Na de on. A transzer az az amikor a levegoben suhansz, es a gep hatuljat kitolod? Vagy azt hogy hivjak?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Trükkök és figurák elsajátítása
Started by
blademaster
, 2004. August 23. 22:25
Posted 2005. May 20. - 17:10
Husevo! Nem akarok marcangolasba kezdeni, de nem azt irtam amit Te es Thez?
Tehat a ket kerek egyszerre? Mert utana irtam hogy szerintem mi a bunny, es hogy az nem a kecske:)
Na de on. A transzer az az amikor a levegoben suhansz, es a gep hatuljat kitolod? Vagy azt hogy hivjak?
Posted 2005. May 20. - 16:45
Nekem is kb ez van,hogy mondjuk egy negyedíven 180 az megy.Földön még kb 30 fok hiányzik:Dcsak h tökéletes legyen.Nameg utána továbbgurulni hátrafelé aztán vissza.Arra még nem éreztem rá.
Minden egyes buktató egy lépcsõfok a siker felé!
Posted 2005. May 17. - 22:18
meredekebb falu izén már simán megy 180, 270 is gyakran összejön csak földön nem érzem valahogy...
félévkihagyás után mondjuk nem csoda. de majd gyakorlok sokat!
thx
félévkihagyás után mondjuk nem csoda. de majd gyakorlok sokat!
thx
Posted 2005. May 17. - 22:04
csak szépen, egyértelmüen, magyarul, kultúráltan..
khm.
:-)
matt, gyakorold.
pl transzfereken a kiforgást, félcsõben szintén, vagy bármi jellegü meredekebb falon, ott könnyenb megy.
khm.
:-)
matt, gyakorold.
pl transzfereken a kiforgást, félcsõben szintén, vagy bármi jellegü meredekebb falon, ott könnyenb megy.
Posted 2005. May 17. - 21:43
fogod vazze aztán elöször az elejét emelednek a biciklinek utánna meg a hátujáta hátuját ugy proszild hogy igy hátra nyomod a lábad vagy hogy, nekem még régen ugy mondták hogy BASZO MOZDULATTAL csináljam:Dde nem jött be.aztán magamtol valahogy rá éreztemre.erre mindeki maga fog majd rá érezni. nehéz elmagyarázni.:)de azért meg probáljuk:)
FREE KEVIN!!
Posted 2005. May 17. - 21:22
tudom:-\de vagy ilyen streetes trükkök, amik igazából nem nagyon motiválnak már, vagy elkényelmesedett seggmeresztgetés egy össztelóson, és fagyival a kézben déházás...
nekem most az utóbbi kell, de már épül a kisbicikli is(polarx+psylo)
nekem most az utóbbi kell, de már épül a kisbicikli is(polarx+psylo)
Posted 2005. May 17. - 21:20
gurulsz, és gyakorlod.
elötte picit ide oda kanyaroghatsz, és ebbõl lendülettel kiforgod.
nekem merevgéppel simán ment, össztelóst meg sajnálom, de ezzel is bejön néha még(pedig nehezebb, meg mozog összevissza)
Sajnáld is mert szétbassza mint a merevet:D
Csak ezt hamarabb.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Posted 2005. May 17. - 21:19
gurulsz, és gyakorlod.
nekem merevgéppel simán ment, össztelóst meg sajnálom, de ezzel is bejön néha még(pedig nehezebb, meg mozog összevissza)
Posted 2005. May 17. - 21:17
szerintemmeg:

sík talajon 180-hoz esetleg valakinek tanácsa lenne? tudom hogy gyakorolni kell ezret és írásban nem lehet, csak esetleg vmi mozzanat, ki hogy tanulta meg.. ?

sík talajon 180-hoz esetleg valakinek tanácsa lenne? tudom hogy gyakorolni kell ezret és írásban nem lehet, csak esetleg vmi mozzanat, ki hogy tanulta meg.. ?
Posted 2005. May 17. - 21:08
edit: énis rosszul tudtam
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. May 17. - 21:08
kecske=egyszerreemelkedik a 2 kerék
bunny: elöször az elsö, majd utánamegy a hátsó.
ennyi a mese.
bunny: elöször az elsö, majd utánamegy a hátsó.
ennyi a mese.
Posted 2005. May 17. - 21:07
Nekem fingom nincs mi a kecske, de amit te írsz az a bunny hopp.Amikor felemeled az egészet, kezdve az elsõvel aztán utánahúzod a hátsót.Szóval nem jól tudod, akkor kéne irogatni ha biztos vagy benne!Ha jol tom az az, amikor a bringa mindket kereket felrantod. Szoval nem bunny hopp, amikor csak a hatsoval. CC-sek szoktak hasznalni. Szoval erted:)
Posted 2005. May 17. - 18:32
kevin david mitnick']hi! lord.elég jol nyomod a streetet:)miota csinálod?te amugy patent pedállal nyomod nem?
hja, spaceman elbújhat mögöttem...
:stupid:
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
Posted 2005. May 17. - 17:51
mi? kecske?
mikor rámész a kidobóra, de lelépsz a bringáról az meg megy a p***ába ....
nálunk legalábbis ezt nevezzik így...
mikor rámész a kidobóra, de lelépsz a bringáról az meg megy a p***ába ....
nálunk legalábbis ezt nevezzik így...
Már kétszer levágtunk a fejcsövembõl, de még mindig rövid... 
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg
Posted 2005. May 17. - 17:39
Ha jol tom az az, amikor a bringa mindket kereket felrantod. Szoval nem bunny hopp, amikor csak a hatsoval. CC-sek szoktak hasznalni. Szoval erted:)
Posted 2005. May 17. - 17:24
Posted 2005. May 17. - 17:15
Posted 2005. May 17. - 17:12
Posted 2005. May 17. - 17:11
hi! lord.elég jol nyomod a streetet:)miota csinálod?te amugy patent pedállal nyomod nem?
FREE KEVIN!!
vendég_BRATWURST_*
Posted 2005. May 16. - 21:07
vendég_BRATWURST_*
Hi
Vki nem tuddja mit lehet azzal kezdeni hogyha a levegöbe ( láb levételekor)
a hajtokar elfordul pl: nofooternél.
az a bajj hogy nem azért forog a hajtokar mer elrugoma lábammal , hanem ezért mert tul könnyen tud ahajtokar hátrafele prörögni (mivel single speed ) és a lánc is laza --> a bmx eseknek mér nem fordul el a hajtóker a levegöbe trücköknél?????????????????lehet ezvel valamit kezdeni?
Vki nem tuddja mit lehet azzal kezdeni hogyha a levegöbe ( láb levételekor)
a hajtokar elfordul pl: nofooternél.
az a bajj hogy nem azért forog a hajtokar mer elrugoma lábammal , hanem ezért mert tul könnyen tud ahajtokar hátrafele prörögni (mivel single speed ) és a lánc is laza --> a bmx eseknek mér nem fordul el a hajtóker a levegöbe trücköknél?????????????????lehet ezvel valamit kezdeni?

Sign In
Create Account

Back to top