Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Trükkök és figurák elsajátítása

- - - - -

• Please log in to reply
1800 replies to this topic

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
egykerekézésnél is manualnál is sztem az alap hogy érezd a holtpontot. egykeréknél kicsit holtpont alatt tartod és tekersz, ha tulrántanád nem tekersz, pici fék és jéé már manualozol, lejjebb esne beletekersz jéé egykerék.. szal eléggé összefügg sztem..
ha megvan a holtpont meg egy jó hátsófék onnantól kezdve csak gyakorlás hogy milyen hosszan megy.
idõvel meg összemosódik a két 'trükk'..

laza 180 jo dolog de síkon nekem se akaródzik. kidobóról egyszereübb ) csak a végén megrántja az ember a kormányt, felhuzza maga alá a bringát és forog. olyannyira egyszerü h véletlenül 360 gyakorlásba ment át a dolog ) aztán 180 már egész egyszerü volt )

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
teljesen mas a 2, bar kicsit en is tudok egykerekezni, de nem korlatlan

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
nekem megy az egykerék korlátlanul, de köze nincs a manuálhoz.

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
nekem sem megy az egykerek, szerintem nincs osszefuggesben az egykerekezes, es a manual, bar sokan mondjak

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
de ha eccer az egykerék se megy.. pedig gyakoroltam eleget

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
sajna a manual olyan, amiben nem tudsz rohamosan fejlodni
csak lassan

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
én mondjuk már feladtam
még az egykerék se megy.. inkább mást gyakorlok

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
a manualt rengeteget kell gyakorolni

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
igen, halltottam hogy a fej után kell az egészet forgatni. én most már tényleg csak a manual gyakorlásával fogok foglalatoskodni.

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
180hoz nagyobbat kell ugrani, es fordulni, elvileg koinnyebb, ha az ugrasnal arra nezel, amerre forogsz

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
na SIKERÜLT! :) és nem csak ugy hogy "elos kerekre allok, kiteszem 90fokban valamelyik oldalra a hatso-t, aztan hatsora allok, es huzam az elsot" hanem elsõkerékre állok, kiteszem 90fokba a hátsót, aztán a hátsóra állok és elkezdek ugrálni rajta 2-3-at és közbe forditom utána az elsõt. amitõl sikerült az az hogy elkezdtem izombóó csinálni az egészet és hirtelen ment az egész, pont ugy ahogy elgondoltam elõtte. YEEE

180hoz más technika kell mint a 90-hez nem? vagy csak nagyobb bunny? :)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
ez jó trükk amit rmxrider mondott, én is próbáltam csak úgy csak mostmár nemmegy mert nincs rendes hátsófékem
180 fok nehéz? annyiból áll h simén bunnyzni és elfordulni? én egyszer fogasnál láttam egy streetes srácot aki ott gyakorolta a megállóban az elõször asszem az elsõ kereket rántotta csak ki

nepuss

nepuss

vendég

• fórumtag
  • 123 posts
nagyon picit ugrok csak magam mellé, de lendület semmi nem marad:(

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
2 féle képp lehet
ha azonos nyomra ugrassz hátra, akkor meg lesz a lendület is
ha magad mellé ugrassz, másik nyomra, akkor viszont az oldalra ugrás miatt nem fogod tudni folytatni, így le kell tenned a lábad.
gyakorold az elöbbit.

nepuss

nepuss

vendég

• fórumtag
  • 123 posts
naja, 180.
megyeget, csak az a gond hogy lassan megcsinálom rendesen 2kerékre érkezek, de igy nincs lendület fékizni. ha gyorsabban próbálom akkor meg hátsókerékre érkezek, és behúzom a féket. szal sehogy nem tudok elindulni hátrafelé.
valami jótanács, gyorsabban esetleg más a technikája?

elõre is köszi

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
nana, hogy jobb a laza 180

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
egy laza 180 valahogy gizdább;)
mész ugrassz, majd onnan fordulsz meg fékibõl.
és akkor a 360 is megvan, mehetsz tovább:)

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
jo neked :D

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
ilyen megfordulas szeruseg lehet, elos kerekre allok, kiteszem 90fokban valamelyik oldalra a hatso-t, aztan hatsora allok, es huzam az elsot
nem nehez trukk, az elos nap megtanultam, amikor kesz lett a bikeom, tok jol nez ki

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
igen. sikon. és havernak megy is. de sztem 2hét és nekem is menni fog. amuyg tényleg olyasmi, de jól néz ki nagyon