láttam vizet, vagy sarat, de ugye nem gondoljátok komolyan hogy oda le kell menni bicóval?
Posted 2004. March 15. - 23:21
Tatáim!
Bajok vannak a Boszival!
A szurdok teli van vízzel,remélem le fog vonulni onnan a tisza mire jön a nagy nap!
Mert így csak a rövidített pálya marad...
Láttam ma szép számmal voltunk kinn a pályán!
Helyes!Tessék edzeni! ;D
Bajok vannak a Boszival!
A szurdok teli van vízzel,remélem le fog vonulni onnan a tisza mire jön a nagy nap!
Mert így csak a rövidített pálya marad...
Láttam ma szép számmal voltunk kinn a pályán!
Helyes!Tessék edzeni! ;D
Posted 2004. March 14. - 20:57
Asszem akkor holnap oda nézek ki... vagy csinálni kéne egy Ópuszta oda-vissza távot... majd még meglátom. Gyilkolni is kéne a gépet mert még egyben van, de egy kis kondi sem ártana mert nagyon leálltam a télen. Egy biztos... koszorúzni nem megyek
Posted 2004. March 14. - 19:18
Everybody!!
Száraz a Ruszki!! Ma voltam, be is gyûjtöttem egy defektet, de rég tekertem ilyen jót. 8) 8)
Száraz a Ruszki!! Ma voltam, be is gyûjtöttem egy defektet, de rég tekertem ilyen jót. 8) 8)
Posted 2004. March 13. - 20:36
Hali.
Haverral voltunk kint szombaton töltés + katlanok részen... Tekerheto a pálya, de olyan mitha egy takonylabdán tekernél:)) Ragad, megfog, kín minden mozdulat... az erdõ már viselhetõbb, de a töltés teteje kicsit gyúrós még:) Vagy csak mi puhultunk el nagyon a télen.. Nah mind1.. szóltam havernak... Vasárnap du 3kor az Árvizi emlékmûnél leszünk... hátha találunk ott valakit:)
Haverral voltunk kint szombaton töltés + katlanok részen... Tekerheto a pálya, de olyan mitha egy takonylabdán tekernél:)) Ragad, megfog, kín minden mozdulat... az erdõ már viselhetõbb, de a töltés teteje kicsit gyúrós még:) Vagy csak mi puhultunk el nagyon a télen.. Nah mind1.. szóltam havernak... Vasárnap du 3kor az Árvizi emlékmûnél leszünk... hátha találunk ott valakit:)
Posted 2004. March 12. - 23:52
Posted 2004. March 12. - 21:03
Emberek! Ma voltam Ruszkin, sirály volt. ;D ;D
1-2 helyen még csúszik, de tekerhetõ. Hétfõn megyünk pályát építeni.
Lehet, h én is kinézek holnap a Boszira.
Üdv: bazsee
1-2 helyen még csúszik, de tekerhetõ. Hétfõn megyünk pályát építeni.
Lehet, h én is kinézek holnap a Boszira.
Üdv: bazsee
Posted 2004. March 12. - 18:49
Üdv Kamperkák!
Ha a térdem is úgy akarja, holnap kilibbenek én is!
Asszem petyhüdttestemnek nem árt egy kis átmozgatás...
Ha a térdem is úgy akarja, holnap kilibbenek én is!
Asszem petyhüdttestemnek nem árt egy kis átmozgatás...
Posted 2004. March 12. - 16:43
hali,
ha az idõ ilyen remek marad, akkor kint a helyem. bevágom a kocsiba a kecskét, és meló után baltábal a kezemben serénykedek az erdõben. hallani fogjátok, vagy akik tudják a nyomvonalat megtaláltok.
szerintem én 11tõl leszek kint holnap.
hali,
2bak
ha az idõ ilyen remek marad, akkor kint a helyem. bevágom a kocsiba a kecskét, és meló után baltábal a kezemben serénykedek az erdõben. hallani fogjátok, vagy akik tudják a nyomvonalat megtaláltok.
szerintem én 11tõl leszek kint holnap.
hali,
2bak
Posted 2004. March 11. - 19:06
Posted 2004. March 11. - 18:50
Posted 2004. March 11. - 16:15
A rakpart után van az árvízi emlékmû a Tisza jobb oldalán. Itt mész dél felé, vagyis a Tisza folyásirányába. Egyszercsak az árvízvédelmi töltésen találod magad(ami mostanában elég saras). Itt a balra lévõ rész már a Boszorkány sziget. A legfinomabb részt viszont akkor találod meg, ha mész tovább dél felé a töltésen egészen egy betonutas szakaszig(baloldalon van egy homokrakodó és egy sorompó ebben a sorrendben), majd vissza a földútra és az elsõ helyen, ahol le lehet hajtani a töltésrõl balra, ott lemész. Ez egy viszonylag vastagabb út. Errõl ágazik le bal felé az igazi pálya, amit helyenként sárga szalag jelöl(sajnos sokat már letéptek).

Sign In
Create Account

Back to top