Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Giant

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3192 hozzászólás a témában

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ja, élõben még szebb, grat!
ma sztem láttam élõben, skálánál volt letámasztva
cimbiddel jaszkriztatok ott

Agria

Agria

vendég

• fórumtag
  • 142 hozzászólás
Köszi mindenkinek a dicséretet.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis

mi a baj velük?

A levegõ átment a negatív kamrába (így összébb ül és a teljes utat sem mozogja ki). Kezdte az RP3, aztán most úgy néz ki, hogy a csereként berakott Float R is ebben a bajban szenved.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
mi a baj velük?

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Trance-ben mindegyikõtök Fox levegõs tagot használ? Az enyémekbõl kezd elegem lenni (RP3 és Float R).

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

http://picasaweb.goo...yiz/GiantTrance

szar... hogy nem az enyém:D nagyon szép lett! én gianték helyében inkább a glory kékjét tettem volna bele, ez így olyan túl hivatalos, már majdnem öltönyös bringa, de azért jól néz ki ilyén komolyan is:) gratula hozzá!!!;)

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

Már az elsõ képeken is nagyon tetszett! Szép a vázszín, fõleg a villával együtt jó az összhatás:) Fel lehet még dobni egy-két színes, eloxált cuccal, de így egyben nagyon kéne :)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
szép trancli :ok2:
esetleg spd pedál jobban mutatna rajta.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

csini;)

Agria

Agria

vendég

• fórumtag
  • 142 hozzászólás

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis

Köszi.
XT752-es hajtókar lesz rajta, ma jött meg a váz. Tegnap rendeltem egy 68x118 középcsapágyat (BB-ES51) rose.de-rõl, az akkor lehet, hogy rövid lesz, még talán tudom módosítani a rendelést 121-esre. Vagy a 121-es is rövid alapból?

Ha én rendelnék, akkor a szélesebb mellett döntenék. Ez alapján pl. a 68*121 méret jó a 752-es hajtómûhöz.

Trance

csabilc4

csabilc4

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 119 hozzászólás

Nekem 121-es (Shimano, octalink, BB-ES30) volt bent, de a Deore hajtokarhoz a hajtás oldalon be kellett tenni egy 2 mm-es alátétgyûrût (különben nem lehetett leváltani elõl a legkisebbre).
A középcsapágy méretéhez tudni kellene a hajtómûtõl függõ láncvonal értéket is.

Köszi.
XT752-es hajtókar lesz rajta, ma jött meg a váz. Tegnap rendeltem egy 68x118 középcsapágyat (BB-ES51) rose.de-rõl, az akkor lehet, hogy rövid lesz, még talán tudom módosítani a rendelést 121-esre. Vagy a 121-es is rövid alapból?

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis

Sziasztok!

Trance tulajoktól vagy hozzáértõktõl szeretném kérdezni, hogy 2006-os trance vázba milyen méretû középcsapágy kell 68*113 v. 68*118 v. 68*121?

Köszi!

Nekem 121-es (Shimano, octalink, BB-ES30) volt bent, de a Deore hajtokarhoz a hajtás oldalon be kellett tenni egy 2 mm-es alátétgyûrût (különben nem lehetett leváltani elõl a legkisebbre).
A középcsapágy méretéhez tudni kellene a hajtómûtõl függõ láncvonal értéket is.

Trance

csabilc4

csabilc4

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 119 hozzászólás
Sziasztok!

Trance tulajoktól vagy hozzáértõktõl szeretném kérdezni, hogy 2006-os trance vázba milyen méretû középcsapágy kell 68*113 v. 68*118 v. 68*121?

Köszi!

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
értem.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

miért?

Mert mentem vele 30.000 km-t, s szétcsaptam. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Látom, kezded megtapasztalni a jót.:)
Akkor egy kis oktatófilm a fejlõdéshez:
:D:D

szép binyiglije van. és használni is tudja. mer' õ john tomac:D hátsó gumi nem lehet tartós nála, a film felében állt a hátsó kereke:afro:

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

Én kicseréltem a rugóstagomat egy NRS bicajban (FOX RP23)

miért?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Látom, kezded megtapasztalni a jót.:)
Akkor egy kis oktatófilm a fejlõdéshez:
:D:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hát, duplaannyinak érzem a rugóutat. :) Minimum. Most nem nagyon találok olyan utat a környéken, ami akár egy picit is rázna, pedig már midnenféle egésztéglából összetörmelékezett utat megnéztem.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)