Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Giant

- - - - -

• Please log in to reply
3192 replies to this topic

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

Árpi, adj!

Úgy mondják:kérekszépen :D
priv

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts
Árpi, adj!

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Bocs, javítom magamat: Trance X3: 599 900 Ft (Összekevertem az anthem-mel)

Lesz az üzletben valamelyik Trance X, amit meg lehet majd nézni? Köszi a választ!

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

Márkakereskedõ alatt kiskert értesz(vagy nagykert is)?

kisker.nagykerhez adok kontaktot ha kell

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts

Hello!

Jövõ évtõl mi leszünk Budapesten a Giant hivatalos márkakereskedõje!
Csak tájékoztatásképpen megosztanám veletek a hivatalos lista árakat:

2011 Trance X4: 483 900 Ft
2011 Trance X3: 559 900 Ft
2011 Trance X2:699 900 Ft
2011 Trance X1: 899 900 Ft

Mindez magyar kereskedõtõl, magyar garis ügyintézéssel, stb..

Ha van kérdésetek szívesen válaszolok.

Márkakereskedõ alatt kiskert értesz(vagy nagykert is)?

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 posts

Az "azért nem semmi, hogy van olyan gyártó"-ra nézz meg egy Canyon bringát :) Trance X2 árban - ami engem érdekel - QR15-os Fox Talast adnak, XT-XTR váltást-hajtást és +1 centi rugóútat :)

Canyon | MTB | Nerve AM 8.0

A Maestro az Maestro :)
Sp

Moab

Moab

shop

• fórumtag
  • 18 posts

Hello!

Bocs, javítom magamat: Trance X3: 599 900 Ft (Összekevertem az anthem-mel)

Moab

Moab

shop

• fórumtag
  • 18 posts
2011-es árak:

Anthem X1: 899 900 Ft
Anthem X2: 699 900 Ft
Anthem X3: 559 900 Ft
Anthem X4: 499 900 Ft

Váz:314 900 Ft

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Anthem árak?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Moab

Moab

shop

• fórumtag
  • 18 posts
Hello!

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts

Az "azért nem semmi, hogy van olyan gyártó"-ra nézz meg egy Canyon bringát :) Trance X2 árban - ami engem érdekel - QR15-os Fox Talast adnak, XT-XTR váltást-hajtást és +1 centi rugóútat :)

Ne is mondd! Kb. annyit nézegettem õket (Canyonokat), már kívülrõl fújom lassan a felszereltségeket. Full XT-s/foxis AM bicajom az van egy 2008-as modell, azt szeretném meghagyni még 1-2 évig. Egy 120-at mozgó darabot keresek mellé kb. 12, max. 12.5kg súlyban, Canyonból a Nerve XC8.0 tetszene. Igaz, az nem QR15 (a fotó megtévesztõ, azon az szerepel, de a valós felszereltsége QR9), viszont piszokjó cuccokat szórtak fel rá, ilyen felszereltségûek nálunk 750-800e-nél kezdõdnek; de hát Canyonék máshogy mûködnek, ugye. :-> Trance-et és Speci Cambert azért nézegetem, mert van hazai forgalmazó, megvehetem kedvenc boltosomnál:->, aki a pokolba kívánhat majd utána. ;-> (Na jó, ez csak vicc)
De még alszom az egészre úgy 90-100-at, aztán addig is agyalok, meg õrülök megfele. :->
(Elméletben talán még a Meridák játszhatnának, a One-Twenty-k, de fotók alapján egyáltalán nem jönnek be, adott áron a felszereltségük sem annyira jó már, mint volt 1 vagy 2 éve stb. Persze ettõl lehetnek jók, de ha nem tetszenek...)

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

Azért nem semmi, hogy van olyan gyártó, aki az "alapmodellbe" (már amennyire az egy félmillás cucc) foxi felfüggesztést tol, villából ráadásul QR15-öst, ami 1-2 év múlva lehet, hogy + pont lesz eladásnál. A tapered nem tudom, mennyire jó vagy nem, csak sejtem, azt nem baj, hogy tapered egy villa. Off. (Kár, hogy Speciék ennyiért jó, ha RS Reconnal adnak egy kategóriatárs fully-t, sajnos észrevehetõen alacsonyabb kategóriás kiegészítõkkel a többi dolog tekintetében is... Persze lehet, hogy csak nekem "fáj" ez.) On.
Szóval akkor egy X4 ~520, X3 600, X2 700e. Hm...
Köszi a linket!

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
Azért nem semmi, hogy van olyan gyártó, aki az "alapmodellbe" (már amennyire az egy félmillás cucc) foxi felfüggesztést tol, villából ráadásul QR15-öst, ami 1-2 év múlva lehet, hogy + pont lesz eladásnál. A tapered nem tudom, mennyire jó vagy nem, csak sejtem, azt nem baj, hogy tapered egy villa. Off. (Kár, hogy Speciék ennyiért jó, ha RS Reconnal adnak egy kategóriatárs fully-t, sajnos észrevehetõen alacsonyabb kategóriás kiegészítõkkel a többi dolog tekintetében is... Persze lehet, hogy csak nekem "fáj" ez.) On.
Szóval akkor egy X4 ~520, X3 600, X2 700e. Hm...
Köszi a linket!

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

Trance X2 és X3 ára, köszi!

Ps.: ja látom, X2-es 700e. Hm. X3-as úgyis jobban tetszik.

X3 599 :)

Nézelõdtem a magyar E-bay-en. Ezt találtam. Bõ nyolcvanassal olcsóbb.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Kérdés a Giant nyekereg-e? ha nem hagyd, jól mozog-e? ha igen hagyd.
Mivel nagyon profin tömített lehet hogy nútos vagy lamellás és akkor szinte biztos nem tudod vissza rakni rendesen.

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 posts

Szerintem véletlenül se szed ki a tömítést mert nagyon esélyes hogy tökéletesen nem tudod vissza illeszteni hagyd ahogy van. Ha meg rág is az se nagyon zavarjon , a régi bringám egy Merida speed mission volt abban a nagy csapágyak már csak azt a pár fokot fordulták amit eleve mozog a vázban azonban ez semennyire sem befolyásolta a váz mozgását. Amennyiben nagyon zavar cseréld ki, de ne bolygasd õket azzal hogy kiszeded a tömítést és kimosod a csapágyat.

Az elzo Meridamban nekem is volt bedoglott csapagy. Az idegesito volt mert recsegett/nyikorgott. Ha kimosni nem is de a kimosodott kenest valamivel potolni kellene nem? Szetbuheralni nem szeretnem en sem, nem bizok annyira magamban, hogy patentra vissza tudjam tenni :)
Sp

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Szerintem véletlenül se szed ki a tömítést mert nagyon esélyes hogy tökéletesen nem tudod vissza illeszteni hagyd ahogy van. Ha meg rág is az se nagyon zavarjon , a régi bringám egy Merida speed mission volt abban a nagy csapágyak már csak azt a pár fokot fordulták amit eleve mozog a vázban azonban ez semennyire sem befolyásolta a váz mozgását. Amennyiben nagyon zavar cseréld ki, de ne bolygasd õket azzal hogy kiszeded a tömítést és kimosod a csapágyat.

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 posts

Igen mikor elhagytam az egyiket akkor cserélve lett az összes mivel akkor úgy voltam vele legyen tartalék a baloldali alsó nagy csapágy volt az ami már rágott a többi teljesen jó volt.
Spooon az xfaktorban kpasz csapágyat.

Koszi a tippet! Este szetkaptam a jarganyt, ugy tunik a kisebb csapagyak siman forognak, az also nagyban ereztem valami recegest, abban mar lehet kosz. Biztonsag kedveert szetszedem es atforgatom oket lassam minden rendben van-e. Sajnos az egyik tengely nem akar kijonni felek eroltetni mert nem akarom elcseszni a menetet :( Mivel szoktatok megkenni a csapagyakat?
Sp

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Igen mikor elhagytam az egyiket akkor cserélve lett az összes mivel akkor úgy voltam vele legyen tartalék a baloldali alsó nagy csapágy volt az ami már rágott a többi teljesen jó volt.

Értem. Egyébként azért kérdeztem, mert nálam hamar cserélni kellett a kisebb csapágyakat, mert beáztak.

A sebesség mindent megold.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Úgy is próbáltad õket forgatni, hogy szétszedted a bringát és csak megfogtad ujjal és úgy?