Jelentkezz be Regisztrálj

Trükkök és figurák elsajátítása
Írta 2006. július 05. - 22:51

valahogy parázom de érdekes mert máshol beadok simán bónusznál nagyobbakat is.
paragép vagyok az a helyzet:(
pedig nem is menne rosszul
egyébként azokon a kisebb northshoreokon amiket mostanában építettek oda azok is jókat lehet menni bár nem igényelnek túl nagy technikai tudást, inkább csak arra jók h parázás nélkül tovább fejlõdjek nagyobb ugratókra.
bunyzni meg max országútival nemlehet:) az alap trükk bár pont most szoptam egy elbaszott bani után
Írta 2006. július 05. - 22:49

káp 1 nem nõtt meg, csak került egy kis föld a kidobóra, mert teljesen le volt már túrva, így végre használható lett.
menjetek rá vonatban, úgy nem lehet látni a lyukat, észre sem fogod venni. abszolut 0 technika kell hozzá, csak markolni a kormányt.
Facs:
mert tompítanak, némán érkeznek.
teló le se ér, se a teló.
megvan a rutin, és a technika.
Írta 2006. július 05. - 22:48

Hátsókerékre igen, de miért olyan jó síkra? Azt a hülye is tudja, és NEM tesz jót a 60 centi sem neki, de nem fog meghalni a váz, tehát bírni fogja, egy ideig.
Hmmm. Szal ne ugráljak síkra... hát gondaltam már rá énis h nem kéne másfél méter magasból letörést ugrani terméskõböl kirakott "sík" felületre...

Na mindegy majd csak a videó kedvéért, utoljára.
Amúgy akkor a triálosok hogy a fenébe ugranak le 2m magasból hátsókerékre úgy hogy nem megy szét a váz?
Én párszor ugrottam sidehoppban 1.5m magasról síkra 100mm rugóuttal olajcsillivel rendelkezõ telóval és merevvázzal és...hát mitmondjak nem volt egy kellemes élmény. (ezt is majd csak a bájkosvidejónk kedvéért csinálom meg újra)

Namostakkor hogyisvanez?
Amúgy az a "kecske" vagymi és a bunny miben különbözik?
Ja és egy trükk ami sehogyan sem sikeredik: elsõ keréken elõre pattogni .... készvégelehetetlen...

Írta 2006. július 05. - 22:46

mondjuk azt h ne parázzak ha egy kicsit a levegõben van a bico
arra csak jó h szokja az ember azt h kicsit levegõben van
mondjuk lehet nektek ez röhejes lehet de én még kezdõ vagyok
Erre való az ugrató..

A bunnyt tényleg csak gyakorolni kell. én is rengeteget szenvedetem és jó ideig csak a kecske ment, de hát egyszer egy verõfényes délután azt mondtam hogy most megtanulom, és kb 2 óra után sikerült.. mára már a sidehopp is megy.. de az csak inkább oldlara mint magasra..

Írta 2006. július 05. - 22:32

új más bringával az ember kicsit észerübben megy, de sokan rögtön ugranak vele mindent, etc etc
rutinon múlik.
Írta 2006. július 05. - 22:30

végre van elöl fasza bb7esem meg rendes telóm, erre a tündéren ami egy alap pálya nemtudtam úgy végigmenni h ne essek el, ráadásul tök lassú voltam.
egyszerûen a köves szakaszokon zavart h fékezéskor a teló bemegy és a bicó is hirtelen blokkol
én arra gondoltam h nem szoktam meg még a nagy fékreõt és a régi erõvel húzom be a kart, meg máshova kell helyezni a súlypontomat.
ezelõtt olyan elsõfékem volt ami már szinte semmit nem fogott de ígyis jóval gyorsabban le tudtam menni úgy..
másnapra már jobb volt a helyzet, de még mindig bénáztam:(
Írta 2006. június 17. - 21:53

Írta 2006. június 14. - 00:23

Nem csak gasparandraskának szól, más "kezdõnek" is (bár még én is az vagyok, sztem)
manualt meg: Ha már jól megy az egykerék akkor próbálj úgy egykerekezni hogy egykeréken mész, de nem tekersz cssak gurulsz(bár nem is állsz) namost ha ez már megy kb 10-15 méteren keresztül akkor próbáld meg állva is. Közben használd a hátsó féket. Ha már állva/fékkel is megy akkor bróbálgasd a fék nélkün manuált addig szinte felesleges. Bár ha nincs/rosszul adagolható a hátsó féked akkor nem nagyon lehet megtanulni a manualt ( pl.: szar fék/fékkar, szétvert felni)
Bunny: azt meg leginkább megmutatni/ellesni lehet. azoktól akiket láttni szoktál olyan nagyokat ugrani azzoktól kérj segítsége( ha nem ismered sztem akkor is biztos fognak segíteni, bátran kérdez) bunnyzni meg "elméletben" könnyû de gyakorlatban már nehéz. Szal állandóan gyakorolni kell, Majd ráérzel....
Írta 2006. június 13. - 23:23

Nekem olyan kérdésem lenne, milyen sebességgel kell elkezdeni gyakorolni a manualt. az egykerék jól megy(ülve, 14 coloson lenti üléssel hármasban), szoktam próbálgatni, hogy tekerés nélkül gurulok, de szerintem igy nem fogok megtanulni, mert nem pumpálok, és nem állaok fel.az is érdekelne, hogy a bunnyt hogy lehet szépen letenni, mert nekem öszze szokott jönni,kb 20 centis, de nagyokat csattan, és nem túl elegáns a mozdulatsor hozzá, legalábbis ismerek bmx-eseket, akik ugy ugranak fel 60 centis cuccokkra, mintha vajat kennének. Továbbá érdekelne, milyen fogaskereket hagyjak meg hátul, ha ss-t szeretnék (elég kezdõ vagyok) leginkább dirtre, meg félcsöre kell, elöl középsõ tányér van, talán 32 vagy 36-os. Elõre is köszönöm a segítséget.
Írta 2006. június 08. - 23:20

biztos van Pesten is ilyen, nemcsak pécsett

nem kell dirt ugrató csak akár ilyen "letörés" a járda szélén..
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. június 08. - 23:20

értelme nem sok van.
kerékpárkezelés nincs, csak fogod az elejét. ezt lehet ívre is csinálni.
Írta 2006. június 08. - 23:19

arra csak jó h szokja az ember azt h kicsit levegõben van
mondjuk lehet nektek ez röhejes lehet de én még kezdõ vagyok
Írta 2006. június 08. - 23:12

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. június 08. - 23:09

csak azért mert városban jó poén így ugrani, legalábbis én élvezem
Írta 2006. június 08. - 23:00

Írta 2006. június 08. - 22:59

Írta 2006. június 08. - 22:51

azt tudtam eddig is ha 1,5 m-rõl ugrik az ember síkra az ártalmas, de ez is?
mondjuk a könyök stbnek nem kellemes, de ma élveztem mikor ilyen 70 centikrõl ugorgattam betonra
hátsó kerékre érdemes itt is esni merevváz esetén, ugye?
vendég_galuska_*
Írta 2006. május 28. - 12:57

én nagyon sokáig csak kecskézni tudtam. egy véletlen folytán rögzödött be a mozdulat. volt egy 2-3 centis járdaszegély az utamban gondoltam fel gurulok rajta. felhúztam az elejét -jobban mint addig bármikor, és majnem hátas lett belõle- és mikor a szegély felett volt a kerék , ösztönböl vagy nem tudom miböl fel rántottam a hátulját az elejét lecsaptam. nem volt egy tul szép mozdulatsor, de elsõnek jó volt azóa törekszem a minnél magasabb szebb bunnykra. eddig 2 raklap magasságnál járok -~30cm- :bananadan
Az én mozdulatom sem kristálytiszta még, lehet, hogy goath-hop-nak kellene hívni?!?

Írta 2006. május 28. - 09:17

Írta 2006. május 27. - 23:53