hi
Boszi-hírek: Gáborral voltunk lent kedden, azaz tegnap, és egész sokáig be tudtunk menni, de a lógós fa után elég ragadós volt...
rohadt sok szúnyog van!!!!!!!!!!!!!!!
sztem 1 hét és járható lesz a felsõ része... 8)
további infó talán pénteken... 8)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szöged a hírös város?!?
Started by
Tyito
, 2003. March 22. 19:32
Posted 2004. May 12. - 17:19
Posted 2004. May 11. - 08:56
A 7végétöl indul a csoportos maratoni pálybejárás
Idöpont: 13.00
Helyszin: Muzeum elött.
Táv:90km a nagyibbik köröcske (szombaton)
Vasárnap a kisebbik.
Akik jönni szeretnének jelezhetik nekem smsben 30/9156-156ra, vagy egyszerüen ott lesznek a leírt idöben, és helyen és kész.
hali,2bak
Idöpont: 13.00
Helyszin: Muzeum elött.
Táv:90km a nagyibbik köröcske (szombaton)
Vasárnap a kisebbik.
Akik jönni szeretnének jelezhetik nekem smsben 30/9156-156ra, vagy egyszerüen ott lesznek a leírt idöben, és helyen és kész.
hali,2bak
Posted 2004. May 08. - 23:11
Posted 2004. May 08. - 20:50
Posted 2004. May 08. - 15:02
Csakhogy ez az utolsó pillanatban derült ki a helyszínen és a maniacban ezt nem tudhatták,mert Bandi kinn volt a pályán...
Posted 2004. May 08. - 14:21
Na hali!
Kimentem a versenyre, de fél 11kor már csak 1 körük volt, megértem, h az esõ miatt elindították hamarabb, csak a Maniacban szólhattak volna errõl a Gábornak...
Ez így gáz volt, de mindegy.... :
Az esõ nagy úr.....
Kimentem a versenyre, de fél 11kor már csak 1 körük volt, megértem, h az esõ miatt elindították hamarabb, csak a Maniacban szólhattak volna errõl a Gábornak...
Ez így gáz volt, de mindegy.... :
Az esõ nagy úr.....
Posted 2004. May 07. - 13:13
Bakker 6 kor az kicsit durva lesz nekem!
Sajna ma szerintem nem megyunk 5 re a kavicshoz bar kitudja mi lesz meg addig!
Csáó Gabesz bicó sovány hehe !
Szipka!
Sajna ma szerintem nem megyunk 5 re a kavicshoz bar kitudja mi lesz meg addig!
Csáó Gabesz bicó sovány hehe !
Szipka!
Posted 2004. May 06. - 19:41
HI!
http://www.szksc.hu/...ar/20040508.jpg
Itt a kiírás!Innen mindent megtudsz!
Külön kategória nem lesz,csak külön értékelik a felnõtt oútisokat a Ifiket és a Montisokat a 6 körösben(szerintem)
De jó néhány profi nem jön el,mert mennek pécsre!
ÜDV : SON
http://www.szksc.hu/...ar/20040508.jpg
Itt a kiírás!Innen mindent megtudsz!
Külön kategória nem lesz,csak külön értékelik a felnõtt oútisokat a Ifiket és a Montisokat a 6 körösben(szerintem)
De jó néhány profi nem jön el,mert mennek pécsre!
Posted 2004. May 06. - 17:41
Sonáj!!!
A május 8-i versenyrõl ha tudsz, írj már légyszi' pár sort!
Mennyi a beugró, lesz-e az országútisok között külön profi és külön amatõr kategória és mennyi lesz a táv... egyenlõre csak ennyi
Asszem május 1-én Mórahalmon találkoztunk, csak egyikünk sem tudott a másikról ;D
Nnno köszi elõre is az infót, holnap jövök ösmét!
Hali!
A május 8-i versenyrõl ha tudsz, írj már légyszi' pár sort!
Mennyi a beugró, lesz-e az országútisok között külön profi és külön amatõr kategória és mennyi lesz a táv... egyenlõre csak ennyi
Asszem május 1-én Mórahalmon találkoztunk, csak egyikünk sem tudott a másikról ;D
Nnno köszi elõre is az infót, holnap jövök ösmét!
Hali!
Posted 2004. May 06. - 10:25
Posted 2004. May 05. - 20:41
háj!!!
ma legurultam Boszira, de nem mentem sokáig, mert még ganés+ kib...ott büdös van, talán 1 hét múlva...
ma legurultam Boszira, de nem mentem sokáig, mert még ganés+ kib...ott büdös van, talán 1 hét múlva...
Posted 2004. May 05. - 13:02
Láttalak titeket,ott tekertetek a Kossuth Lajoson 3-an
,nem tudom milyen idõ lesz ma,de jó a csütörtök is csak mi 4-ig melozunk Zoli barátommal de majd latjuk!
Na Csáó mindenkinek Szipka!
,nem tudom milyen idõ lesz ma,de jó a csütörtök is csak mi 4-ig melozunk Zoli barátommal de majd latjuk!
Na Csáó mindenkinek Szipka!
Posted 2004. May 04. - 22:14
Hi Tatám!
Én ma voltam már vele,de azt mondta ,hogy dolgoztok 4-ig.
Mi 2-tõl voltunk kinn.Holnap én nem leszek mert 6-ig dolgozok,majd csütörtökön,akkor egész nap ráérek.
Üdv : SON
Én ma voltam már vele,de azt mondta ,hogy dolgoztok 4-ig.
Mi 2-tõl voltunk kinn.Holnap én nem leszek mert 6-ig dolgozok,majd csütörtökön,akkor egész nap ráérek.
Üdv : SON
Posted 2004. May 03. - 21:20
[glow=red,2,300]Szar ugy tata!:-)[/glow]
Sonaj lehet hogy megyunk szerdan olajosra Endrevel,de gondolom beszelsz majd meg addig vele !
Csao Szipka.
Sonaj lehet hogy megyunk szerdan olajosra Endrevel,de gondolom beszelsz majd meg addig vele !
Csao Szipka.
Posted 2004. May 03. - 14:50
ÁÁÁÁÁÁ
nekem addigra nem lesz binyiglim ki van zárva!!
De még az is lehet,hogy az azt követõ versenyre sem(amit elterveztem)
nekem addigra nem lesz binyiglim ki van zárva!!
De még az is lehet,hogy az azt követõ versenyre sem(amit elterveztem)
Posted 2004. May 03. - 08:04
Ahoj!
Hétvégén ismét verseny,a változatosság kedvéért!
Monti kategória is leszen!
Tehát máj. 8. olajos kör...
(3 aszfalt verseny talán felér 1 boszikupával)
2bak?
Hétvégén ismét verseny,a változatosság kedvéért!
Monti kategória is leszen!
Tehát máj. 8. olajos kör...
(3 aszfalt verseny talán felér 1 boszikupával)
2bak?
Posted 2004. April 30. - 00:14
Jó versenyzést kívánok az alfõdi aszfaltbetyároknak ;D
Én is haza utazok, de a paripám fennmarad. Egyébként most lesz a Budamaraton is, és jövõ héten a Flash Sopronban. Utóbbira szombat délig lehet még nevezni.
Én is haza utazok, de a paripám fennmarad. Egyébként most lesz a Budamaraton is, és jövõ héten a Flash Sopronban. Utóbbira szombat délig lehet még nevezni.
Posted 2004. April 29. - 23:37
HI!Csao Sonaj Szipka vagyok ha franko az ido en is megyek elsejen morahalomra,kivancsi vagyok mit teljesitek meg nem voltam egyversenyen sem te milyen atlaggal tekersz?
Udv Szipka!
Gabesz kormanyom van nekem is hak kell igaz hogy nem profi de atmenetileg hajo neked adom !!!
Az attól függ,hogy az oútisok mögött megyek,vagy egyedül.Az elõbbi 37 km/h az utóbbi 30 km/h...
De ez is változhat +/- 5 km/h-t
Gyeretek minél többen...
Posted 2004. April 29. - 19:50
köszi dobigald be a maniacba valamikor aszt majd meglátom ha nem kell vagy nem jó akkor meg viszaadom!! : :'(
Posted 2004. April 29. - 10:19
Csao Sonaj Szipka vagyok ha franko az ido en is megyek elsejen morahalomra,kivancsi vagyok mit teljesitek meg nem voltam egyversenyen sem te milyen atlaggal tekersz?
Udv Szipka!
Gabesz kormanyom van nekem is hak kell igaz hogy nem profi de atmenetileg hajo neked adom !!!
Udv Szipka!