LL: autóktól is félsz.. kb ugyanolyan félelmetesek mint egy lépcsõ
Thez célozz éssss Boom Hedsáát!
igen, ez nagyon így van

ellenben lépcsõn még nem estem, meg semmi efféle, szóval attól okom se lenne félni

LL: autóktól is félsz.. kb ugyanolyan félelmetesek mint egy lépcsõ
vennék jobb bicót de sztem még legalább 2 évig esélyem nincs, mivel 2-300e egy alap össztelós.
Ezt most nem értem...
Hülye vagyok.
Lépcsõzni mûvészet! Vagy valaki nem látta tavalyi lépcsõdéhás esésem? Bolar-x, kangaroo villa, elõre szaller ilyenek. Vagy tavaly elött, esés nélkül
']Egy lépcsõmûtõl már én is.
"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor
lépcsõ lemenés nem trükközés, és nem is kihívás.
vennék jobb bicót de sztem még legalább 2 évig esélyem nincs, mivel 2-300e egy alap össztelós.
sztem meg ilyen bringával egyiket se gyakorold nagyon.. mármint lájtosat kibír persze de én maga a geometria miatt nem tudtam egy ilyen bringával mit kezdeni....
No itt a te embered, szerintem úgyse olvasod el, de mindegy. Nekem sokszor hasonló dolgok történnek (sajnos) Ezt itt is tudják páran. Tényleg menj el egy orvoshoz, de valami értelmeshez aki tényleg megvizsgál (ritka, de nagyon). Adhatnak kenõcsöt (pl diclacot biztos adnak) de az csak egy ideig jó, és nem old meg semmit. A fájdalomcsillapítókkal vigyázni kell(ene) ilyen esetben, mert nem véletlenül fáj, valamit jelez a szervezeted ami nem jó neki. A trükközést meg finomítsd, csináld másképpen. Nekem ez nagyjából 1,5 év után sikerült, elõtte fõleg erõbõl és technikából csináltam mindent, most fõképp tecnika és kevés erõ. Ha ezt érti valaki szóljonHI. Trükközés közben nektek nem fáj vagy nem fájt a derekatok? ...Valami kenceficét nemtudtok rá? VAgy volt valakinek valami hasonló?
Ride everywhere.
.