Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Giant

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3192 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Hagyd békében õket ha nálam 20 hónapot kibírt akkor nálad is kibír annyit minimum (ja a vázat használtan vettem és használom télen és sárban is), ritka jó tömítésû csapágyak hasonlót sem láttam még csapágy boltban.

Úgy is próbáltad õket forgatni, hogy szétszedted a bringát és csak megfogtad ujjal és úgy?

A sebesség mindent megold.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Hagyd békében õket ha nálam 20 hónapot kibírt akkor nálad is kibír annyit minimum (ja a vázat használtan vettem és használom télen és sárban is), ritka jó tömítésû csapágyak hasonlót sem láttam még csapágy boltban.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Sziasztok! Ebben a saras idoben van valami jo 5letetek a himbakar csapagyak karbantartasara? A sar miatt eleg sokat kell sikalni a gepet es felek, igy akaratlanul is kimosodik a zsir a csapagyakbol. Keneshez valami ami birja a strapat?

Sp
Sp

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Eurobike Giant
Interbike Fox de egy szep Giant-en mutogatjak az uj fejleszteseket :)
Sp

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Zed hathatós segítségével sikerült kicserélnem az anthem csapágy készletét jobb lett mint újkorában. Ezúton is köszönet érte!
Azt viszont nem értem miért nem lehet csapágyboltban olyan puha gumis tömítéssel ellátott csapágyat kapni mint amilyen a Giantekben vannak.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Most akkor Superpole a nagyker jövõre?

Nem.Sajnos egyenlõre úgy néz ki,nem lesz raktárkészletes nagyker

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
Most akkor Superpole a nagyker jövõre?

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
De ami a lényeg: halvány reménysugár van visszahozni ezt a remek márkát.Bár a forgalmazási feltételeket ismerve,nem biztos hogy sikerülni fog :(

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Nem,persze.Pedig hidd el,hogy nem volt.Ha akarod bent elmesélem :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Ok, akkor kérdésemre megkaptm a választ. Valójában nem forgalmazásról beszéltél te sem.

Ezt nem nagyon értem, voltak-vannak 2010-es bringáink, és erõsen kétlem, hogy ne lett volna beleszólása a Superpole-nak abba, hogy milyen készletet kapjon. Lehet, hogy az üzletkötõink a régi készletet próbálták kinyomni, de az õ szavuk nem vétójog, inkább javaslat.

Az, hogy a Superpole képviselte a Giantet a BM-on köszönjük, én rég nem jártam erre.
Ausztria, Kenguruk földje!

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
X3 599 :)

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

mi kell konkrétan?

Trance X2 és X3 ára, köszi!

Ps.: ja látom, X2-es 700e. Hm. X3-as úgyis jobban tetszik.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Olvastad a 8oldalas szerzõdést,amit személyesen Neuzer András fogalmazott meg?Abban az állt,hogy a Superpole kft kiemelt márkaboltként kapja meg a legújabb modelleket soron kívül?Ehhez képest az odavitt 2007-2008-as modellek nem voltak köszönõviszonyban a dologgal :)
Továbbá a szerzõdésben foglaltaknak megfelelõen a Superpole-on még mindig a Neuzer márkabolt és a Giant logó díszeleg és hónapokig hirdette a bikemagon a giant-et ;)
Szép,hogy a hazát véded,de tényszerûen azért :) Písz

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
VV jól tudja. 2008-ban le akartuk adni a Giantet, de a vezetés döntése az volt, hogy had fusson tovább, ha úgysincs más forgalmazójelölt. Nem véletlen, hogy egy-két teszten kívül nem volt Giant médiamegjelenés sem.
Superpole-Giant forgalmazás? A Neuzer hibája??? Kezdesz mosolyt csalni az arcomra. Elmagyaráznád?
A Superpole közel egy éven keresztül a Neuzer kiemelt kiskereskedelmi partnere volt, márkabolti státuszban. A Giantok is így kerültek hozzájuk, többnyire bizományos készletként, tehát forgalmazásról szó sem volt, kiskereskedõként értékesítették a bringákat. Hallottam róla, hogy a Superpole tervezi a Giantek beszerzését más úton, de ennél többet nem tudok a dologról.
Ausztria, Kenguruk földje!

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

2011-es Trance X2 érdekel :) Cseheknél most "kifutó" modelleket akcióznak elég jó áron. Jó kézbe került a forgalmazás, irigykedve néztem a cseh oldalakat (más márkák esetében is).

Az itthoni br kisker ára 699e ft lesz.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

mi kell konkrétan?

2011-es Trance X2 érdekel :) Cseheknél most "kifutó" modelleket akcióznak elég jó áron. Jó kézbe került a forgalmazás, irigykedve néztem a cseh oldalakat (más márkák esetében is).

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Ki lett az?

A Progress Cycle a Cseh vezérképviselet vette át

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

De mivel van új forgalmazó,márciusi szállítással a 2011-es modellek már rendelhetõek :)

Ki lett az?

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Ha esetleg láttatok már árakat, ne tartsátok magatokban! :-] A 2011-es katalógus tudom, kint van az üzletekben de 2 hete árak még nem voltak, ez az uccsó infóm.

mi kell konkrétan?

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Ha esetleg láttatok már árakat, ne tartsátok magatokban! :-] A 2011-es katalógus tudom, kint van az üzletekben de 2 hete árak még nem voltak, ez az uccsó infóm.