Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Trükkök és figurák elsajátítása

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1800 hozzászólás a témában

[VA]kevin david mitnick

[VA]kevin david mitnick

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
nekem azt mondták hogy bas*o mozdulattal csináljam :D még anoo... :D be is vált :D
FREE KEVIN!!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
csak emelni kell az elejét. a hátulját meg pedálból húzni. ha elõre felé nyomod a kormányt,olyan fogsz leülni a bringa után, hogy nyekkenni fogsz:)

gyepmester

gyepmester

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok ! azt szeretném kérdezni, hogy a bunny hopnál miután kikapom az elsö kereket, csak simán elöre lököm a kormányt? vagy rásegitek a pedál-felhúzással, mint a kecskénél?

Samer

Samer

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
fékfékfék:) elõször annyi hogy lassú menetbe kiállsz elsõ kerékre, majd a visszaesés lenduletéõl gurulsz hátra, elfordítod a kormányt, majd egy bizonyos ponton behúzod a hátsóféket és rántasz rajta 1 kicsit.

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég

Én azt szeretném kérdezni, hogy ti hogyan fordultok vissza fakie-bõl ???
Most már 2 homlokegyenest más választ is kaptam és mind a 2 azt állítja, hogy csak az õ technikájával lehet visszafordulni, mert a másiknál csak "feszül" a bicó, de nem forog semerre.
Szóval szerintetek hátsó fék behúz izomból és oldalra ránt kombó a nyerõ v. pedig fakie közben egy picit a hájtókart hátratekered (amúgyis kell tekerni hátrafelé, de egy pillanatra gyorsabban, mint ahogy amúgy szükséges), majd hirtelen beletekersz (mintha kontrás lenne, csak elõrefelé :)) és így rántod oldalra.
Szal melyik a könnyebb szerintetek ???

Na mostmár ismét elõrébb vagyok...egyik mondja kontrás módszer a tuti, másik mondja az szar mert feszül....jeah: most már 1:1 helyett 2:2.:confused:
Mi az, hogy csak úgy megfordulsz? Valahogy vissza kell ugranod v. megvárod amíg párszáz méter elfogy után a lendület és utána indulsz el elõre...jó, bevallom vannak olyanok akik fakie-bõl nyomnak egy 180-at és úgy fordulnak vissza, de nekem elõsször megfelel a "light"-os módszer is.
Szal a kérdés továbbra is fennáll: hátsó fékkel v. hajtókarral ???

esoognom

esoognom

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás

lol.. ezt ki mondta neked?

nekem szótá kispajtás? szoktam látni, viccet félret téve, de komolyan. majd lefilmezem

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
igazából bármivel lehet bármit!
lépcsõn pedig néha sokkal egyszerübb "manualban" lejönni, így a telót kiméljük is. kitartod csak kicsit az elejét és guruláááás:)

Spalya

Spalya

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás
Hogyne lehetne, csak hát ki kell húzni a nyeregcsövet. Annyi.

"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor

billike

billike

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás
miskolci vagyok. vagyis nyékládházi minskolctol 13 km. :) a msáik meg bmxel lehet egykerekezni ülve? vagy az egykerék ugrik (vagy különleges esetben állva???) és marad a manual?

Spalya

Spalya

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás
Simán! Nem sok különbség van, olyan mintha egy lejtõn manuáloznál, csak jó gyorsan kell jönni és kész! Ha akarod megmutatom :D

"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor

billike

billike

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás
lépcsõn lelehet jönni manuálba? mert haverom mondta hogy látott egy srákot aki a felüljárórol jött le hátsó keréken. nem akarok neki hinni.

Samer

Samer

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
mármint fék helyett úgy "blokkolod" a kereket h ellentétesen tekersz(elõrefelé)?? mert az nem túl egészséges, nagyon feszül a lánc meg mindN

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
én nem rángatom a bicó elejét, csak egyszerûen megfordulok. kanyarodok és kész. amúgy amiket én láttam az olyan hogy, fakie közben egy picit a hájtókart hátratekered (amúgyis kell tekerni hátrafelé, de egy pillanatra gyorsabban, mint ahogy amúgy szükséges), majd hirtelen beletekersz (mintha kontrás lenne, csak elõrefelé :)) és így rántod oldalra.
Pontosan így.

• vendég
Én azt szeretném kérdezni, hogy ti hogyan fordultok vissza fakie-bõl ???
Most már 2 homlokegyenest más választ is kaptam és mind a 2 azt állítja, hogy csak az õ technikájával lehet visszafordulni, mert a másiknál csak "feszül" a bicó, de nem forog semerre.
Szóval szerintetek hátsó fék behúz izomból és oldalra ránt kombó a nyerõ v. pedig fakie közben egy picit a hájtókart hátratekered (amúgyis kell tekerni hátrafelé, de egy pillanatra gyorsabban, mint ahogy amúgy szükséges), majd hirtelen beletekersz (mintha kontrás lenne, csak elõrefelé :)) és így rántod oldalra.
Szal melyik a könnyebb szerintetek ???

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
lol.. ezt ki mondta neked?

esoognom

esoognom

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás

egykereket fékkel próbáld csinálni (mikor hanyatt esnél húzol egy picit rajta), és igy egy hónap alatt megtanultam annyit menni amennyi jólesik

manuál: majd ha megy az egykerék, akkor gurulj sokat holtponton (legalábbis nekem ez segitett) és próbálj úgy felállni, aztán menni fog rendesen is

bunny: ha 1 év után se megy, akkor valószinû rossz teknikával csinálod. nézegess videót, volt belinkelve lassított felvétel is

........és tényleg az a hobbija,hogy bevásárlásba, munkából haza, vagy ép csak sétáló nagyon sûrû emberréteg - de tényleg sûrû - között közlekedik íly módon, kanyarogva, meg meg állva, ismét elindulva, frászthozva mindenkire, át a városon...

misi444

misi444

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Köszi! Majd megpróbálom, bár elsõnek az egykerózást, a manuálozást meg a bunny-t fogom megtanulni sztem, persze ha kimehetek már biciklizni, azaz visszajön a gép a szervizbõl, én meg kilábalok ezekbõl a hülye betegségekbõl...
A processzor füsttel mûködik. Ha a füst elszáll, nem mûködik tovább.

Samer

Samer

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
kecske: 2 kerék egyszerre emelkedik
bunny:elõször kirántod az elejét, aztán jön a hátulja -->így könyebb pl. patkára felugrani

nulláb:ezt leginkább be kell vállalni, eleinte elég ha csak felfelé emeled a lábad a pedálról, és fokozatosan egyre távolabb rakod, késõbb oldal irányba is. aszfalton lehet gyakorolni, h menet közben felugrasz (csak te, a bringa a földön marad) és úgy végzed a mozdulatsort. Lábszárvédõt mindenképp használj.
Ha érkéezésnél csak az egyik lábadat sikerül visszaraknod, az még nem gáz.Eleinte sztem könyebb érkezõ nélküli ugratón próbálkozni.

misi444

misi444

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Én a null-lábra lennék kíváncsi. Életemben egyszer próbáltam(még nagyon kezdõ vagyok), és úgy tökön b*szott a nyereg, hogy azóta nem nagyon volt kedvem többet próbálkozni...
Ha esetleg lenne vmi videó, az nagyon jó lenne, de az is elég, ha valaki részletesen leírja. Elõre is THX!
A processzor füsttel mûködik. Ha a füst elszáll, nem mûködik tovább.

Kopiapa

Kopiapa

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Hi!

Én ezekben elég kezdõ vok, egykerekezés az még megy (de azis legkönnyebb fokozatban ) Szal azt akarom megtudni hogy meik trükköt hogy kell, bármien érdekel kis gyakorlással sztem mindent lehet :). Meg olvastam hogy bunni meg kecske. meik mit jelent? mert egyhelyben vagy menetközben, de sima úton én csak úgy tudok ugrani hogy elõször a hátulját "pattintom" meg utánna meg felkapom az elejét. Max 10 Cm :D. Jah és a bringám egy (sztem) nem erre a célra tervezett Schwinn Csepel. Az email címem: koppany12@freemail.hu ide is írhattok. Elõre is THX és ha nem voltam érthetõ az lehet, a fogalmazási készség nem magas :)