Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Giant

- - - - -

• Please log in to reply
3192 replies to this topic

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
+1 szavazat a propedalra inkább, mintsem az eredeti Sid-alike tag szerinti beállításokra
Propedál amúgy is jócska dolog ==1 - :cool2: -ez akart volna lenni

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Ha 15% SAG + Propedal jó, akkor használd nyugodtan így. A Propedal azért van, hogy használd.:)
Amúgy milyen érzés más taggal használni a játékbringát?:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
A minimum SAG az bepogózik - a keményebb meg nem. Mondjuk nem tudom, hogy a propedal mennyire megbízható hosszútávon, mert azzal teljesen jó beállítás érhetõ el. Eleve háromlépcsõs, a PP2-es már kábé ignorálja a pedálmozgást.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
Akkor én nem jól használtam három évig :-( Ha így állítottam be szétrázta a seggemet...

Én kicseréltem a rugóstagomat egy NRS bicajban (FOX RP23), s az lenne a kérdésem, hogy akinek ilyesmi van, mi alapján állítja be a nyomást? Mert elvileg a gyári NRS tagot zero-beülésre kellett belõni, na ez a Fox-oknál már trükkös, mert 1 mm-t a lényegesen jobb érzékenysége miatt akkor is beül, ha egy légy rászáll a nyeregre. Kinek van hasonló tapasztalata?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Állítsd be a minimum SAG-re (15%)! Ha így megfelelõ neked, akkor jó, ha nem, vedd keményebbre!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Én kicseréltem a rugóstagomat egy NRS bicajban (FOX RP23), s az lenne a kérdésem, hogy akinek ilyesmi van, mi alapján állítja be a nyomást? Mert elvileg a gyári NRS tagot zero-beülésre kellett belõni, na ez a Fox-oknál már trükkös, mert 1 mm-t a lényegesen jobb érzékenysége miatt akkor is beül, ha egy légy rászáll a nyeregre. Kinek van hasonló tapasztalata?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

Nem akarom különlegesnek érezni magam csak hogy mégis milyen bringát vettem, mert beszélnék olyanokkal akinek ilyen van.

Nagyon jó bringát vettél :) Mikor fullyt néztem, Reign váz volt a kiválasztott, ami nagyon tetszett, fõleg ez a vázfestés http://archive.giant...m&modelid=11270, de mivel sokat tekerek "nem terepen", meggyõzõ érvek után maradt a Trance.
A következõ váz Reign lenne, speciel ezt néztem ki. http://www.giantkere...cifikacio&id=87
Ezt a vázat választva összeretusálgattam Magamnak egy nem létezõ Reign bringát :) Szóval ilyen kéne, persze cserélve egy-két dolog, de az összhatás hasolnó.
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg[

Képeket mikor láthatunk a bringádról?

freestyle8

freestyle8

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
Nem akarom különlegesnek érezni magam csak hogy mégis milyen bringát vettem, mert beszélnék olyanokkal akinek ilyen van.

nyimi

nyimi

vendég

• fórumtag
  • 135 posts

:)

szerintem el kell férnie, van ott hely direkt.
de azér' mérd le mielõtt .)
mellesleg tudsz kedvezõ áron dhx airt? hol? :P

Nemnagyon:) Az xfactor-ba most "csak" 90e :)
Elég bõven egy RP23 amúgy, sohasem tudod kinyírni.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
:)

szerintem el kell férnie, van ott hely direkt.
de azér' mérd le mielõtt .)
mellesleg tudsz kedvezõ áron dhx airt? hol? :P

nyimi

nyimi

vendég

• fórumtag
  • 135 posts

semmi :)
kéne bele egy fox rp23 .)

Láttam, hogy hirdeted Bikemag-on a komplett vázat, mondom mi történhetett? :D

Szerintetek ebbe a 2006-os vázba bele tudom rakni a DHX 5.0Air-t? A túlfolyója el fog férni a váztól? (Lehet hülye kérdés)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

Sok van, nemtudom a számát. Sok olyat ismerek akik nincsenek itt a fórumon, Reign és Reign X tulajok.

MATT:
El akarod adni a vázadat? Mi baj van vele? :|

semmi :)
kéne bele egy fox rp23 .)

nyimi

nyimi

vendég

• fórumtag
  • 135 posts

oké majd teszek fel. Arra lettem volna kiváncsi hogy mégis hány x1 lehet?

Sok van, nemtudom a számát. Sok olyat ismerek akik nincsenek itt a fórumon, Reign és Reign X tulajok.

MATT:
El akarod adni a vázadat? Mi baj van vele? :|

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
mert ha tudod hogy keves van, akkor majd kulonlegesnek fogod erezni magad? lol ez a kerdes
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

freestyle8

freestyle8

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
oké majd teszek fel. Arra lettem volna kiváncsi hogy mégis hány x1 lehet?

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

Arra lennék kiváncsi hogy hány embernek lehet Magyarországon ilyen bringája??? Giant reign x1

Tegyél fel légyszíves nagyobb méretû képeket, ahogy a többiek is! Egyrészt kíváncsi vagyok - és nemcsak Én - hogy néz ki a paripa, részleteiben. Csak így tudjuk véleményezni (persze tudom, hogy szép). Másrészt vannak Reign tulajok, nem vagy egyedül:)

freestyle8

freestyle8

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
Arra lennék kiváncsi hogy hány embernek lehet Magyarországon ilyen bringája??? Giant reign x1

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

Mit szoltok az én bringámról??? Véleményt mondjatok!!!

nagyon jó a biciklid.

freestyle8

freestyle8

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
Mit szoltok az én bringámról??? Véleményt mondjatok!!!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

Hali

Kezd összeállni az én kecském is:
bike
Ha itthon lesz a fényképezõm rakok fel normális képet.

tetszenek az ilyen gépek! :D
gratu!