Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Giant

- - - - -

• Please log in to reply
3192 replies to this topic

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

Akkor nem szóltam - félreértettem.:)

De mivel van új forgalmazó,márciusi szállítással a 2011-es modellek már rendelhetõek :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Itt most a Superpole-Giant forgalmazásról volt szó.Az teljes egészében a Neuzer hibája

Akkor nem szóltam - félreértettem.:)

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

Nem kéne az egész dolgot a Neuzerre kenni, mert a Giant is vastagon benne van a dologban. Az a csoda, hogy ennyi ideig elhúzódott a dolog, holott a GT bejövetelének indoka éppen a Giant forgalmazás tervezett visszaadása volt.

Itt most a Superpole-Giant forgalmazásról volt szó.Az teljes egészében a Neuzer hibája

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Sajnos a Neuzer kft hozzáállása nem volt megfelelõ a dolgokhoz olyannyira,hogy 2011-tõl már nem õk látják el a magyarországi képviseletet

Nem kéne az egész dolgot a Neuzerre kenni, mert a Giant is vastagon benne van a dologban. Az a csoda, hogy ennyi ideig elhúzódott a dolog, holott a GT bejövetelének indoka éppen a Giant forgalmazás tervezett visszaadása volt.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

Azért szvsz. a Superpole-t sem kell félteni. Saját tapasztalatom mondatja velem, hogy az a csoda, hogy ilyen üzletpolitikával még életben van.

PL?Mesélj

mzoli10

mzoli10

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
Azért szvsz. a Superpole-t sem kell félteni. Saját tapasztalatom mondatja velem, hogy az a csoda, hogy ilyen üzletpolitikával még életben van.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

,

Közben kérdezni akartam az "Újra itt a Giant, újra itt az óriás"... "Intenzív piaci offenzívába kezd a Giant magyarországon" nevû boltból. De már csak ezt találom. Ennyi volt...

Sajnos a Neuzer kft hozzáállása nem volt megfelelõ a dolgokhoz olyannyira,hogy 2011-tõl már nem õk látják el a magyarországi képviseletet

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 posts

Közben kérdezni akartam az "Újra itt a Giant, újra itt az óriás"... "Intenzív piaci offenzívába kezd a Giant magyarországon"
nevû boltból. De már csak ezt találom. Ennyi volt...

Szomoru :(
Ez a bolt. De innen is mazsolazhatsz. Tobbe kevesbe van nekik minden.
Sp

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

Ha valkit erdekel, tervezek vasarolni par Giant rucit Aaaaangleabol (csokolom! honnan mashonnan?!?). A bolt adna kedvezmenyt is bizonyos osszeg felett (kb 50.000 huf nal 15 %-ot). Valaki akar tarsulni? Itt egy meret tablazat amit keresemre (!!!!!) osszeallitottak. Persze a postakoltseg meg ezen felul lenne.

Engem érdekelne. De... csak ruci van? Kiegészítôk érdekelnének még (kormány, nyeregcsô, stücni) Ha van linked, melyik bolt, dobhatnád, hogy mazsolázhasson az ember.

Közben kérdezni akartam az "Újra itt a Giant, újra itt az óriás"... "Intenzív piaci offenzívába kezd a Giant magyarországon" nevû boltból. De már csak ezt találom. Ennyi volt...

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Ha valkit erdekel, tervezek vasarolni par Giant rucit Aaaaangleabol (csokolom! honnan mashonnan?!?). A bolt adna kedvezmenyt is bizonyos osszeg felett (kb 50.000 huf nal 15 %-ot). Valaki akar tarsulni? Itt egy meret tablazat amit keresemre (!!!!!) osszeallitottak. Persze a postakoltseg meg ezen felul lenne.
Sp

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Koszi Grande! Azt hiszem hamraosna en is szetkapom a jarganyt es megnezem mi ujsag a himbakarnal. Bolti osszerakas utan hetekig uldoztem a recsego hangot, mig kiderult hogy a hatso valto papucsbol ered. Gyakorlatilag fel volt lehelve a vazra :P Lehet muszak vege volt :)
Igertem kepeket a masinamrol. Ime: Giant Trance X 2008 Valahol ott van a sar alatt :)
Sp

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Miota hasznalod a masinat? Nezegetem a vazat (kepen) de el sem tudom kepzelni hogy tud "kiesni" csak ugy a csavar. Nem lehet hogy gyarilag volt elb@kterolva?

Dante is mondta hogy elõferdül az ilyen szerintem az egész gépen az a csavar lehetett az ami nem menetrögzítõvel volt összerakva ( korrózió,megszorulás miatt) szerencsére holnap megkapom az új csapágy készletet ill a csavart aztán kiderül milyen menet maradt a csavarnak ha nagyon elkenödött akkor veszek még egy 8-as menetjavító készletet és kész.
Egyébként nekem is a bal felsõ esett ki.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

Miota hasznalod a masinat? Nezegetem a vazat (kepen) de el sem tudom kepzelni hogy tud "kiesni" csak ugy a csavar. Nem lehet hogy gyarilag volt elb@kterolva?

Pedig megesik. Azt hiszem Nyimi Reignjébôl is kipottyant már a bal felsô kompletten, ahogy Zezoo gépéböl is. Nálam is csak a véletlen segített, hogy pont észrevettem a kilazulást és utánnahúztam.

Valaki tudja esetleg, hogy a 2008-as Trance X-be mekkora tag van? Koszonom!

184x44 (7,25"x1,75"). Angol tudásom kevés, de mtbr.com-on 190x50-es (7,5"x2") taggal is próbálkozott valaki

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 posts

Ma szembesültem azzal hogy az Antheimem himbakarjánál lévõ egyik csapágy a tartó csavarjával együtt kiesett. Sajnos csak ma vettem észre, az a hétvégi túrán is feltûnt hogy erõs terhelésnél erõsen reccsen már a középrésztõl a kormányon át az agyakig mindent húzogattam. Azonban azt nem vettem észre hogy ez kiesett. Strapabíró szerkezet a váza, mert egy komplett túrát kibírt egyelõre csak az látszik hogy a himbában a menet sérült ahogy a csavar fokozatosan kiesett.

Sp

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Valaki tudja esetleg, hogy a 2008-as Trance X-be mekkora tag van? Koszonom!
Sp

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Ma szembesültem azzal hogy az Antheimem himbakarjánál lévõ egyik csapágy a tartó csavarjával együtt kiesett. Sajnos csak ma vettem észre, az a hétvégi túrán is feltûnt hogy erõs terhelésnél erõsen reccsen már a középrésztõl a kormányon át az agyakig mindent húzogattam. Azonban azt nem vettem észre hogy ez kiesett. Strapabíró szerkezet a váza, mert egy komplett túrát kibírt egyelõre csak az látszik hogy a himbában a menet sérült ahogy a csavar fokozatosan kiesett.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Atomanti

Atomanti

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok! Gondoltam megosztom veletek az eddig szerzett tapasztalatokat a Giant Anthem X2-vel (2010) kapcsolatban. Kb 3 hónapja nyúzok egy L-es Anthemet, elég nagy dilemma volt a vásárláskor a vázméret. Szerintem túl nagy a különdség az M-es és az L-es méret között, 182cm-emmel az egyik rövid volt a másikon meg nagyon kinyújtva éreztem magam. Végül a nagyobb váz mellett döntöttem, amirõl a 110-es stucnit lecserélve egy 90-esre szerintem elég kényelmes az ûléspozició, mászásnál kézzel tudok húzni, de egy letörésnél könnyen a nyereg mögé tudom tolni magam. A Fox-ok a gyártó által javasolt értékekkel szerintem jól mûködnek, a propedal opció az RP2 rugóstagon tök hasznos, másásnál vagy aszfalton az a kis pogó is megszünik, ami érezhetõ kikapcsolt állapotban ha felfelé nyomod vagy aszfalton taposod neki (maestro ide vagy oda).
Az elsõ pár használat után szükség volt egy kis utánhúzásra a rugóstag alsó felfogatásánál, amit egyébként elég nehéz hozzáférni mivel a hajtókar mögötti oldalon lévõ imbusz lazult fel. Egyébként a bringa XC-zés hez elég merev, gyökeres lefeléket is vállalja. A kerekkel eddig nem volt problémám (az igazi teszt majd Wales lesz nekik) de szerintem elég nehezek. Fékek és a hajtáslánc XT, ami eddig problémamentes, bár az nem tetszik hogy a fékkarok túl közel esnek a markolathoz ha a mögötte lévõ váltókarokat is el akarom érni. A kormány elég széles, gyors lefeléken jól jön, csak a fák között férj el vele :) A Fizik tundra nyereg viszont nagyon kemény, azt hiszem csere lesz a vége mert egy egy-két órás bringázáshoz is nagyon kényelmetlennek érzem pedig baromi jól néz ki ahogy az egész bringa, szerintem az egyik leszebb váza van az Anthemnek az idei össztelós xc-k közül, és ahogy látom 2011-re sem adtak lejjebb...

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

F@szabb lenne hajlitva az biztos! Gondolom ezzel valasztjak el a Reign-tol. A Cseh oldalt belinkeled?

SLEVA 20 - 40 % na modely 2009 a star¹í! - Novinky | Giant Bicycles | Èeská republika

PDF-ben van az akciós lista
http://www.giant-bic...giant_slevy.pdf

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
F@szabb lenne hajlitva az biztos! Gondolom ezzel valasztjak el a Reign-tol. A Cseh oldalt belinkeled?
Sp

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
A 2011-es bringák felkerültek végre a Giant weboldalára. Lehet szemezgetni.

Bikes - Giant Bicycles | United States

Ez pedig csak egy elméleti kép, mi lett volna, ha 2011-ben is megmarad a Trance hajlított felsõcsöve :) Retusáltam egyet :) Pofásabb hajlított felsõcsõvel...

Feltöltött kép

Közben a cseheknél 20-40%-os akciók vannak 2008, 2009, 2010-es modellekre. Pl. 2010 Giant Trance X1 tesztbringa 75000 korona helyett 45000 korona.