Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Trükkök és figurák elsajátítása

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1800 hozzászólás a témában

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
bezonyám. már kezdenek gyengülni a csontok, a rövidtávú memória kezd romlani, koncentrálóképesség..stb..vigyázni kell olyan korban már. ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
igenigen:-)
elterülések nóvilibõl zebrán már volt nemegy:-)
kisvajda majdnem át is hajtott rajtam meg ilyen apróságok...
de valahogy félek olyat csinálni, amibõl tudom hogy tényleg nagy pander lesz.(nagyobb ugrások)
najo, mind1:-)
nem sajnáltatom magam, de így huszonévesen... hát:-)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
ha már jó rég nem esett az ember nagyot, vagy egyáltalán nem, akkor attól fél hogy nemsokára fog, de irdatlan nagyot :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
de spec én már félek esni.
10 éve nem féltem.
5 éve sem féltem.
most már tartok tõle, hogy esek egy eszméletlen nagyot, és akkor...:x
az a baj h ilyenkorra valahogy átgondolom h mi hogy..

de pont ezt kéne legyõzni, mert ugyanakkora az esélye, hogy belehalok, mint 5 éve:-) csak ezt el kéne magyaráznom magamnak.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
csak gyakorlás kérdése. :P
ismétlés a tudás anyja, stb.

õk sem 2-3 év alatt értek el odáig. akár lehet egy évtized is.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
helloka,
figy,igazából mindig csak arról van szó,h van-e kedved és kitartásod hozzá
szóval nem életkorfüggõ (extrém ellenpéldákat kéretik hanyagolni!)
én azt mondom,hajrá
66ós segítség le7 a Dirty tricks & cunning stunts c. film,Lmagyarázzák yól,h hogyan is kéne a mit

edit:Simmons,Noway Ray,Dangerous Dan -1ik sem mai csirke,és nem is fiatalon kezdték

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Én azt mondom hogy egy trükk megtanulása nem az életkorodtól függ.
hanem saját magadtól
de azt azért ne is reméld hogy annyira tudsz majd mint õk ;)
(bár szerintem ki lehet jelenteni, hogy itt a fórumon senki nem tud és tán nem is fog annyira tudni mint az igazi profik)

flow

flow

vendég

• fórumtag
  • 156 hozzászólás
Szerintetek van olyan életkor, amikor már nem érdemes elkezdeni "trükközni" tanulni?? Azért kérdezem, mert ugye minél fiatalabb az ember, annál könnyebben és ügyesebben sajátít el dolgokat.
Ugyanis én mindjárt 25 leszek és eddig érdekes módon sajna nem érdekeltek semmilyen trükkök, és igazából idén (eddig nem volt rá lehetõségem) láttam elõször olyan videókat, mint a Kranked, Disorder stb., amiben olyan könnyedén ugrálgatnak meg trükköznek, hogy csak na. Erre megjött nekem is a kedvem, és gondoltam el kéne kezdeni valahogy.
Eddig csak a kormányon átesés meg az "x-down" (keresztbefordult kormánnyal elterülök a földön Feltöltött kép)megy. Gondolom alapnak mindenképpen az egyensúlyérzékemen kéne fejleszteni. pl. egykerekezés, egy helyben állás. Hát elég nehezen megy, és sajnos kevés idõm van gyakorolgatni.Feltöltött kép
Sõt, sajnos a környezetemben 0 olyan élõlény van, aki tudna segíteni vagy megmutatni, mit hogyan kell, ezért a neten fellelhetõ különbözõ dokumentumokat olvasgatom.
Na szóval arra akartam kilyukadni, hogy szerintetek reménytelen-e a helyzetem? Van-e itt valaki más is, aki ilyen idõsen adta fejét a "trükkök" elsajátítására?

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
x-up ami a képem:)

tabletobb levegõbe 90fokkal bedüntöd a bicót

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
koszi. nekis is ugrom:D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
x-up: "keresztet" formázol a kezeddel
manual-1kerék: ja
tabletop: hát izé...

szerintem úgyis ráérsz... kezd el olvasni a topicot, találhatsz benne linkelt oktató vid.et is

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
x-up az milyen? tabletop? Egyebkent a manual es az egykerek kozt az a kulombseg hogy tekersz ill nem? Habar ez jo nagy hulyeseg amit most mondtam

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
bunny, egykerék, manual, nose wheelie, street
x-up, tabletop, kormánypöri dirt

?

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Udv emberek!
Ha van tippetek akkor legyszi irjatok olyan trukkoket amelyek a legalapabb szintu dirtjump/street -hez tartoznak. Koszi!bye

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
az kiralyul hangzik...hasonlot probalgattam nemreg montival, hogy elso kerekrol ugras hatsora meg vissza aztan ahanyszor tudom...5 nel tovabb meg nem jutottam...de ekozben nem haladok

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ha tudnek pedalbol kiallni hatsora akkor okes lenne
de mivel neme zert enis csak igy billegek.

anno bmx-nel volt egy ilyen trukk, hogy kilepo allsz hatul elso fek, felall elsore es igy, mint egy hernyo vagy kukac haladsz hatrafele.
amikor leer a hatso akkor megint felalltal elsore

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

NorcoMoment

NorcoMoment

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
JAJA:D

Amúgy nem nehéz. Szerintem legalábbis... Úgy a legkönyebb, hogy haladsz elõre nem túl gyorsan, megkapod elsõkerékre a bringá, és ahogy lerakod a hátsót, azzal a lendülettel felhúzod az elejét, és próbálsz megmaradni. Csakhogy elõre így nem lehet ugrani, mivel a nyomaték hátra húz, vagyis hátrarántod az elejét, és hátul van a lendület emiatt. Akkor már bele kell taposni a pedálba, és úgy lehet elõre kotorni, persze ehhez már kell egy jobb fék is.

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
hatsokereken megallas/ugralas

ja, neha kicsit nehez kovetni :D

NorcoMoment

NorcoMoment

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás

enis igy probaltam de nem igazan mukszik...mindig eldolok egy oldalra es mostmar kezdem azt hinni hogy komoly egyensuly problemaim vannak

Bocsika kicsit lemaradtam.:) Elolvastam ezt az oldalt, és sehol sem találom, hogy mirõl is szóltál itt... És azt sem, hogy Lor mit próbált.:D

rott3n

rott3n

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Kender :ganja: :D :D

Mosolyogj a vilagra es a vilag visszamosolyog rad :w_morde: