Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Trükkök és figurák elsajátítása

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1800 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

LL: autóktól is félsz.. kb ugyanolyan félelmetesek mint egy lépcsõ;)

Thez célozz éssss Boom Hedsáát!

igen, ez nagyon így van :)
ellenben lépcsõn még nem estem, meg semmi efféle, szóval attól okom se lenne félni :(
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

vennék jobb bicót de sztem még legalább 2 évig esélyem nincs, mivel 2-300e egy alap össztelós.

az alapokat mindig olcsóbb/merevbicóval szokták megtanulni.... ha ez nincs, annál idegesítõbb nincsen.
(és a ridernek is szarabb, nem fog tudni egy picit se nyulazni etc)

LL: autóktól is félsz.. kb ugyanolyan félelmetesek mint egy lépcsõ;)

Spálya: ottvoltam, láttalak, nevettem is:D(egy icipicit talán)! talán fotóm is van Rólad..:P

többrészes lépcsõk: legfinomabb! pihenõt átugorva második részbe bele, vagy ha nem lehet nekitekerni, elsõn lezúzni, pihenõbõl meg a 2.ikba beleugrani.. hmmm!

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

Ezt most nem értem... :( Hülye vagyok.
Lépcsõzni mûvészet! Vagy valaki nem látta tavalyi lépcsõdéhás esésem? Bolar-x, kangaroo villa, elõre szaller ilyenek. Vagy tavaly elött, esés nélkül :D

Lépcsõmû: olyan építmény ami csak lépcsõkbõl áll,több összekapcsolt lépcsõsor(pihenók beiktatásával, ahol szükséges), összefüggõ lépcsõcsoport:)
(bocs ez szakmai ártalom)

Spalya

Spalya

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás

']Egy lépcsõmûtõl már én is.:)

Ezt most nem értem... :( Hülye vagyok.
Lépcsõzni mûvészet! Vagy valaki nem látta tavalyi lépcsõdéhás esésem? Bolar-x, kangaroo villa, elõre szaller ilyenek. Vagy tavaly elött, esés nélkül :D

"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Egy lépcsõmûtõl már én is.:)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

lépcsõ lemenés nem trükközés, és nem is kihívás.

én speciel iszonyat betudok parázni a lépcsõktõl. nemtudom miért :)
így ha tehetem inkább "kerülöm"
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
veloluxra nekem az volt irva hogy budapest meg hogy made in hungary )

amugymeg mostanáan nekem is fáj a vállam :\ remélem majd jön a meleg aztán megedzõdöm, csak az a baj már nem tok hova gyúrni :D

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
a komplett bicóra értettem ezt, sorry
a váz az olcsóbb gondolom

amugy sztem az én szintemhez jó a polar x ezzel is jó dolog, mégha nem is vagyok tul gyors.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

vennék jobb bicót de sztem még legalább 2 évig esélyem nincs, mivel 2-300e egy alap össztelós.

õõõõõ! nehogymár 300ezer legyen egy alap ösztelós!!
vagyis.. igen. de Használtan kell venni.
ha összegyûjtes 200ezret egy jó vázra, akkor abból már tudsz venni használtan egy nagyonjót.
De figyelem! ne offoljunk, mert jönnek Modik!! :)

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
akkor meg?
mindig az a legjobb bringa amid épp van, így állj hozzá!
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
na ez a kedvenc szöveg:D

elég, csak akinek meg jobb van az 2szer olyan gyorsan megy majd nálad.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
gondolom a jános hegyre meg a könnyebb magyar pályára még talán elég egy polar x is..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
11 éve kb egyre jobban orientálódok a dh és a letörésugrálás felé...:)
mindent könnyebb, mivel nem esel le a bringáról, de pl dirtre nem való az ilyen bringa.
szal el kell dönteni mi kell:)
rázós terepen mindenképpen jó, de pl nem épp tekerhetõek, és streetes trükkök is kevésbbé mennek vele...
bár a bunny már majdnem annyira megy mint a polarx-el:D igaz 2szer annyi meló felugrani egy padra de simaügy még mindig

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
egyébként egy össztelós vázzal mennyivel lehet több ilyen trükköt csinálni?
gondolom a letörés ugratás, etc könyebb vmivel, meg kényelmesebb a lépcsõzés, köves lejtõn való haladás.
meg ezen kívül jobban csillapít egy elcsszett ugrásnál.
meg ahogy elnéztem a tokod dh képeit a bikemagban, ott is nyomják merevvázassal

egyébként sztem is uncsi hosszú távon a lépcsõzés, még kb 2 éve tartottam nagy trükknek a hauseremmel.
1ébként már 10 éve is dhztál?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
lépcsõ lemenés nem trükközés, és nem is kihívás. max a bringának nem tesz jót, meg a csuklónak. nyomtam gellérthegy DH-t kb 10 éve egy velolux márkájú csoda olasz bringával, kicsit fájt a kezem a végére, mire leértünk a hegy tetejétõl a fehér hídig, de...
:)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

sztem meg ilyen bringával egyiket se gyakorold nagyon.. mármint lájtosat kibír persze de én maga a geometria miatt nem tudtam egy ilyen bringával mit kezdeni....

nemtom milyen lépcsõ lehet de pl egyszer mentem egy sráccal akinek ilyen nagyvázas tescós bicója volt és lement szinte minden lépcsõn.
amugy én eddig a gellérthegyen lépcsõzgettem ami keményebb volt, de végülis semmiextra

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

HI. Trükközés közben nektek nem fáj vagy nem fájt a derekatok? ...Valami kenceficét nemtudtok rá? VAgy volt valakinek valami hasonló?

No itt a te embered, szerintem úgyse olvasod el, de mindegy. Nekem sokszor hasonló dolgok történnek (sajnos) Ezt itt is tudják páran. Tényleg menj el egy orvoshoz, de valami értelmeshez aki tényleg megvizsgál (ritka, de nagyon). Adhatnak kenõcsöt (pl diclacot biztos adnak) de az csak egy ideig jó, és nem old meg semmit. A fájdalomcsillapítókkal vigyázni kell(ene) ilyen esetben, mert nem véletlenül fáj, valamit jelez a szervezeted ami nem jó neki. A trükközést meg finomítsd, csináld másképpen. Nekem ez nagyjából 1,5 év után sikerült, elõtte fõleg erõbõl és technikából csináltam mindent, most fõképp tecnika és kevés erõ. Ha ezt érti valaki szóljon :D
Csak ne úgy járj mint én..

Ride everywhere.

.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Köszi, akkor ezt megbeszéltük.. :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ha lesz kedved, majd rendes idõben simán!

igen, ilyesfélére gondoltam énis, egy nagyon jó bringakezelésre, valahogy ezt én nem is tudtam átlépni CC keróval. egyszerüen nem arra való, cserébe pl tudtam vele haladni!
erre pedig az enyém nemjó:)