Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Trükkök és figurák elsajátítása

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1800 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
a bringa kihúzása nem merül ki a kormány kitépésébõl amúgy....:P

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
Na itt van egy kép a haver félbackflipjérõl :D

http://img68.imagesh.../1584/bk5xb.jpg

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
rutin ugye:)
ha elég tapasztalt vagy akkor fel se merül h ebbõl elszállj.

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 hozzászólás
hát a haverom is ezt csinálta( kihúzta, mintha banizna) lett fél backflip....
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
úgy hogy ki is húzod a bringát, mintha baniznál, vagy mielött elrepülsz a kidobóról, belepupmálsz egyet...
mert látszólag most csak átgurulsz az egészen.

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 hozzászólás
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnék magasabbra ugrani egy ugratón. A technikám megnézhetitek a videon ( http://www.mytempdir.com/377581 ).
Építõ jellegû kritikákat várom!
köszi
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

HI. Trükközés közben nektek nem fáj vagy nem fájt a derekatok? NEkem sajna elég gyakran. Elkezdek bicózni és ha valami olyan cuccot adok be ami nem tetszik a derekamnak, pl lépcsõfelbunny, vagy forgások akkor mintha kést szurnának bele, és utánna már a manual se megy, mert fáj. Utánna még ülni se tok fájdalom nélkül. De kb 24 óra mulva semmi, nem fáj, elmegyek bicózni, küldök egy 180-at és megint ugyanaz. Az a bitch háziorvos azt mondta ha csak bicó közbe fáj ne bicózzak oszt kész. Valami kenceficét nemtudtok rá? VAgy volt valakinek valami hasonló?

Vagy könnyitsd a bringát, vagy nem ártana külön is edzeni felsõtestre, mert az elmondottak alapján fasírt lehetsz. Szerinted a BMXesek nagy része azért "kigyúrtállat", mert sokat bringáznak? Nemhinném...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Bemelegítesz elötte? Elõször ezt kéne megpróbálnod.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.369 hozzászólás
Ortopédia.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
vagy menjen el orvoshoz, aki azt fogja mondani h sajna nem bírják a csípõ/derék stb izüketeid.
érdemes lenne.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

HI. Trükközés közben nektek nem fáj vagy nem fájt a derekatok? NEkem sajna elég gyakran. Elkezdek bicózni és ha valami olyan cuccot adok be ami nem tetszik a derekamnak, pl lépcsõfelbunny, vagy forgások akkor mintha kést szurnának bele, és utánna már a manual se megy, mert fáj. Utánna még ülni se tok fájdalom nélkül. De kb 24 óra mulva semmi, nem fáj, elmegyek bicózni, küldök egy 180-at és megint ugyanaz. Az a bitch háziorvos azt mondta ha csak bicó közbe fáj ne bicózzak oszt kész. Valami kenceficét nemtudtok rá? VAgy volt valakinek valami hasonló?

erõsítstél hátra, esetleg hasizomra is.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 hozzászólás

A miskolci Factory-ben is van, de gondolom te nem miskolci vagy... Már bocsánat a kérdésért, de én úgy tudtam, hogy a rodeo az a backflip 540 v. mégtöbb fordulat (nem 360)...csak, hogy kötekedhessek...:)

és van olyan ember a földön aki már csinált ilyet? mert nem hiszem el még ha látom is.
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

uemeff

uemeff

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég
A miskolci Factory-ben is van, de gondolom te nem miskolci vagy... Már bocsánat a kérdésért, de én úgy tudtam, hogy a rodeo az a backflip 540 v. mégtöbb fordulat (nem 360)...csak, hogy kötekedhessek...:)

Csikasz

Csikasz

vendég

• fórumtag
  • 145 hozzászólás

Másképp fogalmazva hol van fedett pálya szivacsgödörrel?

http://www.skateboar...in/godspeed.htm
Legjobb tudomásom szerint itt van...
FuLL SpEEd oR NoThiNg

Spalya

Spalya

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás
Bocs az offért! Szóval valaki megmondaná hol hogyan gyakoroljam a bekflip 360 rodeot? Másképp fogalmazva hol van fedett pálya szivacsgödörrel?

"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
S: http://forum.bikemag...3591#post373591

;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Spalya

Spalya

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás
A dave mirra freesztájl béemix 2 megvan valakinek? nagyra értékelném!
Köszi!

"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor

tamaspc

tamaspc

vendég

• fórumtag
  • 165 hozzászólás
A játékban van olyan hogy fast plan. Ezt én úgy tom hogy downside footplan. De mind1 akkor majd átnézek haverhoz. :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
bennevan a teherautó és buszsofõr is.

élõben is az a neve, csak az más kérdés hogy zárt társaságok hogy kezdik el máshogy mondani a trükk valós nevét.
(no-hand vs null hand) etc.