Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Giant

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3192 hozzászólás a témában

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

Kössz Grande!Bár én nem vagyok egy számítógép guru (se grafikus) ezért nem tudtam leszedni a logót.Illetve igen,de óriás pixellel.Lefotózgattam a feliratokat,de a Giant ugye nem párhuzamosan van,az ...ANT már eléggé csúszik alulra.De remélem jó lesz.A gari szerintem is ugrik festésnél,de aszem én bevállalom.Most egy Autószalon fényezõ mûhelyében dolgozom,úgyhogy gondolhatotd,hogy fel vagyok spanolva.Csak valami tuti szint kéne találnom.

off
A logót le tudja szedni a grafikus a neki megfelelõ formátumban. A színválasztást próbáld megbeszélni szintén a grafikussal. Õ bármilyen színre át tudja Neked színezni monitoron - kell a bringádról egy fotó, mivel dolgozni fog -, így ki tudod választani a Neked legmegfelelõbb színt.
on

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Kössz Grande!Bár én nem vagyok egy számítógép guru (se grafikus) ezért nem tudtam leszedni a logót.Illetve igen,de óriás pixellel.Lefotózgattam a feliratokat,de a Giant ugye nem párhuzamosan van,az ...ANT már eléggé csúszik alulra.De remélem jó lesz.A gari szerintem is ugrik festésnél,de aszem én bevállalom.Most egy Autószalon fényezõ mûhelyében dolgozom,úgyhogy gondolhatotd,hogy fel vagyok spanolva.Csak valami tuti szint kéne találnom.
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

Vagy nem lehet valahonnan letölteni?Kerestem több helyen is,de nem találtam.
Vagy egyszerûen fotózzam le és bízzam a reklámstúdióra?

A Giant logót innen leszedheti egy grafikus - vagy Én, mint grafikus :)
http://www.brandsoft...7983/25351.html

A Trance logót fotózd le, lehetõleg torzítás mentesen. A fotóból és a fenti letöltésbõl szépen össze lehet hozni a grafikát.

Én csak a kopásokat akarnám javítatni a vázon - ha esetleg eladom. Bár akkor ugrik a gari, ha jól tudom...

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Vagy nem lehet valahonnan letölteni?Kerestem több helyen is,de nem találtam.
Vagy egyszerûen fotózzam le és bízzam a reklámstúdióra?
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Nagyon golndolkodom én is egy vázfestésen.Megvan valakinek a Giant és a Trance felirat?

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
Feltöltött kép

http://forums.mtbr.c...t=241727&page=5

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
Akkor ott valami baj ban! Az enyémen (trance) határozottan érezni a különbséget.

nekem is a vázhoz adott RP3, de akárhova tekerem én ugyanolyannak érzem, de mivel nem nagyon hiányzik hogy lockoljam, így túlléptem rajta:)

Kirikou

Kirikou

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
nekem is a vázhoz adott RP3, de akárhova tekerem én ugyanolyannak érzem, de mivel nem nagyon hiányzik hogy lockoljam, így túlléptem rajta:)

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis

megnyugtatlak, a PP kar az enyimen se csinál semmit már gyárilag:D

"Megnyugtattál" :D
...a bajom egyébként ezzel az, hogy a vásárlás elõtt, amíg ismerkedtem a vázzal, volt benne egy kölcsön RP3 és azzal érezhetõ különbségek voltak a mozgásában.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Kirikou

Kirikou

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás

Az összeesést már orvosoltam, szétkaptam, kitakarítottam, újraolajoztam (azóta a szimeringkészletek is megjöttek az enduro fork seals-tõl) és most az a része jó, de a propedal kar még mindig nem csinál semmit.
Ettõl függetlenül nincs baj a mozgásával, csak ha nem mûködik egy része, akkor az felesleges is...és akkor talán egy a fentihez hasonló lock-os tag jobb lenne.

megnyugtatlak, a PP kar az enyimen se csinál semmit már gyárilag:D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Üdv!
Én is néztem a dt tagot,de megbiztattak, hogy itthon nincs szervizlehetõség

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis

Még mindig pocsék a Fox tagod? Nálam az "öngyógyulás" óta jól muzsikál.

Az összeesést már orvosoltam, szétkaptam, kitakarítottam, újraolajoztam (azóta a szimeringkészletek is megjöttek az enduro fork seals-tõl) és most az a része jó, de a propedal kar még mindig nem csinál semmit.
Ettõl függetlenül nincs baj a mozgásával, csak ha nem mûködik egy része, akkor az felesleges is...és akkor talán egy a fentihez hasonló lock-os tag jobb lenne.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

A' lesz az.
Köszi!
(Pont egy DT-vel szemezgetek, lehet, hogy lesz egy olyan ha nem sikerül helyrepofozni az RP3-at)

Még mindig pocsék a Fox tagod? Nálam az "öngyógyulás" óta jól muzsikál.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
A' lesz az.
Köszi!
(Pont egy DT-vel szemezgetek, lehet, hogy lesz egy olyan ha nem sikerül helyrepofozni az RP3-at)

Trance

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
jaja ránagyítva a HVR felirat látszik. a szám az meg mintha 400 lenne...de azt már nagyon lehet kivenni.

grande 2ik linkjébe a trance tesztbe csóka ugy mondja hogy "dzsijánt" :D modnom milyen dzsiádzsó hol? :D

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
megelõztek, de én is design alapján Dt-t mondanám, sztem vmi ilyesmi:
http://www.bikemagic...s/uan/4383/v/1/

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Jó ez a Trance festés, mûvészlelkeknek, kik közelrõl vizslatják a szépen kidolgozott részleteket.

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 hozzászólás
Matrica alapján valami DT nek nézem mondjuk talán ez:http://www.chainreac...x?ModelID=13756

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Sárosnak azért sáros...elég rendesen, de tetszik, igazán egyedi.
Valaki meg tudja mondani milyen rugóstag van benne (hiába nagyítom ki, nem tudom kivenni, hogy mi a felirat)?

Trance

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
trendi vazze:D
Egyébként érdekes. Megnéztem egy távolabbi képet róla, az olyan mint egy sáros vajszínû váz...