Akkor nem szóltam - félreértettem.
De mivel van új forgalmazó,márciusi szállítással a 2011-es modellek már rendelhetõek
Akkor nem szóltam - félreértettem.
Itt most a Superpole-Giant forgalmazásról volt szó.Az teljes egészében a Neuzer hibája
Nem kéne az egész dolgot a Neuzerre kenni, mert a Giant is vastagon benne van a dologban. Az a csoda, hogy ennyi ideig elhúzódott a dolog, holott a GT bejövetelének indoka éppen a Giant forgalmazás tervezett visszaadása volt.
Sajnos a Neuzer kft hozzáállása nem volt megfelelõ a dolgokhoz olyannyira,hogy 2011-tõl már nem õk látják el a magyarországi képviseletet
Azért szvsz. a Superpole-t sem kell félteni. Saját tapasztalatom mondatja velem, hogy az a csoda, hogy ilyen üzletpolitikával még életben van.
,
Közben kérdezni akartam az "Újra itt a Giant, újra itt az óriás"... "Intenzív piaci offenzívába kezd a Giant magyarországon" nevû boltból. De már csak ezt találom. Ennyi volt...
Ha valkit erdekel, tervezek vasarolni par Giant rucit Aaaaangleabol (csokolom! honnan mashonnan?!?). A bolt adna kedvezmenyt is bizonyos osszeg felett (kb 50.000 huf nal 15 %-ot). Valaki akar tarsulni? Itt egy meret tablazat amit keresemre (!!!!!) osszeallitottak. Persze a postakoltseg meg ezen felul lenne.
Dante is mondta hogy elõferdül az ilyen szerintem az egész gépen az a csavar lehetett az ami nem menetrögzítõvel volt összerakva ( korrózió,megszorulás miatt) szerencsére holnap megkapom az új csapágy készletet ill a csavart aztán kiderül milyen menet maradt a csavarnak ha nagyon elkenödött akkor veszek még egy 8-as menetjavító készletet és kész.Miota hasznalod a masinat? Nezegetem a vazat (kepen) de el sem tudom kepzelni hogy tud "kiesni" csak ugy a csavar. Nem lehet hogy gyarilag volt elb@kterolva?
Miota hasznalod a masinat? Nezegetem a vazat (kepen) de el sem tudom kepzelni hogy tud "kiesni" csak ugy a csavar. Nem lehet hogy gyarilag volt elb@kterolva?
184x44 (7,25"x1,75"). Angol tudásom kevés, de mtbr.com-on 190x50-es (7,5"x2") taggal is próbálkozott valakiValaki tudja esetleg, hogy a 2008-as Trance X-be mekkora tag van? Koszonom!
Ma szembesültem azzal hogy az Antheimem himbakarjánál lévõ egyik csapágy a tartó csavarjával együtt kiesett. Sajnos csak ma vettem észre, az a hétvégi túrán is feltûnt hogy erõs terhelésnél erõsen reccsen már a középrésztõl a kormányon át az agyakig mindent húzogattam. Azonban azt nem vettem észre hogy ez kiesett. Strapabíró szerkezet a váza, mert egy komplett túrát kibírt egyelõre csak az látszik hogy a himbában a menet sérült ahogy a csavar fokozatosan kiesett.
F@szabb lenne hajlitva az biztos! Gondolom ezzel valasztjak el a Reign-tol. A Cseh oldalt belinkeled?