Árpi, adj!
Úgy mondják:kérekszépen
priv
Bocs, javítom magamat: Trance X3: 599 900 Ft (Összekevertem az anthem-mel)
Márkakereskedõ alatt kiskert értesz(vagy nagykert is)?
Hello!
Jövõ évtõl mi leszünk Budapesten a Giant hivatalos márkakereskedõje!
Csak tájékoztatásképpen megosztanám veletek a hivatalos lista árakat:
2011 Trance X4: 483 900 Ft
2011 Trance X3: 559 900 Ft
2011 Trance X2:699 900 Ft
2011 Trance X1: 899 900 Ft
Mindez magyar kereskedõtõl, magyar garis ügyintézéssel, stb..
Ha van kérdésetek szívesen válaszolok.
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Az "azért nem semmi, hogy van olyan gyártó"-ra nézz meg egy Canyon bringát Trance X2 árban - ami engem érdekel - QR15-os Fox Talast adnak, XT-XTR váltást-hajtást és +1 centi rugóútat
Canyon | MTB | Nerve AM 8.0
Hello!
Jövõ évtõl mi leszünk Budapesten a Giant hivatalos márkakereskedõje!
Csak tájékoztatásképpen megosztanám veletek a hivatalos lista árakat:
2011 Trance X4: 483 900 Ft
2011 Trance X3: 559 900 Ft
2011 Trance X2:699 900 Ft
2011 Trance X1: 899 900 Ft
Mindez magyar kereskedõtõl, magyar garis ügyintézéssel, stb..
Ha van kérdésetek szívesen válaszolok.
Az "azért nem semmi, hogy van olyan gyártó"-ra nézz meg egy Canyon bringát Trance X2 árban - ami engem érdekel - QR15-os Fox Talast adnak, XT-XTR váltást-hajtást és +1 centi rugóútat
Canyon | MTB | Nerve AM 8.0
Azért nem semmi, hogy van olyan gyártó, aki az "alapmodellbe" (már amennyire az egy félmillás cucc) foxi felfüggesztést tol, villából ráadásul QR15-öst, ami 1-2 év múlva lehet, hogy + pont lesz eladásnál. A tapered nem tudom, mennyire jó vagy nem, csak sejtem, azt nem baj, hogy tapered egy villa. Off. (Kár, hogy Speciék ennyiért jó, ha RS Reconnal adnak egy kategóriatárs fully-t, sajnos észrevehetõen alacsonyabb kategóriás kiegészítõkkel a többi dolog tekintetében is... Persze lehet, hogy csak nekem "fáj" ez.) On.
Szóval akkor egy X4 ~520, X3 600, X2 700e. Hm...
Köszi a linket!
Szerintem véletlenül se szed ki a tömítést mert nagyon esélyes hogy tökéletesen nem tudod vissza illeszteni hagyd ahogy van. Ha meg rág is az se nagyon zavarjon , a régi bringám egy Merida speed mission volt abban a nagy csapágyak már csak azt a pár fokot fordulták amit eleve mozog a vázban azonban ez semennyire sem befolyásolta a váz mozgását. Amennyiben nagyon zavar cseréld ki, de ne bolygasd õket azzal hogy kiszeded a tömítést és kimosod a csapágyat.
Igen mikor elhagytam az egyiket akkor cserélve lett az összes mivel akkor úgy voltam vele legyen tartalék a baloldali alsó nagy csapágy volt az ami már rágott a többi teljesen jó volt.
Spooon az xfaktorban kpasz csapágyat.
Igen mikor elhagytam az egyiket akkor cserélve lett az összes mivel akkor úgy voltam vele legyen tartalék a baloldali alsó nagy csapágy volt az ami már rágott a többi teljesen jó volt.
Spooon az xfaktorban kpasz csapágyat.
A sebesség mindent megold.
Igen mikor elhagytam az egyiket akkor cserélve lett az összes mivel akkor úgy voltam vele legyen tartalék a baloldali alsó nagy csapágy volt az ami már rágott a többi teljesen jó volt.Úgy is próbáltad õket forgatni, hogy szétszedted a bringát és csak megfogtad ujjal és úgy?