bunnyhoppal meg hadilábon állok, mert ha nagyon elakarok rugaszkodni akkor leesik a lábam a pedálról, bár ez az én balfaszságom
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Trükkök és figurák elsajátítása
Started by
blademaster
, 2004. August 23. 22:25
Posted 2006. March 29. - 15:39
egykerekezésnél fontos hogy húzd ki a nyerget! sokkal könyebb lesz. Manuálnál elõször azt kell tudnod elérni hogy rátekerés nélkül ki tudd magad alól pördíteni a bicót. ha ez megy akkor menny kis sebességgel és húzd ki annyira hogy még ne ess hátra. ha hátra esnél akkor a fenekedet vidd elõre, de ne úgy hogy a kormányt magadfelé húzod mert akkor elesel, vagy csak egyszerûen fékkel. Ti mennyit tudtok manualozni? Mert én nem régóta tanulok és már megy kb 5 méterig! Bár ha gyorsan mennék több lenne csak nem merek, mert elnyalok. Most meg elszált a hátsó fékem tehát sajna nem gyakorolhatom pedig nagyon jó érzés arra a rövididõre is..
bunnyhoppal meg hadilábon állok, mert ha nagyon elakarok rugaszkodni akkor leesik a lábam a pedálról, bár ez az én balfaszságom
Posted 2006. March 28. - 15:47
Posted 2006. March 27. - 21:54
Hy! Nem tudjátok, hogy superman-t hogy lehet úgy kirúgni hogy vízszintesen legyen a lábam??? Kinyújtani kinyújtom a lábam csak lóg lefelé.
Posted 2006. March 27. - 21:20
én már nem emléxem, hogy hogy tanultam meg, de ha próbálgatsz kiállni az segítHET. egyén függõ
csekkdisz: http://www.author-hu...d/bunnyhop.mpeg (amugy guglin 3. találat a bunny hop video, te is jól szétnézhettél:chin:)
csekkdisz: http://www.author-hu...d/bunnyhop.mpeg (amugy guglin 3. találat a bunny hop video, te is jól szétnézhettél:chin:)
Posted 2006. March 27. - 20:56
Valaki tudna segíteni.....??
Már lassan egy éve próbálok egykerekezni,manuálozni vagy bunnyzni és semmi... Nem vagyok képes egy normális 5 mt egykeréken gurulni...
Minden hasznos tanáccsal nagyon sokat segítenétek!!!!
Nagyon köszönöm!!!!
egykerék manuállal én is így vagyok
bunny már megy egy ideje, már lassan egész nagyot tudok bunnyzni.
a bunnyban tudok segíteni elõször talán próbáld meg kicsit úgy h megemeled a kormányt-elsõkereket és megpróbálsz a pedáltól is kicsit felugrani
elõször örülj ha fél centit ugrasz de sztem onnan már egyre inkább ráérzesz a helyes technikára.
de ezt nehéz elmagyarázni.. kérj meg vkit h mutassa meg
itt a forumon egy kb 10-15 oldallal ezelõtt volt egy videó errõl, keresd meg..
Posted 2006. March 27. - 20:55
Nagyon köszönöm!!!
Ha tudnal belinkelni ilyen videót nagyon leköteleznél mert nem találom.
Köszi!
Ha tudnal belinkelni ilyen videót nagyon leköteleznél mert nem találom.
Köszi!
Posted 2006. March 27. - 20:19
egykereket fékkel próbáld csinálni (mikor hanyatt esnél húzol egy picit rajta), és igy egy hónap alatt megtanultam annyit menni amennyi jólesik
manuál: majd ha megy az egykerék, akkor gurulj sokat holtponton (legalábbis nekem ez segitett) és próbálj úgy felállni, aztán menni fog rendesen is
bunny: ha 1 év után se megy, akkor valószinû rossz teknikával csinálod. nézegess videót, volt belinkelve lassított felvétel is
manuál: majd ha megy az egykerék, akkor gurulj sokat holtponton (legalábbis nekem ez segitett) és próbálj úgy felállni, aztán menni fog rendesen is
bunny: ha 1 év után se megy, akkor valószinû rossz teknikával csinálod. nézegess videót, volt belinkelve lassított felvétel is
Posted 2006. March 27. - 19:00
Valaki tudna segíteni.....??
Már lassan egy éve próbálok egykerekezni,manuálozni vagy bunnyzni és semmi... Nem vagyok képes egy normális 5 mt egykeréken gurulni...
Nagyon köszönöm!!!!
Nagyon köszönöm!!!!
Posted 2006. March 23. - 21:07
ma végre rendes ugratós is sikerült a kormánypörit beadnom de csak úgy hogy a lábam a pedálon a lehetõ leghátrébb volt "tolva"(épphogycsak nem esett le rola) mert különben a kerék nem tudott kötbefordulni rendesen...
namármost ez igy finomanszolva is rohadt kényelmetlen igy a kérdés az lenne hogy ezen csak a 24" es kerék segit vagy van vmi oian testtartás vagy egyéb praktika ahol normális lábtartás esetén is elforog rendesen a kormány...
namármost ez igy finomanszolva is rohadt kényelmetlen igy a kérdés az lenne hogy ezen csak a 24" es kerék segit vagy van vmi oian testtartás vagy egyéb praktika ahol normális lábtartás esetén is elforog rendesen a kormány...
FuLL SpEEd oR NoThiNg
Posted 2006. March 20. - 22:00
najó nemnem megy hanem sok nem megy!
arra gyúrjak oszt maj jön?
kerék az simán, minden formában!
legjobb az 1kéz-1láb!!! bár már az 1kéz-0láb is megvolt, csak fáj ha leheréled a gumit:-)
arra gyúrjak oszt maj jön?
kerék az simán, minden formában!
legjobb az 1kéz-1láb!!! bár már az 1kéz-0láb is megvolt, csak fáj ha leheréled a gumit:-)
Posted 2006. March 20. - 17:18
már nekem is majdnem....
sztem tökmindegy, hogy merev vagy össztelós, az a lényeg, hogy neked kényelmes legyen...
sztem tökmindegy, hogy merev vagy össztelós, az a lényeg, hogy neked kényelmes legyen...
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
Posted 2006. March 19. - 23:19
nekem megy dh géppel is....
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2006. March 19. - 23:17
lock out tag cc-re kell.
végy merevgépet ha így akarsz manualozni
illetve aki tud az bármivel tud
végy merevgépet ha így akarsz manualozni
illetve aki tud az bármivel tud
Posted 2006. March 19. - 21:47
Posted 2006. March 19. - 21:45
Posted 2006. March 14. - 12:25
Helló!
Sajnos nem nagyon értek hozzá, ezért érdekelne, hogy hogyan néznek ki egy átlagos, használható funbox méretei? Ha valakinek van ebben tapasztalata, légyszi jelentkezen!
Elõre is köszi!
Sajnos nem nagyon értek hozzá, ezért érdekelne, hogy hogyan néznek ki egy átlagos, használható funbox méretei? Ha valakinek van ebben tapasztalata, légyszi jelentkezen!
Elõre is köszi!
Posted 2006. March 03. - 15:46
erre már én is ráakadtam. jó oldal végülis... a freestyle wlaking a legviccesebb.... :afro:
Posted 2006. March 03. - 02:36
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2006. March 03. - 02:00
Nem feltétlenül könnyebb. Próbáld úgy,hogy nem ülsz le, hanem hátrahelyezed a testsúlyodat, amennyire csak birod a hátsókerék fölé. Így a visszafordulás is könnyebb lesz és jobban fog kinézni.
Posted 2006. March 02. - 09:19

Sign In
Create Account

Back to top