Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Giant

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3192 hozzászólás a témában

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás
Ez csak a vázra vagy a tagra is vonatkozik?

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
aham, öt év, ugye? :)

Mivel úgy látom, nagy itt a homály,megkérdeztem a Moab boltot és gyorsan válaszoltak is (köszönet érte!) gari ügyben:

Minden esetben a Giant merev vázakra 5 év, full telós vázakra 3 év a garancia!

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

A 70 ezres vázra mondtam, hogy gyanús volt :). A mostanit pár éve 140-ért vettem és a bolti ára még mindig 200 körül van egy ilyennek.
(Nem szoktam eladni, de nehezen hiszem el, hogy ennyire pang a piac)

mi most vettünk boltban 150-ért trance vázat. igaz, a régi fajtát, de akkor is. új(bontott), 5év gari, számla, miegyéb. kicsit nehezebb, mint az újfajta, de jobban bírja a veretést (nem mintha ez barátnõm 50kilója alatt számítana)

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

szvsz az is szamit, hogy nem a legujabb vazkialakitas.

Lehetséges.Remélem a Németeket nem veri földhöz az 1400euro :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

0db érdeklõdõ volt rá
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: GIANT ANTHEM 1 csak 1hétig
És nem csak errõl az egyrõl van szó,panaszkodik mindenki.Látok az apróban új komplett tárcsafékeket 20ezer körül hónapokig

szvsz az is szamit, hogy nem a legujabb vazkialakitas. tavaly harom bringat is eladtam, de egyik sem volt akkora erteku (120-300e), par het alatt elvittek oket altalaban.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

A 70 ezres vázra mondtam, hogy gyanús volt :). A mostanit pár éve 140-ért vettem és a bolti ára még mindig 200 körül van egy ilyennek.

Nézd még, full szenszalas simplon stomp karcmentesen 160ert rp23 taggal, ráadásul a legkeresettebb méretben, több mint egy napja. Fullosan 460ert már jó ideje hirdetik. Tényleg nagyon kong a piac, kevés a pénzes vásárló. Tessék megbecsülni õket, minket. :)

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

( nehezen hiszem el, hogy ennyire pang a piac)

0db érdeklõdõ volt rá
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: GIANT ANTHEM 1 csak 1hétig
És nem csak errõl az egyrõl van szó,panaszkodik mindenki.Látok az apróban új komplett tárcsafékeket 20ezer körül hónapokig

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Ezt a mostani hirdetést is láttam, de õszintén megmondom, nagyon gyanús volt az alacsony ár

Ezt már mondták több bringámnál...de mit veszít az ember egy 25ft-os híváson kívül?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

A 32-est, hasonló a fogásra, mint a ricsi wcs, csak jóval tömörebb a szilikonhab és úgy vettem észre, hogy a használattól nem tömörödik össze, nyomódik be mint a wcs. Persze sok ezer km után biztos ezt is tönkremegy, de melyik nem?

erdekes, hogy az mtbren a 30as verziorol jobb velemennyel vannak :) hogy ne legyen egyszeru a valasztasom, a most idealisnak tartott markolatom 31es :D

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis

AZért kérdeztem mert úgy látom,sokan nem olvassák az aprót.Nekem ami volt L-es azt TAVALY áprilistól hirdettem folyamatosan 185-ért.Reba-XT-Race Face.EGYETLEN érdeklõdõ volt csak rá,de az is pénz nélkül.3hete megvették és most bontja a srác,valami 70körül tette fel a vázat Fox RP2taggal

Igen, emlékszem hogy volt tavaly is 200 körül komplett bringa, de akkor nem volt rá keret.
Ezt a mostani hirdetést is láttam, de õszintén megmondom, nagyon gyanús volt az alacsony ár...de akkor így jártam :)

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

melyiket hasznalod, a 32eset vagy a 30asat?
ezt meg nem probaltam :) az odi rogue nem jott be, hiaba dicserik agyon.

A 32-est, hasonló a fogásra, mint a ricsi wcs, csak jóval tömörebb a szilikonhab és úgy vettem észre, hogy a használattól nem tömörödik össze, nyomódik be mint a wcs. Persze sok ezer km után biztos ezt is tönkremegy, de melyik nem?

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Igen. Most is az van, de 120-as kormányszárral, hátranyúló nyeregcsõvel is rövidnek érzem a bringát. 181 vagyok, elvileg akár jó is lehetne, de érzem, hogy nem tökéletes. Hátrébb nem tehetem a nyerget, mert azt a térdem nem kedveli, a hosszabb stucni szintén kizárt (már ezt is soknak tartom).

AZért kérdeztem mert úgy látom,sokan nem olvassák az aprót.Nekem ami volt L-es azt TAVALY áprilistól hirdettem folyamatosan 185-ért.Reba-XT-Race Face.EGYETLEN érdeklõdõ volt csak rá,de az is pénz nélkül.3hete megvették és most bontja a srác,valami 70körül tette fel a vázat Fox RP2taggal

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Igen. Most is az van, de 120-as kormányszárral, hátranyúló nyeregcsõvel is rövidnek érzem a bringát. 181 vagyok, elvileg akár jó is lehetne, de érzem, hogy nem tökéletes. Hátrébb nem tehetem a nyerget, mert azt a térdem nem kedveli, a hosszabb stucni szintén kizárt (már ezt is soknak tartom).

Trance

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Köszi.
:( ...akkor tárgytalan.

Megkérdezem,hogy L-es Trance érdekelt volna?Mindjárt leírom miért.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Köszi.
:( ...akkor tárgytalan.

Trance

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás
M-es.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Nem tudja valaki, hogy CSEKONICS kollégának milyen méretû az eladó sorba került Trance-e?
(küldtem neki üzenetet, de egyelõre nem fórumozik :) )
...mondjuk ha nem L-es, akkor nem aggódok.

Trance

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

vagy nem elég híg a sár.

Ez viszont lehet,dagonyázni nem szoktam

Meg ha már Giant:amit hirdetek bringát az a kategória azon az áron 2éve kb 2napig volt meg.Most egyetlen érdeklõdõm sem volt még rá.Hatalmas visszaesés volt már tavaly is a hasznátlgép eladásban,hiába prémium márka

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

De a kerék nem az alsõcsõre dobálja a sarat?Szembõl még sosem kaptam

Lassan mész vagy nem elég híg a sár.

A sebesség mindent megold.