Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Trükkök és figurák elsajátítása

- - - - -

• Please log in to reply
1800 replies to this topic

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
Turndown-t hogy kell csinálni? melyik a legegyszerûbb trükk amihez nem kell nagy ugrató és azt hogy kell? :) akkorán akarok most, mint a régi Kápolna 1 volt, vagyis annál egy picikét rövidebben

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
vagy síkon;) ahol jólesik, folyamatosan amikor csak a bringán ülsz,

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
sztem inkább síkon
egyébként énis most gyakorlom.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Én a hátsó kerékre gondoltam :) Leejtõs úton?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
aszfalton:) kihúzott nyereggel fékezve:)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Egykerekezni megtanulni hol/milyen módon érdemes elkezdeni?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Hát ív... semmi nincs itt... csak a síkság.. kéne építeni :)

babakocsifeltolóhely:)
vagy bármi.

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
Akár mi jó lehet, mondjuk egy garász feljáró, vagy ilyesmi. Nem kell feltétlenül valamilyen eldobós ívnek lennie. Vagy valami kellemesen döntött fal. Nekem azon könnyebb 180-azni.

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 posts
Hát ív... semmi nincs itt... csak a síkság.. kéne építeni :)

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
Én is ezen az elven csinálom a forgásokat.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,369 posts

szerintem édesmindegy a lábak állása....

Ha csak a tiszta fizikáját átgondojátok...Ha a bal láb van hátul, akkor sokkal könnyebben el tudod nyomni a hátulját jobbra. Azért mert nagyobb az erõkar, illetve így a lábadat neki tudod nyomni a hajtókarnak. Ezt elsõ állásban nem tudod megcsinálni, mert leesik a lábad a pedálról.

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
a 180-at azt inkább bunnyból szokták. Fontos, hogy nézzél arra, amerre forgatni akarod. De szerintem könnyebb a 180-at valami íven megtanulni. Legalábbis nekem ott könnyebben megy. Ha van lehetõséged, akkor próbáld meg ilyen helyeken.

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 posts
Köszi Eddig mindig jobra próbáltam elõl lévõ jobblábbal, de nem sok sikerrel, megpróbálom balra is :D Amugy síkon 180 az bunnyból vagy inkább kecskébõl?

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
Semmi sem szent írás, mindnekinek más. Csak az irányadó tapasztalatok. Aztán mindneki rájön a saját adottságaira.

Csikasz

Csikasz

vendég

• fórumtag
  • 145 posts
lehet de nekem nagyon fütyi érzés arra csavarni bár igy is megy a 180...
másik irányba meg simán a 360 meg banibol a 180 szoval mégiscsak jobban megy valamiért ebbe az irányba...
FuLL SpEEd oR NoThiNg

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
de kicsit balra bedõlve könnyebb tolni a bringa seggét mint húzni;)
amúgy persze, de én jobbra kitett seggel, jobblábasként könnyebben adtam be a 180°at.
a másik irányba közel 90° ment csak.
mostanában meg gegbõl fordított lábbal banizok, és letörésezek, dirtelek. mindig rosszul jön ki:)

Csikasz

Csikasz

vendég

• fórumtag
  • 145 posts
szerintem édesmindegy a lábak állása...nekem pl bal lábam van elöl és mégis balra tudok jobban forgatni, haverom ugyszintén
sokat kell ugrani és ráérzel hogy melyik irányba megy jobban
amugy ien csavarásoknál ha most tanulod elöször akkor arra figyelj hogy a fejeddel kezd az egész mozdulatot és utánna már követni fogja a tested is...
FuLL SpEEd oR NoThiNg

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
amelyik lábad van hátul, azzal nyomod oldalra a bringát. szal bal láb hátul, akkor jobbra teszed ki a seggét. most gyakorlom újra énis.

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
Mit szeretnél csinálni? És melyik lábad van elõl, amikor trükköket gyakorolsz? Ettõl függ minden. Mert valaki tud mindkér irányba forogni, de elõször abba az irányba kell forogni, amelyik lábad van hátul. Például nekem a bal lábam van hátul, és arra is forgok, arra csinálom a 180-at, meg a 360-at szivacsba. Azt még nem tudom dirten. Szóval attól függ minden, mert a hátsó lábaddal fordítod a bicót.

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 posts
Nekem abban kéne segítség, hogy hogyan csavarjam a bicót... Mindig amerre szeretném forgatni, pont az ellenkezõ irányba fordul a testem, és max 90°ottudok fordulni..