Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Trükkök és figurák elsajátítása

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1800 hozzászólás a témában

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
egykerekezésnél fontos hogy húzd ki a nyerget! sokkal könyebb lesz. Manuálnál elõször azt kell tudnod elérni hogy rátekerés nélkül ki tudd magad alól pördíteni a bicót. ha ez megy akkor menny kis sebességgel és húzd ki annyira hogy még ne ess hátra. ha hátra esnél akkor a fenekedet vidd elõre, de ne úgy hogy a kormányt magadfelé húzod mert akkor elesel, vagy csak egyszerûen fékkel. Ti mennyit tudtok manualozni? Mert én nem régóta tanulok és már megy kb 5 méterig! Bár ha gyorsan mennék több lenne csak nem merek, mert elnyalok. Most meg elszált a hátsó fékem tehát sajna nem gyakorolhatom pedig nagyon jó érzés arra a rövididõre is..

bunnyhoppal meg hadilábon állok, mert ha nagyon elakarok rugaszkodni akkor leesik a lábam a pedálról, bár ez az én balfaszságom :)

Szakidani

Szakidani

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Nagyon köszönöm a segítségeteket!!!!

tamaspc

tamaspc

vendég

• fórumtag
  • 165 hozzászólás
Hy! Nem tudjátok, hogy superman-t hogy lehet úgy kirúgni hogy vízszintesen legyen a lábam??? Kinyújtani kinyújtom a lábam csak lóg lefelé.:(

nepuss

nepuss

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
én már nem emléxem, hogy hogy tanultam meg, de ha próbálgatsz kiállni az segítHET. egyén függõ

csekkdisz: http://www.author-hu...d/bunnyhop.mpeg (amugy guglin 3. találat a bunny hop video, te is jól szétnézhettél:chin:)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

Valaki tudna segíteni.....??
Már lassan egy éve próbálok egykerekezni,manuálozni vagy bunnyzni és semmi... Nem vagyok képes egy normális 5 mt egykeréken gurulni...
Minden hasznos tanáccsal nagyon sokat segítenétek!!!!
Nagyon köszönöm!!!!

egykerék manuállal én is így vagyok
bunny már megy egy ideje, már lassan egész nagyot tudok bunnyzni.
a bunnyban tudok segíteni elõször talán próbáld meg kicsit úgy h megemeled a kormányt-elsõkereket és megpróbálsz a pedáltól is kicsit felugrani
elõször örülj ha fél centit ugrasz de sztem onnan már egyre inkább ráérzesz a helyes technikára.
de ezt nehéz elmagyarázni.. kérj meg vkit h mutassa meg

itt a forumon egy kb 10-15 oldallal ezelõtt volt egy videó errõl, keresd meg..

Szakidani

Szakidani

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Nagyon köszönöm!!!
Ha tudnal belinkelni ilyen videót nagyon leköteleznél mert nem találom.
Köszi!

nepuss

nepuss

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
egykereket fékkel próbáld csinálni (mikor hanyatt esnél húzol egy picit rajta), és igy egy hónap alatt megtanultam annyit menni amennyi jólesik

manuál: majd ha megy az egykerék, akkor gurulj sokat holtponton (legalábbis nekem ez segitett) és próbálj úgy felállni, aztán menni fog rendesen is

bunny: ha 1 év után se megy, akkor valószinû rossz teknikával csinálod. nézegess videót, volt belinkelve lassított felvétel is

Szakidani

Szakidani

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Valaki tudna segíteni.....??
Már lassan egy éve próbálok egykerekezni,manuálozni vagy bunnyzni és semmi... Nem vagyok képes egy normális 5 mt egykeréken gurulni...
Minden hasznos tanáccsal nagyon sokat segítenétek!!!!
Nagyon köszönöm!!!!

Csikasz

Csikasz

vendég

• fórumtag
  • 145 hozzászólás
ma végre rendes ugratós is sikerült a kormánypörit beadnom de csak úgy hogy a lábam a pedálon a lehetõ leghátrébb volt "tolva"(épphogycsak nem esett le rola) mert különben a kerék nem tudott kötbefordulni rendesen...
namármost ez igy finomanszolva is rohadt kényelmetlen igy a kérdés az lenne hogy ezen csak a 24" es kerék segit vagy van vmi oian testtartás vagy egyéb praktika ahol normális lábtartás esetén is elforog rendesen a kormány...
FuLL SpEEd oR NoThiNg

Smashy_666

Smashy_666

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
najó nemnem megy hanem sok nem megy!
arra gyúrjak oszt maj jön?
kerék az simán, minden formában!
legjobb az 1kéz-1láb!!! bár már az 1kéz-0láb is megvolt, csak fáj ha leheréled a gumit:-)

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 hozzászólás
már nekem is majdnem....
sztem tökmindegy, hogy merev vagy össztelós, az a lényeg, hogy neked kényelmes legyen...
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nekem megy dh géppel is....

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
lock out tag cc-re kell.

végy merevgépet ha így akarsz manualozni

illetve aki tud az bármivel tud

Smashy_666

Smashy_666

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Manuált össztelóssal félkemény vagy full lockos állapotba jobb?

Smashy_666

Smashy_666

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Mindenki ellentéte irányba rakja fel a 90/180 abut mint ugorja?

flow

flow

vendég

• fórumtag
  • 156 hozzászólás
Helló!

Sajnos nem nagyon értek hozzá, ezért érdekelne, hogy hogyan néznek ki egy átlagos, használható funbox méretei? Ha valakinek van ebben tapasztalata, légyszi jelentkezen!

Elõre is köszi! :)

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
erre már én is ráakadtam. jó oldal végülis... a freestyle wlaking a legviccesebb.... :afro:

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ilyen volt mar?

http://trukkismertetok.fw.hu/

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

[sft]_Milo

[sft]_Milo

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Nem feltétlenül könnyebb. Próbáld úgy,hogy nem ülsz le, hanem hátrahelyezed a testsúlyodat, amennyire csak birod a hátsókerék fölé. Így a visszafordulás is könnyebb lesz és jobban fog kinézni.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
Fakeinél egyszerûbb ha ülve csinálja az ember ugye? nekem állva nem ment csak ülve.