Mi az új pomber macis reklám szövege?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Trükkök és figurák elsajátítása
Started by
blademaster
, 2004. August 23. 22:25
Posted 2007. October 19. - 19:54

Posted 2007. October 16. - 17:38

Posted 2007. October 16. - 17:21

Egykerekezésnél biztosan kell a hátsó féket nyomni? Ugyanis úgy jóval nehezebb sztem.
bringával esõ bajnok
Posted 2007. October 13. - 21:49

én a gabikán toltam párszor egykéz hárafeszít érkezést (onehand landing) de sima egykéz még sosem ment. igaz nem is próbáltam.
Posted 2007. October 13. - 21:40

Én jobb kezes vagyok de 1kéznél a bal kezemet emelem. Szeritnem csináld úgy ahogy kényelmesebb. Én elõször egy nagyon kicsi ugratón ugrottam egykezet. Nem nehéz trükk csak el kell merni engedni a kormányt. Ha már elmered engedni akkor már teljesen mind1, hogy mekora ugratón csinálod. Próbálkozni meg szerintem kicsin a legjobb. Kisebbet esel ha nem jönne össze.
Üdv: Para
Üdv: Para
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Posted 2007. October 13. - 21:25

Nem próbálgatom még, mivel jelenleg nem tudom hol gyakorolni:/, de úgy tûnik logikusnak, h nyerget befogod térdeiddel..sokkal stabilabb lesz a bicó, sõt máshogy én meg se próbálnám:)
Én balkezes vok és ez maradna a kormányon..
Kis sor utolsón lehet sztem, csak ugye rövid ideig..
Én balkezes vok és ez maradna a kormányon..
Kis sor utolsón lehet sztem, csak ugye rövid ideig..
Posted 2007. October 13. - 21:25

akkro kis ugratón?
sashegyen úgyis képbe vagy ott a kis sor utolsón lehetne pl?
én a bal 3as longon próbálgattam lehet túl nagy ugrató de abból indultam ki h nagyobb airtime
1ébként az avataros kép naon állat lett:D
no kezes landolást egyébként hogy lehet csinálni? nekem eddig fizikai képtelenségnek tûnt de sashegyen láttam ma ilyet is. nem mintha próbálkoznék vele de érdekel
sashegyen úgyis képbe vagy ott a kis sor utolsón lehetne pl?
én a bal 3as longon próbálgattam lehet túl nagy ugrató de abból indultam ki h nagyobb airtime
1ébként az avataros kép naon állat lett:D
no kezes landolást egyébként hogy lehet csinálni? nekem eddig fizikai képtelenségnek tûnt de sashegyen láttam ma ilyet is. nem mintha próbálkoznék vele de érdekel
Posted 2007. October 13. - 21:18

hmmm dávid de jó az avatarod!
:D egyébként sztem kicsit.nekem már szinte mindenhol megy.van ahol tudok 1kézes landolást is. és azt nyust ki ameiket jónak érzed

Posted 2007. October 13. - 20:52

1kezet h érdemes elkezdeni?
bal vagy jobb kezet kell kinyújtanom?(jobbkezes vok)
inkább kisebb v nagyobb ugratón kezdjem? ma próbálgattam de addig jutottam h az ujjaimat kinyújtom..szal nemigazán megy.
van vmi tipp rá?
bal vagy jobb kezet kell kinyújtanom?(jobbkezes vok)
inkább kisebb v nagyobb ugratón kezdjem? ma próbálgattam de addig jutottam h az ujjaimat kinyújtom..szal nemigazán megy.
van vmi tipp rá?
Posted 2007. October 13. - 10:43

Table-nél inkább rágugolunk a vázra vagy lábbal húzzuk fel?
(Miért nem kiemelt a topik? :confused:)
(Miért nem kiemelt a topik? :confused:)
Posted 2007. October 12. - 15:06

hülye kérdés lesz, meg kicsit off is, de nem találtam rá jobb topicot
kezdõknek való, occsó, használt triál bringákat hol érdemes nézni a neten? (bikmakk piacterén kívül)
szomszéd tucana-ja eladó, kb másfél éve nem ment vele:
http://www.iwiw.hu/p...&userID=8893092
Posted 2007. October 12. - 13:45

Posted 2007. October 11. - 21:44

hülye kérdés lesz, meg kicsit off is, de nem találtam rá jobb topicot
kezdõknek való, occsó, használt triál bringákat hol érdemes nézni a neten? (bikmakk piacterén kívül)
Posted 2007. October 09. - 17:01

fru bike felesleges hozzászólásait nem lehetne kitörölni vagy egy-é sûríteni? Nem kicsit off, és sok is...
na hogy ez se legyen off :
Hint:
Egykerezésnél ne a holdponton tartsd a bicót mert akkor lelassulsz, próbáld mindíg alatta tartani. Ha gyorsítani akarsz lejjebb engeded az elejét és tekersz, ha lassítani hátrébb és fékezel...
na hogy ez se legyen off :

Hint:
Egykerezésnél ne a holdponton tartsd a bicót mert akkor lelassulsz, próbáld mindíg alatta tartani. Ha gyorsítani akarsz lejjebb engeded az elejét és tekersz, ha lassítani hátrébb és fékezel...
Posted 2007. October 09. - 16:05

Sztem ne nagyon bolygasd a tiltás témát, inkább olvasd át az etikettet.
Minden bicóval lehet egykerekezni, csak ne úgy csináld h "kicsit felemelem az elejét és elkezdek izomból tekerni". Én mindig lelassulok, meg próbálom teljesen egyenesen tartani a bike-ot, utána behajlítok mint ha fekvõtámaszt csinálnék és kikapom majdnem a függõlegesig.
Nagy sebességnél már minden veszélyes lehet bicótól függõen. Ha igazán ugrani akarsz akkor sztem ne a "60-al rámegyek egy fekvõrendõrre" stílust csináld hanem csinálj egy alap deszkából téglából összetákolt saját ugratót.
És ha már ennyire akarsz ride-olni akkor esetleg vegyél egy masszívabb bicót.
rmx által mutatottak már elég jók de kicsit olcsóbban is kapsz már egy "alapozás" bike-ot.
Minden bicóval lehet egykerekezni, csak ne úgy csináld h "kicsit felemelem az elejét és elkezdek izomból tekerni". Én mindig lelassulok, meg próbálom teljesen egyenesen tartani a bike-ot, utána behajlítok mint ha fekvõtámaszt csinálnék és kikapom majdnem a függõlegesig.
Nagy sebességnél már minden veszélyes lehet bicótól függõen. Ha igazán ugrani akarsz akkor sztem ne a "60-al rámegyek egy fekvõrendõrre" stílust csináld hanem csinálj egy alap deszkából téglából összetákolt saját ugratót.

És ha már ennyire akarsz ride-olni akkor esetleg vegyél egy masszívabb bicót.
rmx által mutatottak már elég jók de kicsit olcsóbban is kapsz már egy "alapozás" bike-ot.
Posted 2007. October 09. - 15:46

Nem mintha azt akarnám hogy kitiltsanak,de mennyi idõre tiltanak ki?
Egypknt egykerekezni lehet a hagyományos tesco bikeval? És pesten a ligetben érdemes 100-al lemenni a lejtõn és a végén lévõ bukaknón ugratni egyet, avagy széttörne a bikém?
Egypknt egykerekezni lehet a hagyományos tesco bikeval? És pesten a ligetben érdemes 100-al lemenni a lejtõn és a végén lévõ bukaknón ugratni egyet, avagy széttörne a bikém?
bringával esõ bajnok
Posted 2007. October 09. - 15:42

Posted 2007. October 09. - 13:29

hármat írok egymás után és az már floodolás?
Ha nem tévedek ez egy bringás fórum és nem egy csevegõs chat ahol minden hülyeségért kitiltanak...
Ha nem tévedek ez egy bringás fórum és nem egy csevegõs chat ahol minden hülyeségért kitiltanak...
bringával esõ bajnok
Posted 2007. October 08. - 19:49

Posted 2007. October 08. - 19:47

hogy hülyén néz ki ha folyamatosan floodolsz itt
pl hozzá akarsz vmit tenni a hsz-d hoz
akkor új hsz
pedig módosít gomb is van
pl hozzá akarsz vmit tenni a hsz-d hoz
akkor új hsz
pedig módosít gomb is van